Dungeon Düzenlemesi

bargsbar

Üye
Dungeon'da saygısız ve bencil insanlara denk gelmekten bıktım (item için girip exp için gireni sallamayan, exp için girip item için gireni sallamayan). Çözümün kolay olduğunu düşünüyorum, aşağıdadır.

1- Dungeonlar account bound olmalı. (yan karakterleriyle girememeli)
2- 85 levellar sadece 85 levellarla dungeona girebilmeli. (85 karakterin exp derdi yoktur ve 85 olmayanlarla evente girmesi temelden farklı görüşler yaratır)
3- Oto eşleş sisteminin wow'daki sisteme daha benzer hale getirilmesi. kamptan kampa niye değişiyor abi ? nerede olursan ol, oto eşleş açınca levelına göre bütün kamplardan dungeona girebilmeli insanlar (bu basit olmayabilir. ama ilk 2 madde rahatlatır. bu 3. madde için de zaman kazandırır)

RainOfFire

Üye
1- evet şuan zaten aynı account tan sadece 1 karakter grup zindana girebiliyor.
2- bunun için party kurup giriliyor kesmeli veya kesmesiz şeklinde bölgeden yazarlar o partylere girebilirsin
3- katılıyorum, zone kısıtlaması yüzünden dv de gereksiz bir kalabalık oluşmakta, bunun önüne geçilebilir.

the0fear

Üye
Bu arada ben sadece dungeon ile exp kasan birisiyim. Partiye gelen yüksek seviye oyuncular canavarları kesmeden devam etmek istediklerinde, çoğunluk da isterse atlıyoruz ve gram beni üzmüyor ama 70 level, görev itemleri ile gelmiş, 20 tane charla dungeon giren adam, hadi mobları geçelim deyince kan beynime sıçrıyor.

bargsbar

Üye
1- dungeonlar account boundsa demek ki yeterli değil o zaman ip bound, pc bound gibi ek önlemler de gelmeli.

2-party kur gir o zaman diye bir çözüm yok! Sorun var mı? Var! O zaman oyuncuya tavsiye vermek yerine bir şeyler kökten çözülmeli. Çözümleri de basit. Oto eşleşe mod seçeneği bile eklenebilir. Join dungeon demeden önce full run ya da speed run seçenekleri koyarsın

RainOfFire

Üye
Sorunu bu şekilde çözüyoruz, sorun var diye şikayet etmektense sorun çözmeye çalışmak daha mantıklı. Bu çözüm 75 cap te de böyleydi 85 te de böyle olacak gibi duruyor. Ben de sadece dungeonlar ile exp kastım 3 ayda 85 oldum. Ve hiç te şikayet etmedim. Çözümü var

bargsbar

Üye
Yok hocam o öyle değil işte senin yaptığın çözüm bulmak değil basit bir çözümü olan hatalı bir sisteme gereksiz tahammül etmek. Neyse ben ticketımı da attım umarım speed run, full run seçeneklerini getirirler. Böylece bu sıkıntı 75,85,95,105,115 level capte de kökten çözülmüş olur

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhabalar,

Zindan hakları hesabınıza tanımlı olmaktadır. Yan slotunuzdaki karakter ile giriş yapamazsınız.
Diğer belirtmiş olduğunuz önerileri, ticket sistemimiz üzerinden iletebilirseniz, değerlendirilecektir.

bargsbar

Üye
Cevabınız için teşekkür ederim ilettim. Umarım değerlendirilir güzel bir çözüm olacağını düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt