Düşman işaretleme sistemi?

İşaretleme sistemi ?

• Olsun

• Olmasın

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Sis

Üye
Arkadaşlar sizlere bir soru,

Genelde komut veren oyuncuların PVP alanlarında kullandığı düşman işaretleme sistemi, ROW'da da olmalı mı ?

Kendi düşüncem; kalabalık içinde bir düşman aramayı kolaylaştırmak, PVP ciddiyetini azaltıyor. Fakat bununla birlikte, yeni gelen ve mekaniklere çok hakim olmayan kişiler için, PVP'yi daha akıcı kılabiliyor. Bu yüzden nötr'üm ve yorumlarınızı merak ediyorum.

kerem16310

Üye
olmalı ve daha bilrgin olmalı çünkü karakterlerin zırhları ve efektleri pvp deki gibi dandik olmucak görme kolaylığı açısından gerekli kesinlikle

Eypomias

Üye
Selamlar, böyle ufak tefek şeylere takılı kalmayın hepsi halledilir. İşaretleme zaten gelir diye düşünüyorum

Sis

Üye
Bu takılı kalmak değil, insanların yorumunu merak ediyorum. Belki buradan çıkan bir yorum, geliştiricilerin radarına girip bir fikir olacak.

Siyah34

Üye
Olabilir. Direk adamın üstünde büyük mavi bir ok ile gösterile bilir.

exzess1v

Üye
Bence oyunculuk unsurunu baltalayan bir durum. Ben hızlı algılayıp, adamı hızlı tutabiliyorsam bir farkım olmalı sonuçta.
Yıllarca melee takımlarda oynadım ve isim tutma konusunda hep kendime güvenim tam :)

shady19071907

Üye
En azından haritadan bir işaretleme olabilir, çünkü sonunda pvp kısmında komutçu denilen bir adam var ve bu adamın sürekli söylediğim isme dalın demesi eziyet yıl olmuş 2020. Bundan da daha önemlisi kesinlikle oyun içi bas konuş tarzında bir şey olmalı

Merhaba

Üye
Bence de düşman işaretlenmeli. Mümkünse bu yetki PvP haritasında ve PvE haritasında parti liderinde olmalı. Parti lideri bu yetkiyi devredebilmeli. Öncelikli hedef belirlemek çok önemli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt