DV - Orta Monu Boss'u Tekelleşmesi hk.

xRaw

Üye
Malum çoğunluk exp kasıyor, ramazan dolayısıyla yoğunluk da azaldı gibi.
Bu durum bazılarının DV 'de orta monu boss'una çökmesine neden oldu. Vardiyalı sistem boş bırakmıyorlar, solo veya az kişi partilerin hiç bir şansı yok bu sistemde.
Oyunda dengesizlik bu anlamda ramazan bitimine kadar en azından çok artacak.
Normal boss'larda RNG var fakat orta monu boss'u için de düşük oranda da olsa benzer çalışmanın olması gerektiğine inanıyorum.
Zaten ramazan sonrası farmcılar DV'de kafasını çıkaramayacak; bari şu dönemde bir fırsat tanıyın.
NOT: Dönerekmekçi değilim, ev yemeği severim. Karakterime item koyabilmek için 150 cash pot/SC'lerin karışılığını verebilecek tek yer DV.

Otto

Üye
Kardeşim benden tavsiye gidin düzgün clan oluşturun sonra gelin orta Monu ya oynayın, admin açıklamayı yaptı asla böyle rng falan olmayacak.

xRaw

Üye
Sıkıntı yok 'kardeşim', bu kafayla PK'ya çıkacak kişi sayısı giderek azalacak; slot darlamaya gidenler insan da bulamayınca o 30k'lık pendantlar vitrin eşyasına dönecek.
Çarkı çevirirken en alt dişliye kadar düşünmelisin. Nacizane bir görüştü.

UnreaL

Üye
Ah be kardeşim; bizde konu açtıkta. Charlarını dizmediler daha dur :D. Kızmasın kimse bana lütfen; evet sitemliyiz...

UnreaL

Üye
İsim vermeyeyim; bazı sağlam clanların oyuncuları bu durumu şikayet etmedikçe; benim ve/veya sizin bu konuları açmasının bir önemi yok arkadaşlar.

İyi oyunlar..

xRaw

Üye
Droplara SGK prim günü eklenmesini de istiyoruz, tam verim alsınlar. :ROFLMAO:
3 - 5 vardiyasına da mesai yazsınlar paylardan. :LOL: 3 partiye artık ne kalıyorsa.
Kovana çomak sokmak istedik ya, nasıl rahatsız oldular. Böyle devam edin; malum oyunu sömürenler dönmeye başladı. Yakında birbirinizi yiyeceksiniz zaten ;)

FasaFiso

Üye
Malum çoğunluk exp kasıyor, ramazan dolayısıyla yoğunluk da azaldı gibi.
Bu durum bazılarının DV 'de orta monu boss'una çökmesine neden oldu. Vardiyalı sistem boş bırakmıyorlar, solo veya az kişi partilerin hiç bir şansı yok bu sistemde.
Oyunda dengesizlik bu anlamda ramazan bitimine kadar en azından çok artacak.
Normal boss'larda RNG var fakat orta monu boss'u için de düşük oranda da olsa benzer çalışmanın olması gerektiğine inanıyorum.
Zaten ramazan sonrası farmcılar DV'de kafasını çıkaramayacak; bari şu dönemde bir fırsat tanıyın.
NOT: Dönerekmekçi değilim, ev yemeği severim. Karakterime item koyabilmek için 150 cash pot/SC'lerin karışılığını verebilecek tek yer DV.
Sizin gibiler yüzünden oyunda rekabet diye bir şey kalmadı o monuyu alan klanlar emeğinin karşılığını alıyor oyunda diğer oyunculardan daha iyi organize olmak daha iyi itemli olmak suçmu

FasaFiso

Üye
BP ler salın kardesim şu forumu.
oyunda zaten yeterince rng var birde orda monuya koyun kimse item yapmasın ezik adamda gelip tek vuruşla bostan kutuyu alsın böyle saçma sistem mi olur oyuna yatırım yapan item yapan adam niye item yapsın o zaman.

Otto

Üye
oyunda zaten yeterince rng var birde orda monuya koyun kimse item yapmasın ezik adamda gelip tek vuruşla bostan kutuyu alsın böyle saçma sistem mi olur oyuna yatırım yapan item yapan adam niye item yapsın o zaman.
Aynen katılıyorum.

Powerslavee

Üye
Kardeşim benden tavsiye gidin düzgün clan oluşturun sonra gelin orta Monu ya oynayın, admin açıklamayı yaptı asla böyle rng falan olmayacak.
Olmayacak dendiyse yakındır olması. Çünkü 85 cap de yakınlarda olmayacaktı, yeni bir pre de :)

mehmetcvgn

Üye
RNG olması, itemli olsun veya olmasın, her item gücünden oyuncuyu savaş bölgesine çekecektir. Bu da savaşın daha hareketli olmasına sebebiyet verecektir. Birilerinin kesesinin zarar görmesindense çoğunluk menfaatini tercih etmek gerekir. Yukarda da söylediğim gibi bu benim düşüncem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt