Düşük bütçe yan bilgisayar bilgisayar-Row Asistant ve Slot mafyaları hakkında söyleşi

maticmeta

Üye
Dostlar herkese selamlar önceden oyunu indirip oynayamayanlar kasan bilgisayarlarla alakalı güzel haberlerim var
intel i5 cpu 650 1. nesil- 4 gb rem amd radeon hd 5700 series bilgisyar özellikleri.120 gb ssd 800 900 tl ye çok rahat bulacağınız bir bilgisayar ile pazar kurabilir farm yaparken ana karakterinize destek olması için row asistant açabilirsiniz.Aynı zamanda pazarda kurabilirsiniz bu bilgisayarla.Hatta idda ediyorum 2 gb gt 740 tarzı ekran kartıyla oyunu akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz bilginiz olsun.
Aynı zamanda slotlarda mafyacılık oynayan tayfayı azda olsa ifşa ettim ve bayramlarını kutladım.
Paylaştığım videoda anlattıklarım yeni meta olabilir

Alkoer

Üye
Aynı özellikte bir kasam var şuan bir köşede atıl şekilde duruyor. Benimde aklımdan geçti bir priest açıp kendime heal atsam ne güzel farm yaparım diye:D

Shrimp

Üye
Monster laptopum ile en düşük özelliklerde pazar kuruyordum dün itibari ile ekran kartı çöktü herhalde ekran korku filmlerindeki ışıklar gibi gidip geliyor :) Bence optimizasyon da sıkıntı var başka efektleri daha yüksek oyunlarda sorun vermiyordu ama Rise laptopu çöktürdü ne diyelim Türk oyunu yerli , milli oyun canları sağolsun :)

risetnl

Üye
12 binlik laptopum crash manyağı oluyor.
25 bin tl lik monster laptop fps düşmesi ve crash yemesini donanımsal olarak söylediler tam optm. zaman alabilir oyun yönetimi hem güncellemeler etkinlikler optm. yetişemez 1 yıl sonrada böyle olursa tabiki bizler haklı olarak isyan edebiliriz ama şu an erken erişim bir oyun da olduğumuzu unutmayalım

RickSancheZz

Üye
25 bin tl lik monster laptop fps düşmesi ve crash yemesini donanımsal olarak söylediler tam optm. zaman alabilir oyun yönetimi hem güncellemeler etkinlikler optm. yetişemez 1 yıl sonrada böyle olursa tabiki bizler haklı olarak isyan edebiliriz ama şu an erken erişim bir oyun da olduğumuzu unutmayalım

hiç bi laptopta düzgün çalıştığını görmedim, oyun sanki masaüstüne özel yapılmış gibi.

AmarettoDisarroNNo

Üye
İ5 3330 8 gb ram r7 240 ekran kart ile oyun sürekli crash yiyor nasıl oluyorda o dediğin özellikler ile oyunda kalabiliyorlar garip, atmadğım format yapmadığım işlem kalmadı sürekli crash hatası bu işten bir gariplik var ben bu pc ile oynayamaz iken onlar nasıl oynuyor

maticmeta

Üye
İ5 3330 8 gb ram r7 240 ekran kart ile oyun sürekli crash yiyor nasıl oluyorda o dediğin özellikler ile oyunda kalabiliyorlar garip, atmadğım format yapmadığım işlem kalmadı sürekli crash hatası bu işten bir gariplik var ben bu pc ile oynayamaz iken onlar nasıl oynuyor
İşletim sisteminle alakalı olabilir. Benimki 8.1 Windows sorunsuz 24 saat online

BySavas

Üye
Dostlar herkese selamlar önceden oyunu indirip oynayamayanlar kasan bilgisayarlarla alakalı güzel haberlerim var
intel i5 cpu 650 1. nesil- 4 gb rem amd radeon hd 5700 series bilgisyar özellikleri.120 gb ssd 800 900 tl ye çok rahat bulacağınız bir bilgisayar ile pazar kurabilir farm yaparken ana karakterinize destek olması için row asistant açabilirsiniz.Aynı zamanda pazarda kurabilirsiniz bu bilgisayarla.Hatta idda ediyorum 2 gb gt 740 tarzı ekran kartıyla oyunu akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz bilginiz olsun.
Aynı zamanda slotlarda mafyacılık oynayan tayfayı azda olsa ifşa ettim ve bayramlarını kutladım.
Paylaştığım videoda anlattıklarım yeni meta olabilir
işlemci : amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 5000+ (2 cpus), 2.6 ghz
ekran kartı : yoktur
ram : 2+2gb kullanılabilir miktar 3.5gb (yarım gigabaytını onboard olarak kullanıyor)

bu sistemle oyuna giriş yapabilirmi. trade işlerinde kullanıcam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt