İstek Düpe konusu

ZERONKRAL

Üye
Bugün DC de burhan bey soru cevap yapti
Ve arkadaşlar bi clan cidden düpe ile dizmiş kendini. Şimdi benim anlamadığım tamam Alpha süreci tamam charlar silinicek evet ama
Yapan kişiler belli onları banladik demesini beklerdim bugün.
Çok kişinin midesi bulandı bende tam sürüm açılana kadar ara verme kararı aldim

Tamam alphadayiz test edelim diye açtılar ama o adamlar pvp de karşına geldiğinde test bura bide sen beni kes demiyor .DC den nasıl ezdik diye alay ediyor. Kimse kendini kandırmasın sürekli ölerek test edemeyiz

Eşitsizliği düzeltmeliler
Oyun sıfırlanması yada elit itemler npc ye eklenmeli
Düpe yapıp TL ye satanlar banladıp tam sürümde oynamalarına engellenmeli..

needfsug

Üye
Önlem alınmazsa Officall açılınca dupe yapanlar death valleyde partyi 2 ye bölüp yarisi protean yarisi lunaskar olup kendi kendilerine birbiriyle kapışırlar artık.Türk oyuncularının kırmızı çizgisi bug ve dupelerdir. Zaten bunun farkında değillerse boşuna officall açmaya da gerek yok.

Başta çok umutlu ve pozitiftim forumda açtiğim konular ve yorumlarim oyunun gelişmesine ufak da olsa hep katkı içindi. Artık umudum tükenmeye başladı.
Yoneticilerden biri de dalga geçer gibi optimizasyon konusunda grafik ayarı koyduk ordan fps ayarlarsiniz 30fps neyinize yetmiyor tadinda başlik acmiş dalga gecer gibi. Bakalim neler olacak

Son düzenleme:

ZERONKRAL

Üye
Önlem alınmazsa Officall açılınca dupe yapanlar death valleyde partyi 2 ye bölüp yarisi protean yarisi lunaskar olup kendi kendilerine birbiriyle kapışırlar artık. Türk oyuncularının kırmızı çizgisi bug ve dupelerdir. Zaten bunun farkında değillerse boşuna officall açmaya da gerek yok
Okadar acımasız olma yönetim inan dürüst ve güvenilir adamlar sürekli gece gündüz oyun için çalışıyorlar. Bu soruna cözüm bekliyoruz. Sesimizi duyuralım arkadaşlar buradan ?

SARS

Üye
Offline pazar dupesini yapmayanmı kaldı ? Haberi olmayan adamlar bile hem itemlerini satıp hem parasını aldı üstüne destroy merchant yapıp itemleri geri aldı.. bak adamlar önlem aldı işte.. şimdi sırada alfanumerik karakter ile oyuna 1 accounttan 2 karakter sokanlarla oturduğu yerden exp kasanlarla birkaç gün yüzüne çıkacak ancak officiale kadar ticket atılmadan sabırla beklenecek hatalar kaldı :)

Sizin konunuzu görünce kusuruma bakmayın aklıma chyper zamanlarımız geldi.. clan troy... cafeyi kapatır geceden sabaha yapacaklarımızı yapardık.. arada sırada yan cafedende gelen olurdu.. dupe almış başını gitmiş game masterlardan el altından itemler alınırdı.. sonra karar aldık yan cafedende dışarıdanda kimseyi almayacagız diye..

Heh işte.. ozaman en kötü biz olduk :)

Alfa sürecinde tespit edilen edilir edilmeyen nasip kısmet..

Adı üstünde alfa süreci dupe yapan yapacak ki officiale kadar yöntemleri tespit edilebilsin ve engellenecek aksiyonlar alınsın

Yolcu

Üye
Biz Türklerin genel özelliği önce her şeyi hile ve basit yoldan elde etmek isteriz:)
Alfada bile millet birbirine makro öğretti knk. Makrolu klavye vb araçlar satış rekoru kırabilir.
varsa bildiğin düpe yöntemi yöneticilerle payaş.

ZERONKRAL

Üye
Offline pazar dupesini yapmayanmı kaldı ? Haberi olmayan adamlar bile hem itemlerini satıp hem parasını aldı üstüne destroy merchant yapıp itemleri geri aldı.. bak adamlar önlem aldı işte.. şimdi sırada alfanumerik karakter ile oyuna 1 accounttan 2 karakter sokanlarla oturduğu yerden exp kasanlarla birkaç gün yüzüne çıkacak ancak officiale kadar ticket atılmadan sabırla beklenecek hatalar kaldı :)

Sizin konunuzu görünce kusuruma bakmayın aklıma chyper zamanlarımız geldi.. clan troy... cafeyi kapatır geceden sabaha yapacaklarımızı yapardık.. arada sırada yan cafedende gelen olurdu.. dupe almış başını gitmiş game masterlardan el altından itemler alınırdı.. sonra karar aldık yan cafedende dışarıdanda kimseyi almayacagız diye..

Heh işte.. ozaman en kötü biz olduk :)

Alfa sürecinde tespit edilen edilir edilmeyen nasip kısmet..
Sen chyper diyince heyecanlandım anılarım depreşdi 6 yıl cypherda oynadım ben zeron heawen clanindan. Heawen clan asisti cellat55 abi eğer bu mesajı görürsen selamlar şuan yasin 45 + olmuştur bizde 30 olduk gerçi:)

SARS

Üye
Sen chyper diyince heyecanlandım anılarım depreşdi 6 yıl cypherda oynadım ben zeron heawen clanindan. Heawen clan asisti cellat55 abi eğer bu mesajı görürsen selamlar şuan yasin 45 + olmuştur bizde 30 olduk gerçi:)
G0T charına girip az ctrlye 25 kuruşu sıkıştırıp 7ile 8 tuşuna basmadık.. ( diğer tuşlara 2 kişi basar mouse 1 kişi tutardı ) selamlar dostum :) yaşlar 30u solladı gidiyor..

ZERONKRAL

Üye
G0T charına girip az ctrlye 25 kuruşu sıkıştırıp 7ile 8 tuşuna basmadık.. ( diğer tuşlara 2 kişi basar mouse 1 kişi tutardı ) selamlar dostum :) yaşlar 30u solladı gidiyor..

Bozuk para sıkıştırmaya hatırlatman güzel oldu insan sebebsiz keyiflenip tebessüm ediyor:)

Nisshe

Üye
Bizim itemler kayboluyor adamlar itemi satıp parasıyla itemi alıyormuş vay be :D

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Konu hakkında Burhan Bey uzun uzun açıklama yaptı, kullanıcıların tüm loglarına erişebildiklerini ve kontrol edildiğinin bilgisini verdi. İlerleyen günlerde bu konu ile ilgili gerekli aksiyonlar mutlaka alınacaktır. Ek olarak Alfa aşamasında birincil amaç %100 adil bir oyun sunmak değil, tespit edilen hataları oldukça hızlı düzeltip beta aşamalarına hızlı geçiş sağlamak olduğunu da lütfen unutmayalım.

**Tartışmaya sebebiyet veren mesajlar silinip, konu yoruma kapatılmıştır.

iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt