Dungeon Oylama Si̇stemi̇

Otto

Üye
Her Allahın günü kötü niyetli insanlar ile uğraşmaktan sıkıldık, CS GO sistemindeki gibi bir oylama sistemi getirilemez mi? Bu yapılan oylama ile düzgün skill vurmayıp mana harcamayan, insanlara ağır küfür edenleri çoğunluğun katılımıyla Dungeondan atabileceğimiz bir sistem getirilemez mi?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Her Allahın günü kötü niyetli insanlar ile uğraşmaktan sıkıldık, CS GO sistemindeki gibi bir oylama sistemi getirilemez mi? Bu yapılan oylama ile düzgün skill vurmayıp mana harcamayan, insanlara ağır küfür edenleri çoğunluğun katılımıyla Dungeondan atabileceğimiz bir sistem getirilemez mi?

Merhaba

Oylama önerinizi destek bileti üzerinden yapmanız gerekiyor.
Ayrıca Party kurarak istediğiniz kişilerle dungeon girebilirsiniz.

RickSancheZz

Üye
gelse bile kesin suistimal edilir, en iyisi takımla beraber girmek

Anthelior

Üye
Oto eşleşerek zindana giriyorsun adam exp'e gerek yok direkt boss'a gidelim diyor. O zaman kendi partini toplayıp sadece boss kesecek adamlarla girseydin diyorum exp isteyenin parti toplayıp girmesi gerekir diyor. Bu kafalar oldukça zibilyon tane sistem gelse fayda etmez.

RickSancheZz

Üye
Oto eşleşerek zindana giriyorsun adam exp'e gerek yok direkt boss'a gidelim diyor. O zaman kendi partini toplayıp sadece boss kesecek adamlarla girseydin diyorum exp isteyenin parti toplayıp girmesi gerekir diyor. Bu kafalar oldukça zibilyon tane sistem gelse fayda etmez.

ben o konuda 2 tarafada bir tık hak veriyorum :)

75 lvl capte çoğunluk 75 olunca 2 ayrı zindan toplanıyordu kesmeli ve kesmesiz diye, yine o duruma evrileceğiz gibi :)

gaddarkerim

Üye
git bı clana gir ekıbını kur 85 skılımı vuruyosun ne vuruyosan vur..85 yüzde yüz olmuşuz beyimiz ıcın bırde oralarda 100 200 mana yakıcaz..tabi tabi bizde karma gırdıgımızde mob kesenlerı nasıl beklıyosak sende karma gırdıgınde kım ne skıl vuruyor ne yapıyorz eyv diyiceksin..

RickSancheZz

Üye
git bı clana gir ekıbını kur 85 skılımı vuruyosun ne vuruyosan vur..85 yüzde yüz olmuşuz beyimiz ıcın bırde oralarda 100 200 mana yakıcaz..tabi tabi bizde karma gırdıgımızde mob kesenlerı nasıl beklıyosak sende karma gırdıgınde kım ne skıl vuruyor ne yapıyorz eyv diyiceksin..

düşük lvl skill vuranları anlayamıyorum 50 mana az yakıcam diye, diğer party üyeleriyle inatlaşıp dungeonun 15 dk geç bitmesine sebeb oluyorlar, hiç anlayış gösterilecek bi tarafı yok

the0fear

Üye
düşük lvl skill vuranları anlayamıyorum 50 mana az yakıcam diye, diğer party üyeleriyle inatlaşıp dungeonun 15 dk geç bitmesine sebeb oluyorlar, hiç anlayış gösterilecek bi tarafı yok
adamlar günde 20 charla görev itemleri ile girip dungeon dönüyorlar ne bekliyorsun

gaddarkerim

Üye
zamanla alakalı sorunu varsa arkadasın hıcbır anlamı mantıgı olmayan zıplama yerlerını hıcbır mantıgı anlamı olmayan inci toplama yerlerının kaldırılması ıcın yonetıme mesaj atsın..zından 15 dakka suruyosa 10 dakikası oralarda geçıyor..içerdekı moblara boslar r vursanda öluyor zaten..arkadas sanırım orada kaybedılen zmanın zıplamalar su altı oldugunun farkında bile degıl bellıkı...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt