Dungeon (Zindan)

okancanx

Üye
Merhaba,

Bugün zindanlar açılacakmı ? Merakla bekliyoruz :) Giriş sınırlı diyorlar acaba yan charla giriş yapabilcekmiyiz :)

DODOERDO

Üye
Umarım şu okçu düzeltilir lag yüzünden çöp bir sınıf oldu cpu kullanımı ve okçu bu güncellemede düzelmesse ben yokum

poxime

Üye
Brocum neye göre düzelir?

arkadaş yazmadan ben yazayım reisim :) skıllerinin rangesi biraz arttırılabilir. Magelerin tekli skıll mesafesi okçudan daha çok ve daha çok vuruyor. Okçu oynamak anlamsız hale geliyor. Magelerin tekli skıll vurma uzaklığında okcularda vurabilmeli. Okçular daha seri atak yapabiliyor mageden hasar farkı range dengesizliği giderildiğinde o kadarda rahatsız etmek o zaman diye düşünmekteyim. 5 li 3 lü kombosuna yapılacak şey lag sorunun çözülmesi ki kısa bir sürede hallolcağı kanaatinde değilim.

DODOERDO

Üye
tamamen arkadaşa katılıyorum mageler çok vursun ama bizde uzaktan vuralım mesela mageye göre böylelikle sınıfglar arasında avantajlı olduğumuz yer oluşsun her sınıfın artısı eksisi olmalı mesela warrior def yüksek hasar standart mage hasar fazla def düşük range fazla okçu hasar düşük range düşük hız lag yüzünden düşük falan filan oynayan biliyor umarım düzelir gerçekten son noktaya geldim ben skillerim moblarda da failed veriyor cz de görmediğim adam beni yatırıyor ben magheye göre daha seri olmam lazım suikast tarzı bir sınıfım adamlar taş arkası ağaç kavuğu önü yok ediyor

poxime

Üye
tamamen arkadaşa katılıyorum mageler çok vursun ama bizde uzaktan vuralım mesela mageye göre böylelikle sınıfglar arasında avantajlı olduğumuz yer oluşsun her sınıfın artısı eksisi olmalı mesela warrior def yüksek hasar standart mage hasar fazla def düşük range fazla okçu hasar düşük range düşük hız lag yüzünden düşük falan filan oynayan biliyor umarım düzelir gerçekten son noktaya geldim ben skillerim moblarda da failed veriyor cz de görmediğim adam beni yatırıyor ben magheye göre daha seri olmam lazım suikast tarzı bir sınıfım adamlar taş arkası ağaç kavuğu önü yok ediyor
valla bu skıntıları gördüğüm an okçuyu saldım gititm pri açtım onla takılıyorum. Range sorunu hemen çözülebilecek bir sıkıntı fakat lag sorunu hemen çözecekleri bir sorun değil diye düşünmekteyim. Altyapısal sorunlar nedeni ile. Bu yüzden okçu ile bir süre vedalaşmak en ideali :)

DODOERDO

Üye
Umarım düzeltirler umarım ban veya mute yemem inşallah yapımcılar bu mesajlarımı iyi niyetli yorumlarımı yanlış anlamazlar sadece bazı şeyleri gündeme getirmem gerekiyor artık yoksa herkez mage açacak mage online olacak oyun

tatalay23

Üye
ROW EKİBİ OYUNUN DAHA İYİ HALE GELMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR beta da olduğu gibi detaylı mı oalcak zındanlar yok sa daha basitleştirilmiş bir haldemi gelcek

DODOERDO

Üye
zindan güncellemesi değil lag cpu optimizasyonu istiyorum ben daha var olanı doğru düzgün oynıyamıyorken olmayan şeyler eklemeye luzum olmadığını düşünüyorum evet bir kitle var65 olup canı sıkılan yaoacak birşey bulamayan ama oyundan iyi bir verim performance alamayan kitle daha önemli bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt