osmangaziforum
Üye

8 ayrı cep telefonun kayıt gibi şeyler filan yapılabilir . o kısmını bende tam çözümleyebilmiş değilim
ama bi çözümü olmalı
Milleti aşağılamaya çalışıyorsun kendince fakat konunun istediğin kısmından tutup odaktan uzaklaştırmaya çalışman çok gülünç. İki katına çıkmaz masrafları iki charı iki slota bölüştürebileceğini düşünmen çok zor olmasa gerek. Evet bu sistem gelmeli "sizin" gibi (özellikle belirtiyorum çünkü bahsettiğin legal adamlar sensin) insanlar gitsinler bu açgözlülüğünü malum oyunca doyursunlar. Şurada sadece keyif için oynayabileceğimiz ortamı bize bırakın.Ayni evdeki 8 kisiyle, tek kisinin 8 pc sini nasil ayirt edeceksin? Illegal bisey yapmıyor ki adamlar
Asagilama niyetim yok ama senin psikolojin anlatiyor ne oldugunu.. 2 charla 1 slot donen adam 2 slotun ortasina afk charlarini koyarsa.. Diger slot aa ben hemen oleyim mi diyecek oraya da 2 char atacak mecbur. Ne oldu 2 char atak verirken, 4 char atak verir oldu.Milleti aşağılamaya çalışıyorsun kendince fakat konunun istediğin kısmından tutup odaktan uzaklaştırmaya çalışman çok gülünç. İki katına çıkmaz masrafları iki charı iki slota bölüştürebileceğini düşünmen çok zor olmasa gerek. Evet bu sistem gelmeli "sizin" gibi (özellikle belirtiyorum çünkü bahsettiğin legal adamlar sensin) insanlar gitsinler bu açgözlülüğünü malum oyunca doyursunlar. Şurada sadece keyif için oynayabileceğimiz ortamı bize bırakın.
para kazandırmıyor ne demek .oyundan kastıgı gb yi siteye satarak tl ye cevırıyor o tl ile cash çekıyor premıum cekıyor pot mana vs vs cekıyor..bu cash ın parasını oyuna epinci nakit olarak ödüyor anlayacagın oyun her türlü kazanıyor..burada riski epinci alıyor gb elinde kalmış veya kar etmiş etmemiş epincinin sorunu ..anlayacagın bırılerınin dırek kartını kullanıp alış veriş yapması ıle bırılerının gb yi satıp cash çekmesi aynı şey..oyun her türlü kazanıyor yani ...2 charla row açıp yanına 6 char oturtan 8pccilerin oyuna ne katkısı var pot da almıyolar doğru düzgün Row asistan da almıyolar. Sadece oyuna gb sokuyolar. Stinger vampric bat lizardman gibi çöp slotları kaldırılsa en azından biraz gb girişi azalsa hem yönetim kazansa hem biz oyuncular. Sonuçta gb silmek için lucky açıp mağaza eşyalarını dağıtıp duruyosunuz size bir faydası olmadan.
Size zaten illegal bir şey yapıyorsunuz demiyoruz. Neden her şeyin farkında olduğunuz halde bu yaptığınız sistemi normalmiş gibi savunuyorsunuz. 16 pc si varmış yanlış bir şey yapmıyormuş. Yahu şu söylediğini bir de haklı çıkartmaya çalışıyorsun. Neden bunu yapıyorsun çünkü tatlı geliyor para.Ayni evdeki 8 kisiyle, tek kisinin 8 pc sini nasil ayirt edeceksin? Illegal bisey yapmıyor ki adamlar
Ortalama ülkede kaç evde 8 pc ile ayrı ayrı kişiler oyun oynuyor varmı elinde bir veri. 8 char açıp oyunu baltalamaktan başka bir işe yaramayan insanları neden savunuyorsun.Ayni evdeki 8 kisiyle, tek kisinin 8 pc sini nasil ayirt edeceksin? Illegal bisey yapmıyor ki adamlar
çünkü adamın 16 bilgisayarı varmışOrtalama ülkede kaç evde 8 pc ile ayrı ayrı kişiler oyun oynuyor varmı elinde bir veri. 8 char açıp oyunu baltalamaktan başka bir işe yaramayan insanları neden savunuyorsun.
Çünkü oyunu abuseluyorsunuz bu kadar basit. Siz oyunu kazanç kapısı olarak görüyorsunuz. Bir de çok güzel bir şey yapıyormuş gibi "biz olmasak gb 1 tl olur" diyorsun. Senin ekonomik okuryazarlığın yok resmen.hocam derdiniz ne bilmiyorum ama 16 bilgisayarımız var diye neden linç yiyoruz? siz tek charla farm atıyorsunuz ben 16 charla farm atıp karakterimi elit yapıyorum.
ne güzel kafa ya, bende yoksa kimsede olmasın.. row gelsin diye aglayan da siz degil miydiniz? simdi row kalksın, gold düssün, sade exp gelsin, drop olmasın. bu dedikleriniz farmcıyı vurur mu sanıyorsunuz?
siz 1 char ile 3-4 saat farm atarsınız, ben 8 charın 7sini oturtur 1i ile elle atak yaparak 2 saat kasar kapatırım. malum oyundaki gibi herseyi paraya mı indirgedik? butun slotlara makrocu mu koyduk? 16 charımız farm yapıyorsa oyunla ilgili bug vs de reportluyoruz. gorev icin rica edene pt de yer acıyoruz.
imkanın yok diye karala gitsin.
son söz: Allah akıl fikir versin.
Evet farmcıyı vurur. Şimdiden 16 charından 8ini elimine ettik geri kalan 8 charınını da 24 saatten 2 saate düşürdük. Konu da imkan konusu değil bu durumun oyuna ve oyunculara zarar vermesihocam derdiniz ne bilmiyorum ama 16 bilgisayarımız var diye neden linç yiyoruz? siz tek charla farm atıyorsunuz ben 16 charla farm atıp karakterimi elit yapıyorum.
ne güzel kafa ya, bende yoksa kimsede olmasın.. row gelsin diye aglayan da siz degil miydiniz? simdi row kalksın, gold düssün, sade exp gelsin, drop olmasın. bu dedikleriniz farmcıyı vurur mu sanıyorsunuz?
siz 1 char ile 3-4 saat farm atarsınız, ben 8 charın 7sini oturtur 1i ile elle atak yaparak 2 saat kasar kapatırım. malum oyundaki gibi herseyi paraya mı indirgedik? butun slotlara makrocu mu koyduk? 16 charımız farm yapıyorsa oyunla ilgili bug vs de reportluyoruz. gorev icin rica edene pt de yer acıyoruz.
imkanın yok diye karala gitsin.
son söz: Allah akıl fikir versin.
Makul derken ? afk yatarak para kasanla elle kasan aynı parayı alması eşitlik ve makul mudur bu mudur yani ?Objektif bakalım. Sunucu 1 de row açılmıyor. Görev yapmak veya elle kasmak isteyenler için imkan sunulmuş. Diğer slotlarda drop istersen hem R.O.W. assistant hem de drop alabileceğin sunucu var. Sadece exp kasacağım diyenlere bile ekstra gold ve tecrübe veren slotlar var. Bence yeterince makul.
Oyun yetkilileri gerçekten elinden geleni yapmış. Ama birazcık ta şapkayı çıkarıp önümüze bakmamız gerekiyor. Oyun yetkililerinin ekstra insanlık ve etik kuralları anlatacak halleri de yok.
Saygılarımla
Öyle algılamayın. pay2win değil. Sana da bu imkan veriliyor. Elle kasana drop rate mi eklenmeli sizce? Bu arada ben de elimle farmlıyorum. Ama MMORPg de Silkroad metin2 knight online , tamamında bu sistem var ve bana farm yapacak alan bile sağlanmıyor. Bu oyunda başlama nedenlerimden birisi de bu.Makul derken ? afk yatarak para kasanla elle kasan aynı parayı alması eşitlik ve makul mudur bu mudur yani ?
Oyunu abuselayan yok adam hile yapmıyor bişey yapmıyor suçlu bu arkadaş değil vizyonsuz yönetimÇünkü oyunu abuseluyorsunuz bu kadar basit. Siz oyunu kazanç kapısı olarak görüyorsunuz. Bir de çok güzel bir şey yapıyormuş gibi "biz olmasak gb 1 tl olur" diyorsun. Senin ekonomik okuryazarlığın yok resmen.