Dv1 Lag problemi

N1pple

Üye
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere sorun ortada. Kasıntıdan bir hal oluyor dv1 ve hiçbir adım atılmıyor. Dv2 yi daha uzun süre aktif tutmak, sunucu kapasitesinde artışa gitmek gibi gibi çözümlere başvurmayı düşünüyor musunuz acaba? Zira tekli ok atarken bile casting failed alıyorum birşeye tıklıyorsun 5saniyede açılıyor kutu 5saniyede zorla topluyor. Bu kadar vurdum duymaz olunmaz ya herkesi dv1 e hapsetme olayınızdan vazgeçin ya da şu lag problemini çözün de rahatla oyun oynayalım dv de bu nedir arkadaş.

shawn

Üye
We are the player from China and Taiwan. We also have 2-3XX ping in this game.please help us to solve it

Lady

Üye
We are the player from China and Taiwan. We also have 2-3XX ping in this game.please help us to solve it
Thank you for playing this game from far far away. But I think it is not suitable to play Rise Online at China and Taiwan until SEA server is established. But you may try ping reduce programs like exitlag etc if it helps.

HeaveN

Üye
Dv1 var biraz adamlar donuyo topluluk bi anda yok oluyo herkes , ama çok fazla lag kasma yok bow biraz oluyor dc sorunu biraz fazla.

Etkinlik giriyom girişte adam koşuyo içeri almıyo beklesen 1 saat orda koşan adam duruyo ekranda yönetici sonlandırma yapmak gerekiyo.

Bazen yönetici bile çalışmıyo düzelir ama bunlar teknik sorun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt