Düzeldi denilen şeylerin düzelmemiş olması

KhanConqueroR

Üye
Son page de gatelere takılma düzeltildi denildi halen devam ediyor. Private Massage düzeltilmesi yapıldı denildi halen aynı. Klanda online adama halen PM atamıyorum. R vurma düzeltilmesi yapılmıştı 2.0.0 da 2.0.2 de yine yapıldı. Bu ve bunun gibi daha nice sorun düzeltildi denilmesine rağmen tekrar ve tekrar karşımıza çıkıyor. Priestlerimiz adamı partiden seçili olmasına ve mana gitmesine rağmen heal atmamış oluyor. Warriorların blinki boşa cooldowna giriyor. Yani böyle basit şeylerin çözülmemiş olması ne kadar sıkıntılı bir durum. Umarım bir gün hah oyun oldu dediğimizde oyuncu bulabiliriz.

CuneytARKIN

Üye
exp partide priest tutup heal atabiliyoken birden tutamamaya başlıyo ve 3 kere öldüm :D uzağa koşup geliyoruz sürekli düzeliyor. Ama çileden çıkartıcı

kısacası olmamış.
Hatta eskisinden kötü

soulgrisman

Üye
exp partide priest tutup heal atabiliyoken birden tutamamaya başlıyo ve 3 kere öldüm :D uzağa koşup geliyoruz sürekli düzeliyor. Ama çileden çıkartıcı

kısacası olmamış.
Hatta eskisinden kötü
al bizden de o kadar. ticket attık çalışmamız devam ediyor diye cevap geldi . zaten bu sorun öncede vardı.

Yener

Üye
Amaç nedir bu güncelleme de gb eritip, gb fiyatlarını yukarı çekmek mi? Bahsedilen sorunların hiç birisi çözülmemiş boş yere çözüldü diye kendinizi avutmayın. Bir çok şeyin fiyatı artmış sanırım coin silmek için, gb satanlara yaradı sadece

KhanConqueroR

Üye
Ben priest mainim zaten girdiğimde heal sorununu gördüm ve sabır diledim. Obje takılmaları vs herşey bana da halen aynı geliyor.

Marceline

Üye
8 saatten fazla süren bir bakım süreci ve tüm yapabildikleri güncelleme notlarındaki şeyler mi... Craft'ın düzenleneceği bakımı 2-3 gün açılmasını bekleriz tabi açıldığında dedikleri gibi değilde hala sorunlu çıkarsa onu bilemeyeceğim :D

AtiRyan

Üye
Değişen bi şey olmadığı gibi bazı şeyler daha da kötüye gitmiş. Şu gb/tl paritesine verdikleri önemi oyuna da verseler baya iyi olacak ama bakalım...

WoxHades

Üye
Gerekiyorsa 1 hafta kapatın ama sağlam güncelleme ile açın.2-3 güncelleme önce parti sorunu yoktu güncelleme geldi ilk başta tıkladığında başkasına gitme problemi olmaya başladı onu düzelttik dediler bir daha güncelleme attılar bu sefer hiç adamlara tıklayamıyoruz.Sürenin önemi yok problem düzeltilene kadar açılmasın en azından kanser olmayalım.

larismus

Üye
zindan kapasitesi arttırıldı denmişti ama arttırılmadan önce daha rahat girebiliyordum

Pitou

Üye
Partydeki adamı seçemiyoruz lütfen yardım edin artık gerçekten bunaldık ya :( Adamlar debufflu geziyor ne heal atabiliyoruz ne dispel böyle güncelleme gelecekse gelmesin abi :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt