Dupe değildir o emektir. Emek vermiş düşürmüş, emek vermiş basmış. Emek gibisi var mı be. Kesin çift rün slotu da vardır o itemlerde, emeğinle düşürdüğün rünleri basarsın mis gibi emek olur. Ohhh emek.Ekli dosyayı görüntüle 2934 al kardeşim ben isim veriyorum.
Dupe değildir o emektir. Emek vermiş düşürmüş, emek vermiş basmış. Emek gibisi var mı be. Kesin çift rün slotu da vardır o itemlerde, emeğinle düşürdüğün rünleri basarsın mis gibi emek olur. Ohhh emek.
İmza: Aerin61
Espriyi anladın da bana mı katılıyorsun yoksa ciddi ciddi dupeci mi sandın bilmiyorum ama ben 1 haftadır oyuna girmiyorum. En fazla kastığım da 51lv. Onun yerine forumda emek verip yorum atıyorum, benim gibi emek veren insanlarla fikir alışverişine giriyorum. Çünkü emeğe saygı duymalıyız. Bu arada senin çift rünlü zırhın silahın olduğunu sanmıyorum o yüzden lütfen daha çok emek göster ondan sonra bana yaz.:d DÜPECİ İKİ
Kardeşim ramazan ayında dolambaçlı espri yapma daha yeni idrak ediyorum.Espriyi anladın da bana mı katılıyorsun yoksa ciddi ciddi dupeci mi sandın bilmiyorum ama ben 1 haftadır oyuna girmiyorum. En fazla kastığım da 51lv. Onun yerine forumda emek verip yorum atıyorum, benim gibi emek veren insanlarla fikir alışverişine giriyorum. Çünkü emeğe saygı duymalıyız. Bu arada senin çift rünlü zırhın silahın olduğunu sanmıyorum o yüzden lütfen daha çok emek göster ondan sonra bana yaz.
İmza: Emeksever Aerin61
bana adam tradeden 8 reaper ve rünlü 8 warrior imperial set gösterdi ben gm yim diyobende öyle 15 tane itemi 8 attım geçmedi 8 raptor falan şaka yani slotlar drop atmıyor adamda kaç tane raaper var hazırda bekliyor ışığı gördümmü takas bakın abi bu itemleri basmışlarmı kim nasıl elde etmiş geçmişinde görünmezmi bilmiyorum tabi iyi itemlerin nerden geldiği araştırılsın çıkar zaten
oh be nicki neydibana adam tradeden 8 reaper ve rünlü 8 warrior imperial set gösterdi ben gm yim diyo![]()
nick vermem doğru reaperin olmaz resmi var https://i.hizliresim.com/bjtv9um.pngoh be nicki neydi
YARRRRGICnick vermem doğru reaperin olmaz resmi var https://i.hizliresim.com/bjtv9um.png
Kanka kusura bakma da aldığın nefese yazık bide lütfen güzel şivemizi ağzına alma başka şeyler al mesela Trakya şivesi sana yakışır61ahahahahaha
uy uşağım sana vereceğum çevapa yazuk
alfada da item dupelemek sorun, test için oynadığımız alfa sürecinde 70 olup cz çıkıyoruz, adamlar full 8 item tren gibi içimizden geçiyor. Bu nedenle 1 saat cz çıkan oyunu bırakıyor.Alafada düpe olup olmaması sorun değil. buların officiale kadar çöüzlemememesi sorun olur. şimdiden gereksiz triplere girenler var. daha önce hiç Alfa oyun oynamadığınız çok belli. Ayrıca para ile item satanı değil alanı yargılamak lazım. pazarar item koyuyorum gelip 200 300 m teklief ediyorlar. eğitim şart!
İyi kardeşim oyunda hata bulup bunu oyunculara karşı kullanalim tüm Clana item basalım önümüze gelene tek atalim slotlara gidip adam bırakmayalım adamlar oyunu test etsin zaten alfa böyle olursa oyun alfadan öte gidemez sen günlerce emek ver pvp moduna geç tek ye kaç gün durursun yada neyi test edebilirsin pve den başka bu oyunu oynayın %80 e pvp si için oyunuyor alfa tam da eşitsizlik varsa oyunda testi nasıl yapicaklar clan vs nasıl aticaksin bu adamlarla etkinliklerde 30 saniye sürünce nasil bir test etme düşüncen var anlamış değilim bu adamlar helal olsun buldu hir bug itemlerini sayfa sayfa yaptılar bastılar ama demeleri lazim bunlarla pvp yapamayız zaten oyun sifirlanicak adamlar slotlara gelip tek atıyor oyuncu nasıl item düşürücücekte test edicek aciklar mısın heves mi kalır adam da bu itemlerin haksiz yapıldığını bildiği haldeAlafada düpe olup olmaması sorun değil. buların officiale kadar çöüzlemememesi sorun olur. şimdiden gereksiz triplere girenler var. daha önce hiç Alfa oyun oynamadığınız çok belli. Ayrıca para ile item satanı değil alanı yargılamak lazım. pazarar item koyuyorum gelip 200 300 m teklief ediyorlar. eğitim şart!
ah be dostum alfanın olayımıdır clan vs clan betanınmı? pvp midir? burda olay sorunsuz mekanikler çalışıyormu onu test etmektir seni beni mutlu etmek değil. insanlar alfayı mutlu olup kasıp bişiler kazanmak için oynamaz. elinizde beta derecesinde alfa diye önünüze konan oyun var nankörlük yaptığınız. hala kimse oynamaz diosun ki ALFA'DA OYNANABİLEN BİR OYUN BULMUŞSUN bide sorunsuz çalışanını istiosun. yeter artık baydım ben bu sızlanmalardan. Şuan oyunun eksiklerinin giderilmesi önemli senin benim pvp pve ne yaptıgım değil. dungeouınlar event mapler sorunsuz çalısıyormu. Dupe yapılan mekanikler neler nasıl engellenir. yersiz dc ler oluyormu pazar sistemi çalısıyormu vs vs senin ne kastıgının ne yaptıgının drop ratelerin class dengesinin bi önemi yok ama yinede kücük ayarlar çekilir, çekiliyorda.İyi kardeşim oyunda hata bulup bunu oyunculara karşı kullanalim tüm Clana item basalım önümüze gelene tek atalim slotlara gidip adam bırakmayalım adamlar oyunu test etsin zaten alfa böyle olursa oyun alfadan öte gidemez sen günlerce emek ver pvp moduna geç tek ye kaç gün durursun yada neyi test edebilirsin pve den başka bu oyunu oynayın %80 e pvp si için oyunuyor alfa tam da eşitsizlik varsa oyunda testi nasıl yapicaklar clan vs nasıl aticaksin bu adamlarla etkinliklerde 30 saniye sürünce nasil bir test etme düşüncen var anlamış değilim bu adamlar helal olsun buldu hir bug itemlerini sayfa sayfa yaptılar bastılar ama demeleri lazim bunlarla pvp yapamayız zaten oyun sifirlanicak adamlar slotlara gelip tek atıyor oyuncu nasıl item düşürücücekte test edicek aciklar mısın heves mi kalır adam da bu itemlerin haksiz yapıldığını bildiği halde
Bak güzel kardeşim bu oyuna gelen arkadaşların %90 i oyunun pve ve özellikle pvpsini test etmeye geldi neden mı eger şuan sunucudan Death Valley haritası kapatılsın sen oyuncu bulabilicegini mi sanıyorsun diğer haritalarda hadi sen test etmeye geldin offline pazarda pot gördüm oyunun bize neredeyse ücretsiz verdiği itemleri alıp pazara 10 katı 1000 katıla satmaya çalışan adamları gördüm bu adamlar test için mi yapıyor bunu ben söylüyüm para kazanıp item yapıp pvp yapmak için suan oyun deseki itemler bedava npc de olucak son seviye pazarda item kalır mı sence parayla item satanı alanı teklif edeni gördüm bu adamda test için mı bir iteme 2000 bin tl veriyor ( ahmaklık bence ) acaba kaç ap olucak diyemi alıyor o itemi pvp yapmak için alıyor oyuncu ben 70 e kasarım itemimi yaparım pvp mı yaparım gördügün hataları eksikleri söylerim kafasında bu adamlara pvp yaptırmıcaksan neden emek versın silinecini bile bile herkes oyuna destek olmaya çalışıyor ama bunu yaparkende beni bizi bu oyunda tutan bir sey olması gerekiyor ben pvp yapmıcaksam neden kasıyım ben 70 e eger yapıcaksamda dengeden bahsetmissin oyuna girip clanca gerçekten güzel şeyler yapan adamlar var ama bir clanda da herkeste saglam seviyeli itemler nasıl oluyor kardeşim bunun yasal olmayan yollarla yapıldıgını ilettik bu adamların oyunun class dengelerını bozdugunu oyunun alfa testinin gidişatını etkileyecegini söyledik ben sana sormak istiyorum oyuna pvp yapmaya gelmissin diyelim oyun 1 ay acık kalıcak bir oyun ama oyunda kı itemler belki 3 ay deneseler yapamıcakları itemler pvp yapabilegini düsünür müsün bir grup insan o yüzden alfayı bıraktı adamlar haklı kendince 1 ay 2 ay test etmeye geldım ben beni oyunda tutan pvpsi onuda buglu itemlerle yapamıcagımı söyledim kısaca kolay gelsin Yöneticiler sagolsunlar halletmişler haksız yere kazanılan itemleri yöneticilerde böyle alfa testinin buglar ile oyunun açığını oyuncuya karşı kullanan bir kitle ile sağlıklı olmuyacağı kanaatindeler demekki gerekeni yapmışlar.ah be dostum alfanın olayımıdır clan vs clan betanınmı? pvp midir? burda olay sorunsuz mekanikler çalışıyormu onu test etmektir seni beni mutlu etmek değil. insanlar alfayı mutlu olup kasıp bişiler kazanmak için oynamaz. elinizde beta derecesinde alfa diye önünüze konan oyun var nankörlük yaptığınız. hala kimse oynamaz diosun ki ALFA'DA OYNANABİLEN BİR OYUN BULMUŞSUN bide sorunsuz çalışanını istiosun. yeter artık baydım ben bu sızlanmalardan. Şuan oyunun eksiklerinin giderilmesi önemli senin benim pvp pve ne yaptıgım değil. dungeouınlar event mapler sorunsuz çalısıyormu. Dupe yapılan mekanikler neler nasıl engellenir. yersiz dc ler oluyormu pazar sistemi çalısıyormu vs vs senin ne kastıgının ne yaptıgının drop ratelerin class dengesinin bi önemi yok ama yinede kücük ayarlar çekilir, çekiliyorda.
ÖZETLEMEK GEREKİRSE, ALFA'DA MUTLULUK ARAYAN ÜZÜLÜR. (siz gidin resmi sürümde gelin canlar)
salın artık elinizdekiyle eğlenmeye bakın resmi sürüme kadar ciddiye almayın şu oyunu, gezin yeni classları 70e kasın her calsın diğer özelliklerine bakın amacımız şuan bu. Hard core PVP değil. Güzelleşmesine katkınız sızlanarak olmayacak sorunları bildirip ara verirsin oynayamıosan düzelince gelir gene bakarsın. ALfası tırt bu oyunun offical oynanamaz saçma sapan bir tehditten ibaret ancak.