serhanyalcin
Üye

DV'de EXP event kapatıyorlar bir de üstüne açıklama yapmaları için konu açıyoruz konuyu siliyorlar....
Merhaba,
PvE odaklı bir etkinlik olduğu için Death Valley haritası hariç tüm haritalarda geçerli olmak üzere %100 XP bonus etkinliği başlatılmıştır.
Dw de olmamasına itirazımız yok. İtirazımız Dw de event başlayıp daha sonra iptal edilmesineExp Event oyunun PVE bölümlerinde aktif olması gereken bir şeydir zaten, Death Walley'de olmaması gayet doğru bir karar olmuş.
Dw de olmamasına itirazımız yok. Sorun Dw de event başlayıp daha sonra iptal edilesidir
Hangi ırksın bilmiyorum ama Allah aşkına lunaskar veya protean slotlara gidip ortalığın haline bakar mısın? 1 slotta 2 parti bazılarında 3 parti ne anladık böyle eventten? Dw boş kimse pvp yapmıyor. Sinirlendim oyundan çıktım event yaparken oyuncu kaybediyorsun o event amacına ulaşmamış demektir. Böyle basit bir hata yapıyorsan AMATÖRSÜN...Tamamda bir hata olmuş olabilir, sonradan düzeltmişlerdir. Adamlar size ne yapsa yaranamıyor anlamıyorum. Event yaparlar itiraz ederseniz, Etkinlik yaparlar memnun olmazsınız. Hiç bir şey yapmasalar, ya niye bir etkinlik yapmıyorsunuz dersiniz.
Bu kadar büyük bir topluluğu ve her insanı memnun edemezsin, size adamlar güzel şeylerle geliyorsa ufak tefek hatalar oluyorsa e bir zahmet onuda görmezden gelin.
Hayatta %100 mükemmel olan bir şey var mı? Yok, herkes birbirini idare edecek ki işler yürüsün. Şu oyunun kitlesinde belli bir grup var, bile bile böyle polemikler çıkartıp insanları gazlıyor maksat ortalık karışsın diye.
Tahmin ediyorum bu profillerin hepsi malum olan GEREKSİZ OYUNUN tarafındaki insanlar.