Sesimizi bir şekilde duyurmalıyız. Saygı çerçevesinde...
vızvızTeemo V Üye Katılım 12 Haz 2022 Mesajlar 14 Puanları 3 14 Haz 2022 #1 Sesimizi bir şekilde duyurmalıyız. Saygı çerçevesinde...
SunRise Yönetici Community Manager Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 264 Puanları 93 14 Haz 2022 #2 Selamlar, Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. İyi forumlar.
Selamlar, Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. İyi forumlar.
Unbeatable Üye Katılım 18 Nis 2022 Mesajlar 292 Puanları 43 14 Haz 2022 #3 Benim terciğim seçenekler arasında yok.Uzun süredir dungeon girmiyorum çünkü gereksiz bir etklinlik boşa emek zaman kaybı.
Benim terciğim seçenekler arasında yok.Uzun süredir dungeon girmiyorum çünkü gereksiz bir etklinlik boşa emek zaman kaybı.
MajorMikey Üye Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 37 Puanları 8 14 Haz 2022 #4 SunRise' Alıntı: Selamlar, Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Cevabınız için teşekkürler. Bekliyoruz en kısa sürede düzelir umarım.
SunRise' Alıntı: Selamlar, Zindan ile ilgili genel bir problem mevcut, en yakın zamanda sorun düzelmiş olacaktır. Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Cevabınız için teşekkürler. Bekliyoruz en kısa sürede düzelir umarım.