İstek Dungeon dropları

Molarite

Üye
1.5 aydır 3 hesapla grup dungeon ve solo dungeonlarımı yapıyorum ama hiç bir drop alamadım. Ben demiyorum durmadan unique item atsın ama 3-5mlik item droplarını arttırın. Dungeonlar tamamen zaman kaybı şuan. Sürekli farm yapıyorum item dropları zaten rezalet şanslıysak günde 20m kasıyoruz 5i pota gidiyor. Dungeonlar desen item atmıyor. Ben bu oyunu oynayarak karakterimi neden dizemiyorum neden GB almak zorundayım. Ben karakterim end game'e gelsin bile demiyorum ortalama bi karakter dizip pk atmak istiyorum . Oyuna günde 10 saat vakit ayırıyorum ama karakterimi geliştiremiyorum.

bthepyek

Üye
%100 haklı bir isyan. oyunda karakteri geliştirmek için ne yazık ki para yatırıp GB almak şart. oyun açılmadan önce herkes markette satılan ürünlere odaklanıp gereksiz yere "pay to win" yaygarası kopardı. ama asıl oyunu pay to win yapan bence drop rate'ler. günde en az 10 saat aktif bir şekilde oyundayım. hiç bir dungeon'u kaçırmıyorum. ortalama 3-4 saat farm atıyorum. bowl'da boss kesip kutu alıyorum. ama drop yok. böyle olunca da oyunda geri kalmamak için mecburen sitelerden GB satınalma yoluna gidiyorum.

zaten oyunda alabileceğin itemler de kısıtlı ve hep aynı. herkes aynı itemlerle oynuyor. build çeşitliliği diye bir şey yok. closed betada var olan itemler neden şu anda yok? koyun ne var ne yoksa oyuna. herkes drop alsın , upgrade yapsın, karakterini kendi zevkine ve oyun stiline göre dizsin. böylece oyunculuklar üzerinden karakter seviyeleri belirlensin. çünkü şu anda seviyeyi belirleyen, ismi hepimizce malum olan item alım/satım siteleri.

Son düzenleme:

haberler14

Üye
zindanda herkeze aynı kutu verseydi şuana kadar 3 ayda en fazla item alan oyunculardan biri olacaktım çünkü en hızlı 65 yapanlardan biriyim ancak sistem şansa bağlı oldugu için adam 1 hafta olmuş 65 olalı benden daha fazla item almış oluyor saçmalık

C.Brigante

Üye
Buna ben de katiliyorum, hatta daha once oneri konusu bile actim. Dglerdeki zihniyet cok yanlis, degerli bisey dusurdugu gibi malum sitelerde satmaya kosanlari goruyoruz. Sistem surekli emek veren oyuncuyu hicbir sekilde odullendirmiyor. Inanilmaz bir piyango kafasi hakim piyangoyu tutturanlar bu duzenin de etkisiyle tl ye cevirme yoluna gidiyor. Onca oyuncunun emegi bosa giderken kimi sansliya 30 gb degerinde esyalar dusecegine daha dengeli dagilim yapilabilir. Piyango olsun ama emegin de bir karsiligi olmali.

Maximiliantr

Üye
%100 haklı bir isyan. oyunda karakteri geliştirmek için ne yazık ki para yatırıp GB almak şart. oyun açılmadan önce herkes markette satılan ürünlere odaklanıp gereksiz yere "pay to win" yaygarası kopardı. ama asıl oyunu pay to win yapan bence drop rate'ler. günde en az 10 saat aktif bir şekilde oyundayım. hiç bir dungeon'u kaçırmıyorum. ortalama 3-4 saat farm atıyorum. bowl'da boss kesip kutu alıyorum. ama drop yok. böyle olunca da oyunda geri kalmamak için mecburen sitelerden GB satınalma yoluna gidiyorum.

zaten oyunda alabileceğin itemler de kısıtlı ve hep aynı. herkes aynı itemlerle oynuyor. build çeşitliliği diye bir şey yok. closed betada var olan itemler neden şu anda yok? koyun ne var ne yoksa oyuna. herkes drop alsın , upgrade yapsın, karakterini kendi zevkine ve oyun stiline göre dizsin. böylece oyunculuklar üzerinden karakter seviyeleri belirlensin. çünkü şu anda seviyeyi belirleyen, ismi hepimizce malum olan item alım/satım siteleri.
Bir yönetici bu cümleni okuyup düşünceye varıyor mu acaba. Çünkü oyunun metasında insanlar karakterini farm yaparak item dizerek geliştirme var, x siteden gb çekmeye zorluyorsa oyun sıkıntı büyük. İnsanlar ne kadar sabreder bunu anlamak zor. Pazar Arc Sword dolu, atıyorum bir ay zındana girmiş adama bari bir arc sword at hadi onu da atmıyorsan 30m cebe koyacak bir item at. Yemin ediyorum Geçen bana Soulcarver +1 düştü ya solucandan çıkan 34 atak bir bıçak inanmayan varsa SS atabilirim.

Alkoer

Üye
Bencede oyunun şuan en kötü yanı drop rate kesinlikle.

Pazarcı ve GB satın alan arkadaşlar bu duruma kızar tabiki ama drop oranları çok daha yüksek olsa dediğiniz gibi oyuna uzun saatlerini veren oyuncular item kasabilir.

Bende zindan geldiğinden beri 5m lik 2 tane staff aldım. Hergün oyuna girip acaba pot yetermi yoksa cash le almam lazımmı diye bakıyorum. Resmen oyunu oynamak için para vermek zorunda kalıyorsunuz. Yada üstünüze item almanız gereken gb ile pot alıyorsunuz.

Az önce bir konuda elinde 9000TL lik itemini soılbound dan dolayı satamayan bir arkadaşla tartışıyordum.

Oyuna para veren adamın sıkıntıları var, para vermeyen adam zaten isyanlarda. Keyfi yerinde olan tek kitle iş güç olmadan bütün gün farm atıp siteye satan adam. Yönetim nasıl bir denge kuracak merakla bekliyorum. Şuana kadar tek dertleri mağazadan nasıl daha çok kazanırız.

Dzamarie

Üye
Bencede oyunun şuan en kötü yanı drop rate kesinlikle.

Pazarcı ve GB satın alan arkadaşlar bu duruma kızar tabiki ama drop oranları çok daha yüksek olsa dediğiniz gibi oyuna uzun saatlerini veren oyuncular item kasabilir.

Bende zindan geldiğinden beri 5m lik 2 tane staff aldım. Hergün oyuna girip acaba pot yetermi yoksa cash le almam lazımmı diye bakıyorum. Resmen oyunu oynamak için para vermek zorunda kalıyorsunuz. Yada üstünüze item almanız gereken gb ile pot alıyorsunuz.

Az önce bir konuda elinde 9000TL lik itemini soılbound dan dolayı satamayan bir arkadaşla tartışıyordum.

Oyuna para veren adamın sıkıntıları var, para vermeyen adam zaten isyanlarda. Keyfi yerinde olan tek kitle iş güç olmadan bütün gün farm atıp siteye satan adam. Yönetim nasıl bir denge kuracak merakla bekliyorum. Şuana kadar tek dertleri mağazadan nasıl daha çok kazanırız.
drop oranları ve soulbound zırvalığı oyunu tepe takla edecek , uzakta değil o günler

Zbam

Üye
Arkadaşlar drop rateler böyle sürekli konu açmaya gerek yok herkes mutsuz ama bir şekil para kasılıyor farmlayınca oyunu oynayın geliyor bir şekil bişeyler her hafta yeni konu açılıyor drop rate drop rate diye eski konuları bulun onun altından devam edin bence geçen haftadan beri bişey değişmedi o konuda aynı

mrhit

Üye
Ben zindana her girişimde korkuyorum aman drop falan atar diye Allah korusun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt