Düzeldi denilen şeylerin düzelmemiş olması

KhanConqueroR

Üye
Partydeki adamı seçemiyoruz lütfen yardım edin artık gerçekten bunaldık ya :( Adamlar debufflu geziyor ne heal atabiliyoruz ne dispel böyle güncelleme gelecekse gelmesin abi :(
Biz iyi şeyler beklerken kötüye gidiyor umarım şu anda çizilmekte olan resmin sonu iyi olur.

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Parti UI üzerinde oluşan problemin farkındayız. En kısa sürede bu problemin giderildiği bir güncelleme yamasını aktif edeceğiz.

KhanConqueroR

Üye
En son War s. Düzeldi denilmişti denedim menzili hala Mino ile aynı tek değişen şey AP eklenmesi olmuş. Bu çözümlere hemen ulaşmak gerekirken neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım

Jacques

Üye
En son War s. Düzeldi denilmişti denedim menzili hala Mino ile aynı tek değişen şey AP eklenmesi olmuş. Bu çözümlere hemen ulaşmak gerekirken neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım
Bana şöyle bi izlenim veriyorlar sanki bunların başında ki her şeyi bilen biri vardı o yönlendiriyordu her şeyi o adam gitmiş ve sonrası bu ben betada ki ekibin war scytın menzilini uzatabileceğine inanırım ama bu ekibin onu bile yapabileceğinden şüpheliyim.

KhanConqueroR

Üye
Bana şöyle bi izlenim veriyorlar sanki bunların başında ki her şeyi bilen biri vardı o yönlendiriyordu her şeyi o adam gitmiş ve sonrası bu ben betada ki ekibin war scytın menzilini uzatabileceğine inanırım ama bu ekibin onu bile yapabileceğinden şüpheliyim.
Bir yerde bir sorun var da o ne bilmiyorum önceden cevapta verirlerdi toplantılar ileriye dönük planlar anlatılırdı herkes suskun bilemedim. Yapıldı denildiği halde yapılmaması da bende endişe uyandırıyor.

JaxSui

J
Üzümlü kekim bıraktı işi.

MaRaKeSH

Üye
Hiçbirşey düzelmemiş priestler cure atamıyor adam tutamıyor yazıklar olsun.
katılıyorum resmen priestsiz oynamaya itiyor durum. 65 olmadan toplu heel atamıyoruz resmen saçmalık. mele pt ye 1 buff 1 heel 1 dbmi oynasın istiyolar anlamadım. sc kullanılsın isteniyor sanırım. tekli heeli bile 2 sn yede atıyoruz nerdeyse bir ayar verilmeli

KhanConqueroR

Üye
Oyunu mekanik olarak etkileyen herşeye bir an önce çözüm gelmeli blink,heal,cure bunlar stabil olarak çalışmalı. Yarım el heal atıyorum mana gidiyor heal gitmiyor. Mekanikte manası giden bir yeteneğin işlememesi kadar garip bir başka durum yoktur sanırım.

UNDERT0KER

Üye
Var Olan Düzgün Çalışan Şeylerde Bozuluyor Her Güncelleme İle Bir Yer Düzelirken Diğer Yerden Patlak veriyor Oyun Açılalı 2. ay olacak Normaldir Bütün sorunların düzelmemesi ama Şuradan 2 Sene sonra yine böyle şeylerle karşılaşırsak o zaman linçte haklısınız ama şuan için yine sabır da fayda var.

KhanConqueroR

Üye
Var Olan Düzgün Çalışan Şeylerde Bozuluyor Her Güncelleme İle Bir Yer Düzelirken Diğer Yerden Patlak veriyor Oyun Açılalı 2. ay olacak Normaldir Bütün sorunların düzelmemesi ama Şuradan 2 Sene sonra yine böyle şeylerle karşılaşırsak o zaman linçte haklısınız ama şuan için yine sabır da fayda var.
Dostum haklısın aynı zamanda haksızsın. Oyunu mekanik olarak etkileyen şeylerde heal atılamaması adama tıklanmaması direkt olarak ilk sırada çözülmesi gereken şeylerken bir türlü çözülemiyor. Sabırla bekleme konusu zindan, ne bileyim item resistleri vs gibi şeyler için olur. Bizde bunlarda sorun olduğunu belirtip oyunu bırakalım demiyoruz aksine bilsinler düzeltsinler diye uğraşıyoruz

UNDERT0KER

Üye
Dostum haklısın aynı zamanda haksızsın. Oyunu mekanik olarak etkileyen şeylerde heal atılamaması adama tıklanmaması direkt olarak ilk sırada çözülmesi gereken şeylerken bir türlü çözülemiyor. Sabırla bekleme konusu zindan, ne bileyim item resistleri vs gibi şeyler için olur. Bizde bunlarda sorun olduğunu belirtip oyunu bırakalım demiyoruz aksine bilsinler düzeltsinler diye uğraşıyoruz
Diyorum ya Düzgün Çalışan Şeyler Bozuluyor Bozuk Olanlar Düzeliyor. Çalışıyorlardır Muhakkak Bakalım sanmıyorum Milleti Sinir Etmek İçin Böyle Şeyler Yaptıklarını Art Niyetleri Olduğunu.

KhanConqueroR

Üye
Diyorum ya Düzgün Çalışan Şeyler Bozuluyor Bozuk Olanlar Düzeliyor. Çalışıyorlardır Muhakkak Bakalım sanmıyorum Milleti Sinir Etmek İçin Böyle Şeyler Yaptıklarını Art Niyetleri Olduğunu.
Tabi ki art niyet olmaz sonuçta para kazanmak için var bu piyasada yalnız çözüm üretememe gibi bir sorun söz konusu olunca userler olarak mağdur duruma düşüyoruz

JaxSui

J
My merchant da düzeltilmemiş. Cidden düzeltilmeyrn şeyleri güncelleme notuna düzeltildi diye yazmak nasıl bir şeydir? E bu yalan.

Jacques

Üye
My merchant da düzeltilmemiş. Cidden düzeltilmeyrn şeyleri güncelleme notuna düzeltildi diye yazmak nasıl bir şeydir? E bu yalan.
Satılan item ordan silinmiyordu artık siliniyor ama bu ne mantıkla yapılmış 10 saat pazar kurup eve geliyorum bakıyorum my merchanta item yok sağ taraftan bakıyorum item yok ee ben neyi kaça sattığımı aklımda mı tutucam bilmiyorum böyle şeyleri nasıl yapıyorlar komik gerçekten.

JaxSui

J
Ek olarak o ya basıp kapattığım isimler sağa sola döndüğümde ya da dorionda merdivenden çıktığımda yüklenen diğer kişilerin isimleri açılıyor.

Bunu yapmak da zor değildir diye düşünüyorum.
Eğer o ya basıp isim kapattıysa kullanıcı tüm haritalardaki isimleri kullanıcıya kapat gibi bir koddur galiba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt