düşük leveller için savaş alanı olacakmı?

oOoORUSOoOo

Üye
çok karmaşık skill sevmeyenler için ardream misali bi bölüm olcakmı ?

LunasCar

Üye
İlerleyen zamanlarda geleceğini düşünüyorum. Başlangıçta hem son seviye 70 olduğu için, hemde oyuncuları bölmek için olmamalı.

FerhatBeN

Üye
Kanaatim olmaması oyuncuyu çok fazla bölmemek lazım en azından pvp haritalarında...

Tekitekurin

Üye
Bence de olmalı, bölünmek ile alakası yok, tamamen zevkler ve renkler.

guney

Üye
olsa iyi olur ama ardream gibi bos olmasi da engellenmeli

NOYAN

Üye
Bence oyun başında Savaş Alanı falan olmamalı Hard Farm yapılmalı sürekli etkinlik olmalı :D :D

Monarchy

Üye
Kesinlikle olması gerektiği kanaatindeyim yüksek lwl kasmaya gözü kesmeyenler için ideal olabilir.

MertX

Üye
ilk etapta olmayacağını söylediler ileriki süreçte olabilir denildi. Bence keslikle olmalı

emre51

Üye
ben katılmıyorum. oyunun amacı yüksek level itemlerini ve karakterini en üst düzeye çıkarım düello atmandır. ozaman bi manası kalmaz olayın

Levoness

Üye
Kanatime göre Ardream gibi bir yer olmalı , Ezik savaşı denilen Kısım olabilir mi Tam bir cevap veremiyorum ama eski bir oyuncu olarak çok seviyordum ezik savaşları . bunlar oyuna bağlılık sağlamak da bir strateji bu hatta pazarlama planı . Ne kadar çok oyuncuyu bağlarsanız o derece başarılı olursunuz. hem keyif vermeli hem de devamlılık sağlamalı. bir pazarlama uzmanı olarak bence dikkat edilmeli.

anil

Üye
Bahsettiginiz oyunda ezik savaşı, ardream vb. yerlerin olma sebebi Max seviyeye ulaşmanın aşırı zor oluşuydu :) Eğer Rise Online level sistemini normal düzeyde tutarsa zaten bir anlamı, gereği kalmayacaktır diye düşünüyorum.

Yani diyelim ki Max level 70 ve ben birkaç ay düzenli oynayarak oraya erisebileceksem, niye alt seviye bir savaş alanı isteyeyim ki?

Phteah

Üye
İlk aşamada olmaz ancak oyun gidişatına bağlı olarak ileride eklenebilir. @anil'ın dediği gibi maksimum seviye normal ve yakın zamanda elde edilebilecekken anlamsız olur. Seviye ve eşya gelişimi uzun vadede kazanılacaksa o zaman bende desteklerim. Bunu da şimdiden ön göremeyiz. Ortada henüz hazır bir oyun da yok.

Son düzenleme:

TexasKATLİAMM

Üye
İlkte olmasada sonradan kesinlikle olmalı ve daha etkili olucaktır mesela ben Base bayılıyordum umarım bu tarz şeyler olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt