Öneri Düşük sistemli PC için

gentleman

Üye
Ayarlar bölümüne "Npc hareket animasyonlarını devre dışı bırak" seçeneği getirilerek Npcler hareketsiz sabit kalabilir.
"Teleport animasyonlarını devre dışı bırak" gibi hareket eden görseller hareketsiz hale getirilerek FPS yada düşük sistemli pcler için kasma sorununa azda olsa yardımcı olur belki.
Ses ayarları kısmına Adım seslerini azaltıp yükseltme seçeneği getirilebilir.

TANK

Üye
bununla alakalı açıklama yapıldı diye biliyorum Rise Online Lite çıkarılacak aldığım bilgiye göre o da resmi çıkışta yayınlanır muhtemelen

gentleman

Üye
Çok iyi düşük sistemli oyuncular için birşey yaparlarsa oyuncu kitlesi artar sevindim bu habere

berke

Üye
Merakla bekliyorum, umarım Kingdom Online gibi olmaz bu oyun.

gentleman

Üye
Bütün öneri ve istekleri göz önüne alıyorlar böyle devam ederlerse tutulmaması için bir neden yok.

X A

Üye
bununla alakalı açıklama yapıldı diye biliyorum Rise Online Lite çıkarılacak aldığım bilgiye göre o da resmi çıkışta yayınlanır muhtemelen

Lite ayrı bir sunucu olacaktır tabiki bence ayırmasalar daha iyiydi. Şahsen borç harç sıkıntıda olsa sistem dizicem bence herkes bütçesini bir tık zorlamalı zaten elimizdekiler antika oldu artık.

GRANDEKİNOKS

Üye
Merhabalar,

Arka arkaya konu açmak yerine önerilerinizi tek bir konu üzerinden yazmanızı rica ediyorum.

İyi Forumlar.

huseyin35

Üye
Lite için ayrı bir sunucuya gerek olacagini dusunmuyorum ayni server icerisinde olabilir yalnizca client grafik dosyalari degisir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt