Düşük sistemler için önerilen grafik ayarları

zoeken

Üye
Merhabalar,

Herkese iyi oyunlar ve forumlar.

Düşük sistemi bilgisayar için önerilen grafik ayarları nedir?

Grafik düzeyini LOW'a aldığımızda iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Bununla ilgili deneyi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

İyi oyunlar :)

Feet

Üye
Kardeşim önerim şu , ayarlara giriyorsun 1920x1080 seçiyorsun high ayarlara alıyorsun kasmıyorsa oynuyorsun kasıyorsa alt f4 çekip çıkıyorsun bu kadar net çözüm

KuLCANITIN

Üye
Günümüzdeki oyunlar maalesef ki yüksek gereksinimler istemektedir. Maalesef ki dememin sebebi biz Türkiye olarak bu gereksinimlerin iyimser olarak 10 teknoloji yılı gerisindeyiz. Bu yüzden sana önerim bilgisayarına yeni parçalar almak olacak. Öncelikle kendine yetecek kadar bir ssd (yoksa diye) ve asgari olarak da 8 gb ram desteği yapmalısın. orta düzey ssd 500 tl ve orta düzey bir rami (bilgisayarının eski olduğunu düşünerek) 600 tl civarına alabileceğini düşünüyorum. Bu gereksinimler sadece oyun için değil aslında herhangi bir şekilde kodlama çalışmak istiyorsan da, içerik üretip yayıncı olmak istiyorsan da yada şirketlerin kullandığı bir uygulamayı bilgisayarında çalıştıracaksan da gerekli şeyler. Kısaca 1000-1250 Tl civarı bir parayı ayırman gerekiyor. Oyunu bir iki ay premiumsuz oynarsın ama güzel oynarsın.

zoeken

Üye
AMD Ryzen 7 4750 Pro işlemci var,
32GB Memory

sorun şu ki harici ekran kartı yok :D
Bilgisyar Lenovo L15. Kodlama ve iş için kullanıyorum. Normalde grafik kartı yeterli geliyor APU fakat bu oyun için baya yorucu oluyor :)

KuLCANITIN

Üye
Neden şimdi çıtayı yükseltiyorsun ki ben genel olarak yazdım :) Ben de sana bir şey sorayım merak ettiğim için soruyorum bazı oyunlarda AMD işlemcilerle ilgili sorunlar oluyor. Özellikle eski tür oyunlarda bu oyunda işlemcinle alakalı herhangi bir sorun yaşıyor musun?

zoeken

Üye
çok fazla oyun oynayan biri değilim, LOL oynuyorum mesela gayet tatminkar performansı var.

Sadece yüksek grafik gerektiren oyunlarda düşük ayarlarda oynayabiliyorum. Fakat bu bir gamer için yeterli gelmeyebilir.

LOL dışında oyun oynamıyorum, rise ile eski KO anılarını biraz depreştireyim dedim hepsi bu :)

Son olarak genel AMD performansından memnunum.

shady19071907

Üye
Selamlar, düşük sistemli pclerin ve orta halli pclerin oyunda tutunma imkanı yok, bu yüzden oyunu bıraktım zaten.
Şöyle sen very low da girsen boş alanlar dışında, fps sürekli düşüyor yani ayar yapmanda pk gibi yoğun alanda olduğunda düşme yaşayacak

zoeken

Üye
kesinlikle öyle dostum sanırım bu sebepten ötürü bende oynamaktan vazgeçtim.

Milano34

Üye
PC LERINIZI DEGISTIRIN COK ZOR DEGIL. 2022 DEYIZ SUANKI PCLERI SATIP 1000TL EKLESENIZ 10 NUMARA PC TOPLARSINIZ

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt