Dungeonların amaçsızlıgı

MaRaKeSH

Üye
droplardan herkes şikayetçi kardeşim ama şimdi işimiz gücümüz turnuvamız var. eksik hatalı buglarıda boşver bizim azil bu buglarla hatalarla lagla kaplı oyuna turnuva ile oyuncu çekmemiz gerek :) şakasa bir yana var olan oyuncularıda kaçırmaya başlayacak bu mutsuzluk dropsuzluk. karşılığında bişey alınmayan etkinlik yapmışlar bol bol videosu reklamı olduğu halde. özür diliyorum 32.5 k coin geliyor. unutmuşum. saat 23:59 ben bizzindan girip 32.5k coin ödülünü alayım gelecem. ha inaşllah alır hakkımız giderse 32.5kdanda oluruz 4,5 kere oldu 32.5 k coinde uyku tutmadı sonra ddd. herkese Ring Of The Başlar... :=)

öle deme ya 2 ayda 2,2 m yapıyor oda harcadığın manayı karşılıyor zararmız yok devam :)

priesttt

Üye
upgrade sistemi gibi her craft yapıldığında coin istese daha mantıklı olur

theTitan

Üye
öle deme ya 2 ayda 2,2 m yapıyor oda harcadığın manayı karşılıyor zararmız yok devam :)
özür dilerim haklı olduğum için elektriği hesaplamadın :) birde hammal zindan girerken acıkıyor nefes alıyor susuyor felan :) haklı olduğum için özür dilerim kardeşim :=) ben hep 50 liralık oynuyorum :=)

MaRaKeSH

Üye
özür dilerim haklı olduğum için elektriği hesaplamadın :) birde hammal zindan girerken acıkıyor nefes alıyor susuyor felan :) haklı olduğum için özür dilerim kardeşim :=) ben hep 50 liralık oynuyorum :=)

hay allah birşey eksik biliyodum böle olacağını :)

Metal

Üye
Hoplama zıplama saçmalığına çözüm gerekli . bir kere bile taşlı zıplamayı geçemedim. relog da çözüm değil artık lütfen bir çare düşünün. İlk mesajım budur :)

feelfree

Üye
Her konuya premium zorunluluğu getirilmeli şeklinde öneriler veriiyorsunuz bu işin sonu malum oyunda ki sisteme dönecek yakın zamanda oyuna sadece premium ile girilebilsin diyenler türer yakındır. Officialda fiyat değişikliği politakası uygulandığında sizi sahneye alırız devam edin böyle önerilere.

cemde46

Üye
Dungeonlardaki drop olayı birde bu aşşağı düşme olayına sonuna kadar katılıyorum bunu neden yaptınız abi adam geçemiyor çıkıyor buga giriyoruz anahtar çıkmıyor meteryal atmıyor vs lütfen bu olayı düzenleyin solo dungeon olayına gelirsek sadece son bosa ulaşmak isteyen arkadaşlar muhakkak olacaktır exi umursamayan son bos direk çıksın millet uğraşmak istemiyor belki birde bazı arkadaşlar geçemeyen girmesin yapamayan çıksın felan demiş arkdaşlar neden oyuncu kitlesi böyle. bu bir mmporg topluluk oyunu daha kolay olsa o bölümü geçmek herkes rahatça geçse son bosa daha kolay ulaşırız insanları incitmeye gerek yok lütfen az saygı geçemeyen arkdaşlar yada bu durumdan dertli olan arkadaşlar ticket atalım hep beraber bir kolaylık mutlaka sağlanacaktır .

Dediğim gibi kimseyi ötelemeye gerek yok... Saygılar Bizden

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt