Düzelicek Diye Diye Tam 3Buçuk Yıl

booms

Yeni Üye
herkes'e merhaba öncelikle oyunun açık betasından beridir oynayan ve hemen hemen tüm aksiliklerini görmüş çekmiş biri olarak her zaman oyun yönetimi bizi pek fazla desteklemesede biz inancımız doğrultusunda destekledik, ha düzelicek ha düzeldi derken ve başta verilen sözlerin coğunun 3buçuk yıldır gerçekleşmemesine de üzülmekle beraber yine düzelicek inaniyoruz diye kandıra kandıra kendimizi bu günlere geldik fakat artık bu yönetimin ben bu oyunu ilerletmek istediğini düşünmüyorum bunun içinde başlıca sebeplerim mevcuttur dilerseniz bunları maddeler halinde dile getireyim..

batışınızdan önceki son çıkış için acil yapmanız gerekenler tabi arzu ederseniz keyif sizin oyun sizin sayın yönetim :)

1- her kafadan çıkan sesler ile bu oyunu 3 bucuk yıldır yönetmeye çalıştınız fakat günün sonunda geldiginiz durum ortada dır sizi ne levo kurtarabildi nede bir başkası kurtaramaz da zaten sizi anca siz kurtarabilirsiniz fakat attıgınız her pachte daha da ayağınıza sıkmanız dışında son günlerde fark ettigim bir durum ile muhtemelen bu ay sonundan sonra player kitlenizin %60'ı muhtemelen oyunu bırakacaktır sebep iste malum sitelere verilen gb nin sınırlandırılması durumu.
2-bu tarz oyunlarda gelecek pachler kadar oyun içi ekonomik düzen ve pazar düzeni de cok önemlidir fakat 3bucuk yıldır bununla ilgili bir adım atmayı şöyle bi kenara koyun hiç bişi yapmadınız üstüne sacma sapan 7/24 lucky açıp açıp ve bazı açtığınız luckyler gold bile istemiyordu o derece akla mantığa sığmayan lucky cekilişleri yaptınız ve hem şişen gb yi daha da şişirdiniz hemde gerçekten 1 avuç kişiler sayenizde ilah oldu..
3-3bucuk yıldır craftlar için verilen sözlerin yerine getirilmesi bir kenara dursun gelen pach'in toplamı%1 oda pach denilirse ve attığınız pachler ile pvp serverine döndürmeniz ve sürekli death valley deki kişiler sadece size para kazandırıyor zannedip ilerlemeniz neticesinde bu gün bu halde olmamızın sebeplerinden biride budur.

DeadLegion

Üye
Yeni sunucular 65 lvl caple acilmaliydi ve su an max lvl 75 olmaliydi. Butun unique itemler lvl capi falan cok erken acildi. Dusuk lvl pk haritasini da 65 lvl caple acmaliydilar. Cfw olsun blood olsun eventler cok erken geldi. Bu eventlerden gelen kutulardan gemlerden cikanlar oyuncu sayisinin da fazla olmasiyla yeni serverlardaki item sayisini aarvarda seviyesine cok hizli getirdi. Yakinda radiant setler de acilinca yeni serverlarin aarvardan hicbir farki kalmayacak. Oysaki malum oyunda yeni serverlarda olmayan pekcok zirh seti ve silahlar ve eventler sadece eski serverlarda var. Bu da oyuncularin istedikleri serverda oynayabilmelerini sagliyor. Riseda ise eski server aarvard direk eleniyor cunku yeni serverlarla pek bir farki yok. Bunun sebebi ise yeni serverlarda herseyi cok hizli oyuna eklemeleri. Dedigim gibi direk olarak 75 lvl cap acarak hata ettiler. Aradan cok zaman gecmeden hemen 85 lvl cap getirerek hata ettiler. Ayrica Craft sistemi ellerine yuzlerine bulastirdilar. Oyun ilk acildiginda cogu kisi ah sistemi icin gelmisti onu da bitirdiler.

Agaragambi

Üye
Giriyorum 2 3 saat takılıyorum zindan toplayıcılık filan cıkıyorum lvl 70 sabit duruyor kasmaya uğraşmıyorum bile. Kafa rahat...

zr3

Üye
Yeni sunucular 65 lvl caple acilmaliydi ve su an max lvl 75 olmaliydi. Butun unique itemler lvl capi falan cok erken acildi. Dusuk lvl pk haritasini da 65 lvl caple acmaliydilar. Cfw olsun blood olsun eventler cok erken geldi. Bu eventlerden gelen kutulardan gemlerden cikanlar oyuncu sayisinin da fazla olmasiyla yeni serverlardaki item sayisini aarvarda seviyesine cok hizli getirdi. Yakinda radiant setler de acilinca yeni serverlarin aarvardan hicbir farki kalmayacak. Oysaki malum oyunda yeni serverlarda olmayan pekcok zirh seti ve silahlar ve eventler sadece eski serverlarda var. Bu da oyuncularin istedikleri serverda oynayabilmelerini sagliyor. Riseda ise eski server aarvard direk eleniyor cunku yeni serverlarla pek bir farki yok. Bunun sebebi ise yeni serverlarda herseyi cok hizli oyuna eklemeleri. Dedigim gibi direk olarak 75 lvl cap acarak hata ettiler. Aradan cok zaman gecmeden hemen 85 lvl cap getirerek hata ettiler. Ayrica Craft sistemi ellerine yuzlerine bulastirdilar. Oyun ilk acildiginda cogu kisi ah sistemi icin gelmisti onu da bitirdiler.
Aslında gemler ve kutular erken gelmedi. Çoklu pc'ler yüzünden millet para kasamayınca getirdiler. Yapmaları gereken tek şey çoklu pc'leri yasaklamalarıydı.

Chemphis

Üye
Oyun içerisinde Row açabileceğiniz 55+ seviye içinden herhangi birşey düşen her slot dolu. Solo oyuncu olmak tamamen bir eziyet. Hadi diyorum tamam o zaman 1. serverda elle döneyim birşeyler yapayım bu seferde macrocular çökmüş slotlara. Aynı adamı 1 haftadır reportluyorum, Ss alıyorum aklıma gelen herşeyi yapıyorum yok arkadaş hep aynı cevap '' Bilmemne bölümümüze ilettik, uygunsuz bir durum varsa gerekli yaptırım uygulanacaktır '' diyor adam hala aynı yerde hala macroyla kasmaya devam ediyor. Dikkat ediyorum oyuna yeni oyuncu gelmiyor çünkü tek başına bir seviyeden sonra insanlar görevlerini yapamıyorlar. L1 townda bekleyip yüksek seviye insanlardan yardım dileniyoruz abi gelde şu bilmemne görevini yapalım diye. Onca insanın onca emeğin bu kadar kötü yönetilmesini hayretler içerisinde izliyorum. 1000-1500 insanlı serverlarda ve her geçen gün düşmeye devam eden oyuncu sayısıyla ne kadar daha dayanabilecek oyun.

DeadLegion

Üye
Aslında gemler ve kutular erken gelmedi. Çoklu pc'ler yüzünden millet para kasamayınca getirdiler. Yapmaları gereken tek şey çoklu pc'leri yasaklamalarıydı.
Evet en buyuk sorun o aslinda. Ama ben genel olarak lvl capi uzerinden degerlendirdim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt