Düpecilerin itemleriyle Banlanma Keyfi

GİL-GALAD

Üye
Biz uyarmıştık, ROW ekibi adamın gözünün yaşına bakmaz sizin gibilere yol vermez, vakti gelince takar geçer demiştik.
Düpe item satın alanlar hukuki işlemler peşine düşmüş, kendini akıllı sananlar da banned yazısıyla karşı karşıya.
Umarım bu size ders olur bu oyunu malum oyunlarla karıştırmazsınız.
Herkese Bol şans sdgdgsdg

Isildur

Üye
Hahahah Defalarca söyledik çok akıllı arkadaşlar bizi dinlemedi.Hepsine soğuk su ikram ediyorum.İyi forumlar.

ozgurkaboglu

Üye
Abi nedir bu ban meseleleri bir resmi bir açıklama var mı? Şunu şunu yapan banlandı yada banlanacak bundan sonra diye? Foruma bi girdim herkes ban soruyor merak ettim :)

ozgurkaboglu

Üye
Hocam teşekkürler bu kullanıcı sözleşmesi yeni mi yayınlandı toksa alfa başından beri mevcutmuydu? Bu arada ben meraklı melehat gibi soru yağdırıyorum kusura bakmayın oyunu şuan oynayamıyorum forumdan takip içerisindeyim dupe item satış vs gibi konulardan son günlerde çok şikayet olmuştu bununla alakalı bir çalışma mı diye meraklandım eğer ondan kaynaklıysa süper.. Ki attığınız kullanıcı aözleşmesinde böyle bir bölüm var bu beni sevindirdi

Vision

Senior Moderatör
Hocam teşekkürler bu kullanıcı sözleşmesi yeni mi yayınlandı toksa alfa başından beri mevcutmuydu? Bu arada ben meraklı melehat gibi soru yağdırıyorum kusura bakmayın oyunu şuan oynayamıyorum forumdan takip içerisindeyim dupe item satış vs gibi konulardan son günlerde çok şikayet olmuştu bununla alakalı bir çalışma mı diye meraklandım eğer ondan kaynaklıysa süper.. Ki attığınız kullanıcı aözleşmesinde böyle bir bölüm var bu beni sevindirdi
Merhaba,

Kullanıcı sözleşmesi Alfa başından beri mevcuttu. Kayıt olurken bu sözleşmeyi okuyup, kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

k.sozlesmesi.png

Satresin

Üye
Dupe itemlerin temizlenmesine sevindim lakin ben 1 haftadır pazar yapıyordum. 57 levelim 70-80m kadar kasabildim. Başka bir offline pazardan aldığım item ben satışta iken benden silindi. Şimdi benim suçum ne günahım ne? zaten tek başıma zor bir şekilde kasmaya çalışıyorum. İtemler silinsin silinmesin demiyorum. Hatta ip ban yesinler yapanlar kalıcı bir şekilde temizlensinler, oyunun açıklarını kötü kullandıkları için. Benim offline pazardan aldığım paranın bana geri verilmesini istiyorum. Elbette diyeceksiniz ki bu bir alfa itemler silinecek karakter silinecek herşey baştan başlayacak biliyorum. Forumda sürekli emek var emek var diyen kişilere itafen, bende burda kendimce emek ve zaman sarf ederek alfa sürecini değerlendiriyorum. Lakin kurunun yanında yaş olarak oyunu şuanda bırakmak istemiyorum ki oyunun ileriki seviyelerini de görebilelim.
Konuyla ilgili ticket atmıştım.
ID:Satresin
İyi forumlar iyi oyunlar.

GİL-GALAD

Üye
Dupe itemlerin temizlenmesine sevindim lakin ben 1 haftadır pazar yapıyordum. 57 levelim 70-80m kadar kasabildim. Başka bir offline pazardan aldığım item ben satışta iken benden silindi. Şimdi benim suçum ne günahım ne? zaten tek başıma zor bir şekilde kasmaya çalışıyorum. İtemler silinsin silinmesin demiyorum. Hatta ip ban yesinler yapanlar kalıcı bir şekilde temizlensinler, oyunun açıklarını kötü kullandıkları için. Benim offline pazardan aldığım paranın bana geri verilmesini istiyorum. Elbette diyeceksiniz ki bu bir alfa itemler silinecek karakter silinecek herşey baştan başlayacak biliyorum. Forumda sürekli emek var emek var diyen kişilere itafen, bende burda kendimce emek ve zaman sarf ederek alfa sürecini değerlendiriyorum. Lakin kurunun yanında yaş olarak oyunu şuanda bırakmak istemiyorum ki oyunun ileriki seviyelerini de görebilelim.
Konuyla ilgili ticket atmıştım.
ID:Satresin
İyi forumlar iyi oyunlar.
Dostum bu kadar takma bi bakmışsın alfanın son 5 günü tüm itemler son seviye bankanda test etmen için.Sen yine de modlarla iletişime geç.

Satresin

Üye
Teşekkürler, konuyla ilgili ticket atmıştım.

Rise Online World ekibini bu konuda hakikaten tebrik ediyorum. Bizlerin görmek istediği oyunların açıklarını suistimal eden kişilere karşı tutumu takdire şayan.

Isildur

Üye
Teşekkürler, konuyla ilgili ticket atmıştım.

Rise Online World ekibini bu konuda hakikaten tebrik ediyorum. Bizlerin görmek istediği oyunların açıklarını suistimal eden kişilere karşı tutumu takdire şayan.
Kesinlikle katılıyorum tebrikler

GrauerWolf

Üye
İnşallah Official sürümde de dupe, koxp, macro, item ve gb satışı vb. Konularda bu kadar hızlı ve katı yaptırımlar uygulanır. Tebrikler diyor ve bu müdahalenizden dolayı bir oyuncu olarak teşekkür ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt