Öneri Dungeon kötü oyun bilgisi

CasuaLHunteR

Üye
Merhaba 65 dungeonunda insanlar mobları kesmeden gidiyorlar ve bosslardan item çıkmadığında drop atmıyor diyip isyan ediyorlar.
Dungeonda gülen kutular dışında tüm moblardan item attığını gören birisi olarak bu insanlara zorla mobları kestirten bir sisten getirilmeli ve dungeonda afk kalan atak yapmayan insanlara katı bir ceza getirilerek diğer insanların deneyimini kötü yönde etkileyen insanlar uzaklaştırılmalı.

Öyle faydalı bir öneri sadece

xRaw

Üye
oylama ile atma fikri mantıklı fakat çok rahat suistimal edilir.

Aziz

Üye
Merhaba 65 dungeonunda insanlar mobları kesmeden gidiyorlar ve bosslardan item çıkmadığında drop atmıyor diyip isyan ediyorlar.
Dungeonda gülen kutular dışında tüm moblardan item attığını gören birisi olarak bu insanlara zorla mobları kestirten bir sisten getirilmeli ve dungeonda afk kalan atak yapmayan insanlara katı bir ceza getirilerek diğer insanların deneyimini kötü yönde etkileyen insanlar uzaklaştırılmalı.

Öyle faydalı bir öneri sadece
Yakında Run sistemi gelebilir. Dungeonlarda elbette belli mobları kesmek zorunda olmalıdır. Ancak hangi mobları keseceğini oyuncu belirlemeli. Örnek veriyorum ogreleri pas geçip, başka mob kesip dungeon bitirilebilir. Ancak belirli bir oranda % doldurulmalıdır. Run sisteminde ise her mobu kesmek zorunlu olmamalı. Taktik ve stratejisini doğru yapan ekip run sisteminde birinci olur. Ona göre ödüllendirme alabilir.

Alkoer

Üye
Ben gülen kutudan mavi takı attığını gördüm. Ama bana değil tabiki.

Solo zindan da %100 olmadan boss çıkmıyor grup zindan neden böyle onu anlamış değilim.

Ayrıca afk kalan için bir sistem şart. Suistimal edilemeyecek şekilde düşünülmeli.

Atak ban ı olan arkadaşlar girememeli zaten zindan.

CasuaLHunteR

Üye
Yakında Run sistemi gelebilir. Dungeonlarda elbette belli mobları kesmek zorunda olmalıdır. Ancak hangi mobları keseceğini oyuncu belirlemeli. Örnek veriyorum ogreleri pas geçip, başka mob kesip dungeon bitirilebilir. Ancak belirli bir oranda % doldurulmalıdır. Run sisteminde ise her mobu kesmek zorunlu olmamalı. Taktik ve stratejisini doğru yapan ekip run sisteminde birinci olur. Ona göre ödüllendirme alabilir.
ogreler den takı aldım. yanlış düşünüyorsun

haberler14

Üye
kesinlikle katılıyorum adminler çok büyük sorun bu lütfen okuyun şunu

psikolog

Üye
beni party lideri atmıştı sonraki 2 bossa daldım ve drobumu aldım oyun bu oyun partyden atsa ne olacak atmasa ne olacak. zindanda incileri her renge takabilsek yada en fazla bir kere kırılsa ya da zıplama yerinde taşların çıkması için üzerinde adamın beklemesine gerek olmasa da güzel olur 2 sefer sonuna gittim adam kıllığına bozdu ve baştan başlamak zorunda kaldım. kapılardan geçerken yukarıdan aşağı taşların açılıp geçmemiz de saçmalık yolu uzun tut eğer yüklenmesini bekliyorsak eğer değilse de vakit kaybına ne gerek var. tüm inciler takıldığında uyarı versin yada otomatik alandaki herkes diğer odaya ışınlansın

Son düzenleme:

Aziz

Üye
Bu yanlıştan dönülmeli. En az 5 kişinin geçerli oyuyla partyden atılmalı. Böyle olmaz

Alkoer

Üye
Bu yanlıştan dönülmeli. En az 5 kişinin geçerli oyuyla partyden atılmalı. Böyle olmaz
Party zaten hazır kurulu olmalı girdiğinizde. Dediğiniz gibi oylama ve mesela 5dk afk kalanı otomatik zindan dışına atma olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt