Dungeonların amaçsızlıgı

saintx

Üye
Acilen dungeonların süresi yarıya indirilip, premium şartı getirilmeli.
hoplama zıplama gibi yerlere npc eklenerek belirli bir coin karşıgında pas geçme şansı eklenmeli.
Varolan gorev itemleri ile herkesin bitirebildigi bir dungeon dongüsünde fazla item atmaması cok normal fakat oyunun geldigi seviye itibari ile gold barını siteye satan ile

karakterini güçlendiren arasında bariz bir fark ortaya koyulup, hoplama zıplama bolgesine koyulan bir sistem ile oyundan gold silerek goldun bir anlamı olması saglanabilir.

SpeedyCaptan

Üye
Bence de premium şartı gelmeli..Mesela ben 32 k para almak için premium kesim alırım :D Ağa kapatın gitsinler bi şey çıktığı mı var...Zaten bıraktık şu yüzden uğraş uğraş 0

SecreD

Üye
Benim de bu konuda bir düşüncem var ne kadar mantıklı veya değil yönetim daha iyibilir.Belirli bir zindan görevi tamamlandığında
Örn. 100 solo zindan tamamla Job'a göre zırh veya silah seç
Örn. 100 grup zindan tamamla Job'a göre takı , silah seç şeklinde olması daha mantıklı geliyor.Ve bu itemler takasa trade ve aktarıma kapalı olmalı.
Rakamlar ve ödüller değiştirilebilir.Öneridir :)

Kemal0122

Üye
Yönetimin bir bildiği vardır elbet.
3 5 ayda 1 drop alarak ( falcion - golden snake filan) para ile char dizenlere yetişebileceğimizi düşünüyorlar galiba

Jacques

Üye
Benim de bu konuda bir düşüncem var ne kadar mantıklı veya değil yönetim daha iyibilir.Belirli bir zindan görevi tamamlandığında
Örn. 100 solo zindan tamamla Job'a göre zırh veya silah seç
Örn. 100 grup zindan tamamla Job'a göre takı , silah seç şeklinde olması daha mantıklı geliyor.Ve bu itemler takasa trade ve aktarıma kapalı olmalı.
Rakamlar ve ödüller değiştirilebilir.Öneridir :)
Çok saçma, oyuna hareket ve amaç katacak böyle önerilerden lütfen kaçınalım.

DiabIo

Üye
Dungeon ile ilgili benzer uzun vadeli fikirleri defalarca dile getirdik ama pek de önemsenmiyor. Yine, yeniden üsenmeyip yazayım. Token atsın her zindan. Bu tokenlar zindan zorluğuna göre derece derece birbirinden üstün olsun ve soulbound bağlansın. Yine bu üstünlük seviyesine göre nadirliği değişen uzun vadede biriktirdiğimiz tokenlar ile soulbound itemler alalım. İyi itemleri toplamak uzunca vakitler alsın önemli değil ama eli boş dönsek de alacağımız ödülü bilip azimle biriktirelim. Mevcut haliyle zaten birşey atmıyor. Bu sebeple dungeon için premium alma düşüncesi bana aşırı saçma geliyor. Herkes almasın ben premium userım ben alayım demenin başka bir çeşidi sanırım sizin yaklaşımınız. Bu ve benzeri (AH örneği gibi) şeyleri premium a bağlanma çabasıyla yazılanları artık içeriden gelen direktifler üzerine yönetime yakın ya da dolaylı yoldan kendilerinin yazıldığını-yazdırıldığını düşünmeye başladım.

Alkoer

Üye
Aslında işin trajikomik yanı çoğu oyuncu şuan sadece zindan yapıp çıkıyor.

Zindan harici birçok etkinlik olsa, farmdaki droplar tatmin edici olsa, zindan arada girilen bir şans deneme etkinliği gibi olur. Drop alamayınca bu kadar üzülmez oyuncu.

Şuan her oyuncunun hayali zindan dan bir chaos takı bir pendant düşürüp çarını dizebilmek.

bedomazo

Üye
Acilen dungeonların süresi yarıya indirilip, premium şartı getirilmeli.
hoplama zıplama gibi yerlere npc eklenerek belirli bir coin karşıgında pas geçme şansı eklenmeli.
Varolan gorev itemleri ile herkesin bitirebildigi bir dungeon dongüsünde fazla item atmaması cok normal fakat oyunun geldigi seviye itibari ile gold barını siteye satan ile

karakterini güçlendiren arasında bariz bir fark ortaya koyulup, hoplama zıplama bolgesine koyulan bir sistem ile oyundan gold silerek goldun bir anlamı olması saglanabilir.
dogru diyosunda premium sarti sacma olmus belirli bp limiti olabilir hem sol taraf ne ise yariyocular susar :D hoplamayida yapamayan oynamasin girmesin ya da relog atsin

Alkoer

Üye
dogru diyosunda premium sarti sacma olmus belirli bp limiti olabilir hem sol taraf ne ise yariyocular susar :D hoplamayida yapamayan oynamasin girmesin ya da relog atsin
Premium aslında çok belirleyici bir unsur. Yapımcıya hiç maddi yardımı olmadan sadece TL kazanma peşinde olan adamı direkt saf dışı ediyor.

Birçok insanda premium un hiç avantajı yok diyor bu sayede olur işte avantaj. Günümüzde birçok oyuna premium almadan giriş dahi yapılmadığını düşünürsek mantıklı bence.

redhorn

Üye
Aslında işin trajikomik yanı çoğu oyuncu şuan sadece zindan yapıp çıkıyor.

Zindan harici birçok etkinlik olsa, farmdaki droplar tatmin edici olsa, zindan arada girilen bir şans deneme etkinliği gibi olur. Drop alamayınca bu kadar üzülmez oyuncu.

Şuan her oyuncunun hayali zindan dan bir chaos takı bir pendant düşürüp çarını dizebilmek.
mage oyuncusuyum bro chaos yüzük küpe veya kolye çıksa anında satarım silah falan alabilmek için veya giysi veya bi alt sınıf takı set mystic gb.vs şöyle düşünelim diyelimki ben bi şekilde trilyonda 1 ihtimallede olsa düştü(şuana kadar sadece elite elbise düşürebildim 3 kere falan sanırım) sattım itemide bi şekilde.Oyunda alan arkadaş emeğiylemi almış olucak yoksa tl basıpmı almış olucak kimse kimseyi kandırmasın emekle ortalam bi fiyat vericem itemin nadirliğinden dolayı 100-120 gb falan set fiyatı olucak ben bu adama hiçbir şeikilde yine yetişemicem zaten hadi olduki satmadım bi chaos küpeyle veya her neyse düştüyse ne yapabilicemki mecbur satmak zorunda kalıcam tmm item kolay düşmesin ama 3 -3,5 aydada bi item verirsin be abi aşırı saçma drop dgılımı var oyuncular arasında uniq item takı düşüren arayı öyle bi açıorki diyelim para akısı olmasın oyunda emekle bişey yapmaya çalışssan bile saçma drop dagılımdan dolayı yine geride kalabiliorsun hiçbir sucun olmamasına tamamen şans faktöründen dolayı bende su soruyu sormak istiyorum ozman herkes kadar bende online olyuorum herkes kadar bende emek verıorum ama o bazı şanslı kişiler item alırken ben hiç bişey alamıorum ve yarışta geride kalıyorum bu oyun şans üzerine kurulu oluyor ozman emek vermen boşuna bas parayı al itemi oyna oyununu bukadar insan bosuna yırtınmıyo drop oranlarının acilen düzenlmesi lazım veya ardaşların dediği gibi verdiğin emeiğin bi karşılıgı olması lazım kolay olmasın ama emek verıorsak karıslıgını alalım

Alkoer

Üye
mage oyuncusuyum bro chaos yüzük küpe veya kolye çıksa anında satarım silah falan alabilmek için veya giysi veya bi alt sınıf takı set mystic gb.vs şöyle düşünelim diyelimki ben bi şekilde trilyonda 1 ihtimallede olsa düştü(şuana kadar sadece elite elbise düşürebildim 3 kere falan sanırım) sattım itemide bi şekilde.Oyunda alan arkadaş emeğiylemi almış olucak yoksa tl basıpmı almış olucak kimse kimseyi kandırmasın emekle ortalam bi fiyat vericem itemin nadirliğinden dolayı 100-120 gb falan set fiyatı olucak ben bu adama hiçbir şeikilde yine yetişemicem zaten hadi olduki satmadım bi chaos küpeyle veya her neyse düştüyse ne yapabilicemki mecbur satmak zorunda kalıcam tmm item kolay düşmesin ama 3 -3,5 aydada bi item verirsin be abi aşırı saçma drop dgılımı var oyuncular arasında uniq item takı düşüren arayı öyle bi açıorki diyelim para akısı olmasın oyunda emekle bişey yapmaya çalışssan bile saçma drop dagılımdan dolayı yine geride kalabiliorsun hiçbir sucun olmamasına tamamen şans faktöründen dolayı bende su soruyu sormak istiyorum ozman herkes kadar bende online olyuorum herkes kadar bende emek verıorum ama o bazı şanslı kişiler item alırken ben hiç bişey alamıorum ve yarışta geride kalıyorum bu oyun şans üzerine kurulu oluyor ozman emek vermen boşuna bas parayı al itemi oyna oyununu bukadar insan bosuna yırtınmıyo drop oranlarının acilen düzenlmesi lazım veya ardaşların dediği gibi verdiğin emeiğin bi karşılıgı olması lazım kolay olmasın ama emek verıorsak karıslıgını alalım
Tabiki haklısınız.

Bende bu piyango olayının altını çizdim zaten. Farm atıp az da olsa birşeyler kazanmak gerek sadece zindan piyangosu ile olmaz.

Bakıyorum benden daha az oyun süresi olan benden daha az farm atan adamın elinde +7 arch üstünde epic takılar. Nasıl kastın diyorum " zindan drop" diyor.

Kesinlikle dengesiz bir drop dağılımı var.

birol2003

Üye
Arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz ya vatandaş yolunu bulmuş , hadi eller cebe, itemde neymiş toplanan para ile alırsınız.

1660229464764.png

CasuaLHunteR

Üye
Bir yerde mantıklı ama şöyle bir şey var sen Casual kelimesini yok sayıyorsun oyun oynamayı seven ama çok becerikli olmayan insanlara casual veya newbie denir dostum ve bu kimseler oyun şirketlerinin yegane gelirlerinden birisidir :)

RionLi

Üye
Böyle iyi devam edelim çok item girmesin oyuna :D 32 k coins bile mutlu ediyor beni küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenin :D
000.gif

RionLi

Üye
Arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz ya vatandaş yolunu bulmuş , hadi eller cebe, itemde neymiş toplanan para ile alırsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 8716
Bu yine iyi :D Yeni dilenci sistemi nasıl biliyormusun Kral diye biri yayınıma geliyor sa aga bu oyuna senin sayende başladım ve bu yüzden bana borçlusun bi item vermelisin gibi coppy past yorum atıyor .. :DASD:ASD Ayrıca bu adam gece bızım Dungeon girdi :D

Maximiliantr

Üye
Forumda o kadar boş konu varken, bu konu en boş konu olarak hep zirvede kalacak gibi. Oldu olacak zindana girmeden girdi saysın. :D

theTitan

Üye
droplardan herkes şikayetçi kardeşim ama şimdi işimiz gücümüz turnuvamız var. eksik hatalı buglarıda boşver bizim azil bu buglarla hatalarla lagla kaplı oyuna turnuva ile oyuncu çekmemiz gerek :) şakasa bir yana var olan oyuncularıda kaçırmaya başlayacak bu mutsuzluk dropsuzluk. karşılığında bişey alınmayan etkinlik yapmışlar bol bol videosu reklamı olduğu halde. özür diliyorum 32.5 k coin geliyor. unutmuşum. saat 23:59 ben bizzindan girip 32.5k coin ödülünü alayım gelecem. ha inaşllah alır hakkımız giderse 32.5kdanda oluruz 4,5 kere oldu 32.5 k coinde uyku tutmadı sonra ddd. herkese Ring Of The Başlar... :=)

MaRaKeSH

Üye
Bu yine iyi :D Yeni dilenci sistemi nasıl biliyormusun Kral diye biri yayınıma geliyor sa aga bu oyuna senin sayende başladım ve bu yüzden bana borçlusun bi item vermelisin gibi coppy past yorum atıyor .. :DASD:ASD Ayrıca bu adam gece bızım Dungeon girdi :D

dikkat et sağda solda tek gezme :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt