Durduk Yere oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azplayer

Üye
Özellikle Dorion haritasında pazara bakmak için 1 veya 2 gecince oyun beni belli bir süre sonra atıyor bazen hata verip atıyor bazende hatasız atıyor bilgisayarım kötü bilgisayarda degil cok iyi bilgisayar da degil orta sınıf bilgisayar özelliklerini discord yazınca oynaman lazım diyorlar ama dorion haritasına gecince oynamayı bırak donup kalıyor grafik very low hepsi bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim cidden sırf bu yüzden dün oyuna girmedim potlar bitiyor 55 level oldum item var satıp pot almam lazım satamıyorum bilgisayar özelliklerimi yazıcam lütfen bilen arkadaslar yazsın

Ekran Kartı Nvıdıa Gerfoce gtx 1650
İşlemci İntel(R) Core(TM) i5-9300H CPU 2.40GHz 2.40GHz
8 GB ram
64 Bit işletim sistemi
1 TB HardDisk

Lasrok

Üye
Merhaba,

Aldığınız hatayı iletirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.

azplayer

Üye

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 180

Lasrok

Üye
aldığım hata her zaman bunu vermiyor dedigim gibi hata vermeden attıgı daha çok ama
Çözüm olabilecek birkaç seçeneği seninle paylaşıyorum.

Aşağıdaki çözümleri dener misiniz ?
  • https://www.riseonlineworld.com/theme/newage/assets/images/virtual-memory-manual-tr.gif Oyunun kurulu olduğu disk üzerinde bu işlemi yapabilir misin ? rakamlar bu olacak 8192 - 10240
  • Ekran kartınızın driver'ını güncelleyin.
  • Yapılmamış Windows Update'iniz varsa onları yapın.
  • Oyunun kurulu olduğu dosya konumunu açın TdrDelay_Fix dosyasını açıp çalıştırın ve çıkanlara evet deyin. Bilgisayarınıza reset atın.

Bunları denedikten sonra sorunun devam edip etmediğiyle ilgili geri dönüş yaparsan yardımcı olmaya çalışacağım.

azplayer

Üye
Çözüm olabilecek birkaç seçeneği seninle paylaşıyorum.

Aşağıdaki çözümleri dener misiniz ?
  • https://www.riseonlineworld.com/theme/newage/assets/images/virtual-memory-manual-tr.gif Oyunun kurulu olduğu disk üzerinde bu işlemi yapabilir misin ? rakamlar bu olacak 8192 - 10240
  • Ekran kartınızın driver'ını güncelleyin.
  • Yapılmamış Windows Update'iniz varsa onları yapın.
  • Oyunun kurulu olduğu dosya konumunu açın TdrDelay_Fix dosyasını açıp çalıştırın ve çıkanlara evet deyin. Bilgisayarınıza reset atın.

Bunları denedikten sonra sorunun devam edip etmediğiyle ilgili geri dönüş yaparsan yardımcı olmaya çalışacağım.
aynı sekil atmaya devam ediyor

Kenshin

Üye
Merhaba @azplayer ,

Öncelikle aşağıda vereceğim ayarlamaları yapmadan önce grafik kartınızın en son güncel sürücüsünü ve Windows Update'nin eksiksiz yapılması gerekli.

Masaüstüne gelip sağ tık menüsünden NVIDIA Denetim Masası'nı seçin.

1650711187804.png

Çıkan menüde sol tarafta "3D Ayarlarının Yönetilmesi" kısmına tıklayın.

1650711257561.png

Sağ tarafta "Program Ayarları" sekmesinden "Ekle" butonuna tıklayıp "Rise Online Client"i seçin ve altta "Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" kısmını seçin ve sağ altta "Uygula" butonuna basıp oyunu açın ve tekrar giriş yapın.

1650711543419.png

SiNiSTeeR

Üye
Merhaba @azplayer ,

Öncelikle aşağıda vereceğim ayarlamaları yapmadan önce grafik kartınızın en son güncel sürücüsünü ve Windows Update'nin eksiksiz yapılması gerekli.

Ekli dosyayı görüntüle 5701

Ekli dosyayı görüntüle 5703

Sağ tarafta "Program Ayarları" sekmesinden "Ekle" butonuna tıklayıp "Rise Online Client"i seçin ve altta "Bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" kısmını seçin ve sağ altta "Uygula" butonuna basıp oyunu açın ve tekrar giriş yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 5704
bu sorunun aynısını bende yaşıyorum ve çozemedim sorunu yuksek performanslı NVIDIA işlemcisi diye secenek tok maalesef

YaLnizGenc

Üye
Walla dedikleri şeyler bunlar sürücülerin güncel olduğundan emin olun

Ve buna benzer şeyler söylüyorlar kopyala yapıştır gibi üç gündür çektiğim acıyı bir bilseler keşke

Sercan3516

Yeni Üye
Merhaba @azplayer ,

Ekli dosyayı görüntüle 5701

Ekli dosyayı görüntüle 5703

Ekli dosyayı görüntüle 5704
AYNISINI YAPAYIM DEDİm ama benim ekleme yerinde rise online çıkmıyor neden acaba aynı sorunlardan muzdaribim umarım benim sorunumda çözülür

işlemcim i5 13500h
ekran kartı NVIDIA rtx 4050

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt