Dungeon Kill Görevi ? Önemli Anket Herkes Gelsin

Dungeon Girmek İçin Kill Görevini Nasıl Buldunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    84

JohnPlane

Üye
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
837
Puanları
63
Premium şartı getirdin eyvallah.
Klan zindana da premium şart dedi klandakiler emin değilim ama muhtemelen doğrudur ona da eyvallah.
Yeni halhalı oyuna entegre ettin onun için ayrı bir görev koydun eyvallah.

Ama klan zindan, grup, kaleb ve diğer solo zindanları yapmak nereden baksan 2 saat sürüyor(parti aramakla beraber geçen süre). Görevleri yapmak için de en az 1.5 saat harcaman lazım buna da eyvallah.

Sonuç 3.5 saat oyunun soluksuz oynacağım sonuç? 32.k ve silver bar ve vixen.

Bak ben oyunu sakin kafaya rahatça oynamak istiyorum. Her kill görevini ayrı ayrı sayıyorsun ortalık karışıkken 175 killi almak 2 saati bile geçebiliyor. Ben bu oyunu oynarken yorulduğumu hissettim. Hadi bireysel olarak bu oyun bana ağır geliyor. Peki topluluk olarak?

Herkes görevlerini yaptıktan ve zindanlarını bitirdikten sonra klan zindana çağırılıyor. 15 20 kişiyi idare edip herkesi organize etmek uğraşıyorsun zindana giriyorsun. Sonuç? 10m lik item. Güzel kardeşim yüzlerce pot yakılıyor o zindandan bari gold bar atsın. 2 gb atsa 15 e bölünce 15m para yapmıyor bile. Sonra bir umut ertesi gün de milleti topluyorsun, sonuç? Sonuç aynı. Ee her defasında bu senaryo ile insanları nereye kadar toplayabilirsin klan zindan için? Millet doğal olarak salmaya başlıyor oyunu.

PVE deyip övünülen şeyse zindanlardan başka bir şey değil ama o da o kadar kabız ki 30m lik takı almak için yeri geliyor aylarca bekliyorsun.

Ben saldım zindana dahi girmiyorum oyunda, land of despairden bugüne kadar 1 adet evet 1 tane epic takı bile alamadım. Bunun rng ile açıklanabilir bir tarafı yok, her zorlukla denedim bir dönem her gün death mode girdim yok yok yok yok. Lan bana 10 gblik item atmıyor zaten orası niye bu kadar kastırıyorsun? Ya bana bu sistemi kimse de savunmasın, oradan gelecek takı en fazla pot sc parasına gidiyor. 8 ayda hergün girilen zindan 480 zindan yapıyor. ben 480 zindandan 1 tane drop alamadıysam öyle rng yi güzel laflar ederim.

Grup zindanlar zaten içler acısı, 32,5 ve skill booktan fazlası yok.

Kaleb desen parti bulması dert. Girsen de sonuç 32,5.

Svaland'ta vixen in ötesine geçemedim.,

Darkness son 6 ayda 1 tane mystic ring attı.

Yani siz bu zorluk derecesini cidden mantıklı mı buluyorsunuz. Bir oyunun bu kadar zor olması gerçekten kafanıza yatıyor mu? Adı üzerinde oyun bu. Oyunun beni eğlendirmesi lazım ben geriliyorum. Optimizasyon dediniz gram değişim görmedim kalabalıkta yine aynı fpsler, bende mi sorun var diyorum klandakiler de aynı şeyi söylüyor.

Sizin rng dediğiniz 1000000 luk zarda 30 ihtimal. Ben o ihtimali senede 5 kere tutturacaksam hiç girmeyeyim daha iyi. (Tutturduklarımın toplam fiyatı 3 gb yi geçmez). 1 yılda 3 gblik item, vaoov gerçekten. Bunu bile fazla bulan olur eminim.

RNG diye sistem getiriyorsan insanları da biraz motive etmeliydi. Tamam drop rate aynı olsun bari ir silver bar 300 tane pot gibi sürekliliği korumaya yönelik şeyler de olsun. 8 ayda land of despairden 1 tane takım yok abi bu normal mi sizce?

Son 1 haftadır zindanlara girmek için bile oyuna girmiyorum bırak pk yı. 7.0 yamasından sonra insanların ciddi manada motivasyonlarını kaybettiğini bizzat gördüm. Sizler oyuncu dostu falan değilsiniz dümdüz kafayla köhne mantıkla "ne kadar zor olursa o kadar iyidir" kafasıyla oyuncuyu yıldırmaktan başka bir şey yapamadınız.
Ya o kadar güzel açıklamışsın ki konuyu sileyim senin mesajı başa koyayım. Bu oyunun şuan oynayan normal oyuncuya yaşattığı tek şey yorgunluk ve birşey elde edememek. Ben birşey elde etme kısmında da değilim oyunun temel mekaniği olan Dungeon için 25 kill almak gerekiyor parti de buluyorum 25 kill çıkmıyor solo oyunculardan kurulu partide 2 saat sürüyor görev ayrıca uzaktan alınan kill de sayılmıyor tam bir çıldırma serüveni her gün başta da diğer mesajlarımda yazdığım gibi normal oyuncular uzun süreçte tamamen oyunu bırakacak diye o noktaya gelmeye başladı insanlar.
 

anil1991anil

Üye
Katılım
10 May 2021
Mesajlar
91
Puanları
18
Premium şartı ve özellikle 25 kill şartı saçmalığından sonra oyunu bıraktım. En son ne zaman girdim hatırlamıyorum. Ayda yılda bir 30m lik item atacak diye, hiç bir işime yaramayan premium'u niye alayım? Potumu, petimi alıyorum, yetmiyor mu? Solo oyuncuyum. Artık kaleb de yok gibi bir şey benim için. Her gün 25 kill almaya uğraşmak benim için eziyetten başka bir şey değil. Ben farm atmayı seviyorum kardeşim, niye benim zevkimi baltalamaya uğraşıyorsunuz? Benim oyunu nasıl oynayacağıma neden karışıyorsunuz? Yan karakterle zindan yapılması, death valley'in boş olması benim sorunum değil, bunu en mantıklı yöntemle çözüme kavuşturmak sizin işiniz. İnsanları bir şeylere zorlayarak değil, kendi istekleriyle bir şeyleri yaptırarak istediğiniz ortama kavuşursunuz.
 

Uçan Zürafa

Üye
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
164
Puanları
43
Bazı "tiviç kontent kıreytır" olanlar (yayında duyduklarım da dahil) ve yönetimden iki ekmek düşer düşüncesiyle yorum yapanlar hiç şaşırtmadı. Neymiş bir zindan eksik girecekmişim, kill görevi için görev itemleri de yeterliymiş falanlar filanlar. Hı hı görev itemleri yeterli, BAK. Belli bir kitle hiç değişmiyor. Doğruyu savunuyoruz ama yanlış izlenen politikayı da savunacak değiliz. Oyuncu kaybına devam. Açılışa kadar bakalım kaç oyuncu kalacak.....
 

JohnPlane

Üye
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
837
Puanları
63
Bazı "tiviç kontent kıreytır" olanlar (yayında duyduklarım da dahil) ve yönetimden iki ekmek düşer düşüncesiyle yorum yapanlar hiç şaşırtmadı. Neymiş bir zindan eksik girecekmişim, kill görevi için görev itemleri de yeterliymiş falanlar filanlar. Hı hı görev itemleri yeterli, BAK. Belli bir kitle hiç değişmiyor. Doğruyu savunuyoruz ama yanlış izlenen politikayı da savunacak değiliz. Oyuncu kaybına devam. Açılışa kadar bakalım kaç oyuncu kalacak.....
Content Creatorlar'in arkadaşlarları 1-2 klan kendi aralarında oynayacaklar bir süre sonra öyle görünüyor 1+1 Etkinlikleri exp eventlar yapılıyor giden oyuncuların yerine yeni oyuncular gelsin diye ama bu bakış açısıyla o gelenlerde 2 ay oynayıp düzeni görünce gidecekler farkında değiller.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt