İstek Dungeuon Hakkında !

WhiteTiger94

Üye
Öncelikle merhabalar uzun süreli oynamış olduğumuz farklı farklı oyunlar mevcut ve bu oyunlarda coğunda altarnatif bir şeyler gelmiş bulunmakta evet şuanda konuyla pek alakası olmasa da insanların zamanlarını harcayıp özellikle 30 dakika 40 dakika sırf drop atar umuduyla girdikleri bu dungeuonlar çoğu zaman boş çıkmakta her hangi bir drop talebinde hiç kimse bulunamaz bununda farkında olmakla beraber en azından günde 1 defa girilen bir bölümün karakterini güçlendirmek için gift armor , sword vb gibi itemleri elde etmek için kullanılan bir mataryel dahi olsa karakterimizi güçlendirmemize yardımcı olucaktır diye umud ediyorm evet biliyorm oyun daha çok fazla yeni sizlerde haklısınız itemleri servere sokmak istemiyorsunuz daha önce malum oyunda olan bir sistem gibi en azından günde 1 defa girip bir mataryel karşılıgında 10-20-30-40-50 artık her ne kadar gün girmeniz gerekiyorsa bir armor , silah gibi bir eşya verilebilecek bir görev olması gerektigini düşünmekteyim yoksa bu iş çok can sıkacak ve insanların oyunu bırakmasını ya da oyundan soğumasını sağlayacaktır.

Cümlelerin devrikliği kendimi anlatma şeklim biraz sorun olduysa affola sizden ricam gereken işin en iyisinin yapılması saygılarımla.

EHTIYAR

Üye
Bence hem zindanlarda hem de diğer yerlerde drop oranı artmamalı. Tam tersine mümkünse daha da düşürülmeli. Çünkü oyuncuların çoğu itemlerin fiyatının ucuzladığından şikayetçi. Elbette piyasadaki paranın bollaşması da buna sebeptir ancak en büyük sebep item sayısının fazla olmasıdır.

Oyunun uzun yıllar boyunca sürdürülmesi planlanıyorsa drop oranı düşük tutulmalı. Şurada oyun başlayalı 2,5 ay olmadı (ben hariç:)) herkes karakterini dizdi, uzatmaları oynuyor. Böyle bir oyunda karakteri dizmek en az 1 yıl sürmeli bence.

Rhae

Üye
Burhan Bey (Justice) ile özelden konuştuk.Sağolsun geri dönüş yapıyor oyunculara.Kendisinin zindanlarla ilgili konsept çalışması hazır.Craft ve Clan sistemini oturtturduktan sonra bu işlere zaman ayırabileceğini söyledi.Zindanlara repütasyon puanları gelecek.Zindan da her küçük yaratık, mini boss, final boss ve bitirme oyunculara repütasyon puanı kazandıracak.Bizler de bu puanlar sayesinde zindana özel hazırlanmış NPC'den eşya satın alabileceğiz.

ulutanhuu

Üye
Burhan Bey (Justice) ile özelden konuştuk.Sağolsun geri dönüş yapıyor oyunculara.Kendisinin zindanlarla ilgili konsept çalışması hazır.Craft ve Clan sistemini oturtturduktan sonra bu işlere zaman ayırabileceğini söyledi.Zindanlara repütasyon puanları gelecek.Zindan da her küçük yaratık, mini boss, final boss ve bitirme oyunculara repütasyon puanı kazandıracak.Bizler de bu puanlar sayesinde zindana özel hazırlanmış NPC'den eşya satın alabileceğiz.
Ne zaman baba ne zaman mezara girince mi çoğu zaman 23.00da başlayıp 4 zindan arka arkaya yapıyorum belki şansım artar diye en az 30 zindan girdim daha bir tane drop almadım her zindanda deli gibi pot tüketiyoruz en azından kaybı azaltacak çöp item falan eklensin. Oyunda item bollaşmasın oyundaki para azaltılsın diye falan diyorsunuz adamlar yayında çekilişle item, gold bar, cash vs dağıtıyor o zaman bırakalım zindan girmeyi çar kasmayı farm yapmayı sabah akşam twitch yayını takip edelim oradan bir şeyler alma şansım bile zindandan daha yüksek şu anda

WhiteTiger94

Üye
Bence hem zindanlarda hem de diğer yerlerde drop oranı artmamalı. Tam tersine mümkünse daha da düşürülmeli. Çünkü oyuncuların çoğu itemlerin fiyatının ucuzladığından şikayetçi. Elbette piyasadaki paranın bollaşması da buna sebeptir ancak en büyük sebep item sayısının fazla olmasıdır.

Oyunun uzun yıllar boyunca sürdürülmesi planlanıyorsa drop oranı düşük tutulmalı. Şurada oyun başlayalı 2,5 ay olmadı (ben hariç:)) herkes karakterini dizdi, uzatmaları oynuyor. Böyle bir oyunda karakteri dizmek en az 1 yıl sürmeli bence.
Pay to win olduğundan dolayı millet deli gibi itemlerini dizmiş durumda biraz piyasayı bıraksalar bence daha farklı şeyler olabilir en azından insanlar emeklerinin karşılığını alabilir diye düşünmekteyim açıkçası hiç olmasa bile eline 1 adet silah upgradesi yapmak için aylarını harcayan insanlar tanıyorum malum oyundan şahsım da aynı şekilde dünyada herşeyi paranin yönettigi ap açık ortada fakat bu tarz oyunlarda en azından insanlar kendi kendilerini tatmin edebilmeli diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt