durduk yere skil kapama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dwlsn78

Üye
Oyunda yaratıkların buglu oldugu bölgelerde yaratıkları kesmek bizim hatamız degil oyunun kendi hatası bunun icin kimseyi cezalandıramazsınız gidin işinizi duzgun yapında bugları duzeltin bide neymiş oyuncudan yanalarmıs bilmem ne sebepsiz yere charın skillerini kapatıyorlar illegal bişey kullansak eyvallah deriz kendi hatalarınızın bedelini kimseye ödetemezsiniz oyuncular size mecbur degil siz oyunculara mecbursunuz oyuncular olmasa siz bi hicsiniz bunu aklınıza sokun

Alkoer

Üye
Oyunda yaratıkların buglu oldugu bölgelerde yaratıkları kesmek bizim hatamız degil oyunun kendi hatası bunun icin kimseyi cezalandıramazsınız gidin işinizi duzgun yapında bugları duzeltin bide neymiş oyuncudan yanalarmıs bilmem ne sebepsiz yere charın skillerini kapatıyorlar illegal bişey kullansak eyvallah deriz kendi hatalarınızın bedelini kimseye ödetemezsiniz oyuncular size mecbur degil siz oyunculara mecbursunuz oyuncular olmasa siz bi hicsiniz bunu aklınıza sokun
Bu olaya abuse derler dostum. Tükçesi suistimal etmek tam olarak. Oyundaki bugu kendine bir kazanç sağlamak için suistimal edersen adam seni banlar. Burda seni banlamayıp iyilik etmişler.

Yapımcı ha bugu düzeltmiş ha sizin skilleri kapamış sonuçta olayı çözmüş :D

suremtr

Üye
Adam oraclede ban yemis oturdugu icin atak ban .d.d sabah sabah neler şahit olduk
Benim charim ise heal atiyorum diye atack ban yemis bu rise ekibi şaka galiba umarim uyanana kadar cozerlee hatalarini

dwlsn78

Üye
Oyun bug'ını suistimal ediyorsun bir de durduk yere diye başlık koymuşsun :D
bug benim hatammı veya illegal programmı yaratık taşın uzerine cıkamıyorsa ben ne yapayım sadece bu degil oyunda zaten bir suru bug dolu skilleri kapatcagına direk banlasın illegal birsey gorduyse burda gelip boş yapmayın

brknkn933

Üye
bug benim hatammı veya illegal programmı yaratık taşın uzerine cıkamıyorsa ben ne yapayım sadece bu degil oyunda zaten bir suru bug dolu skilleri kapatcagına direk banlasın illegal birsey gorduyse burda gelip boş yapmayın
Evet senin hatan. Malum oyun dışında başka bir oyun oynamadığın belli. Böyle bir bugı başka bir online oyunda bul ve defalarca suistimal et bakalım ne yapacaklar.

Son düzenleme:

dwlsn78

Üye
Knight online'da buglu DTS slotunda kasıyor millet hiç ban yiyen gordunmu bu oyunun hatası oyuncuya ceza veremezsin gider düzeltirsin bu kadar basit ama senin gbi cahillere bunu anlatmak mesele

Alkoer

Üye
Knight online'da buglu DTS slotunda kasıyor millet hiç ban yiyen gordunmu bu oyunun hatası oyuncuya ceza veremezsin gider düzeltirsin bu kadar basit ama senin gbi cahillere bunu anlatmak mesele
Kınayt onlayn daki dts slotunun spawn olması bugludur. ama dts ler size atak yapar. Ama RoW da hiç atak almadan mob kesiyorsunuz bildiğim kadarı ile bu size fayda sağlar suistimale girer.

Cahil derken bi bak bakalım karşındaki adam kimdir kaç yaşındadır. 84 doğumluyum büyük ihtimal sen dünyada yokken ben atari salonlarında oyun oynuyordum. Piyasadaki oyunlara bi bak bakalım kınayt hariç bu şekilde bugun kullanılmasına izin verilen başka oyun varmı?

KARLIGAN

Üye
aynı şey değil o slot size atak yapar. örneğin Knight online da kapalı kapıdan mage blink ve warrior descent ile çıkabilir bu bugdur. ama kullanan ban yer. oyunun açığını bulduğunuzda bunu kullanmak yerine videosunu çekip fixlenmesi için yönetime bildirmeniz daha etik bir davranış olacaktır.

anartonya

Üye
keşke seni banlasalar da daha çok ağlamanı izlesek. inanılmaz keyif aldım sana bunu yapmalarından.

anartonya

Üye
Adam oraclede ban yemis oturdugu icin atak ban .d.d sabah sabah neler şahit olduk
Benim charim ise heal atiyorum diye atack ban yemis bu rise ekibi şaka galiba umarim uyanana kadar cozerlee hatalarini
buda macrocu bunun cezasını açmak yerine komple ip ban atında bidaha gelemesin. iyi ağlamalar umarım daha kötü sonuçlarla karşılaşırsın

orkungenel

Üye
2020 den beri olan bug. Her sloota var kenara çek istediğin yaratığı kes. Bunun artık düzelmesi lazım. Alfadan beri var.

Tengrikut

Üye
Oyuncu'lar herhangi bir olumsuz hataları yönetime bildirir tekrarlanmamasını sağlar, oyun gelişimine katkı sağlar, faydalanmaz, suyunu çıkarmaz üstüne forum'da "haberim yokmuş" gibi küçülmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt