DV'de exp event kapatmak nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhanyalcin

Üye
DV'de EXP event kapatıyorlar bir de üstüne açıklama yapmaları için konu açıyoruz konuyu siliyorlar....

Marceline

Üye
Arkadaşlar açıklamada tüm haritada diye bir ibare var mı? Demek ki dw de yokmuş bunu açıkladılar oyun içi.

FarukMeryem

Üye
oyunu bırakalım diye yapıyorlar başka açıklaması yok ben daha bu oyuna para yatırmam mergen reis boşa bırakmamış

Baskan

Üye
sacmaligin daniskasi o zaman bastan yazarsin hagard ks alani oldu simdi.

verstehen01

Üye
bu başta belirtilebilirdi herkes ona göre ayarlama yapardı şimdi slotları kapan kaptı üstüne 59 lvl altı olanlar ne yapacak nerede kasacak oracle harpymi dönecek

• Beğen
Tepkiler: Rax

LosTurcos

Üye
vallahi delirmelik iş tam gititk slotta kasıyoruz dv de pat kapattılar, sonra protean kingdom a geldik her slotta 3x parti event olmasa daha iyi exp alıyorduk

Grom

Üye
peki bu kadar insan nerede kasacak onu düşündünüz mü?? Zaten slot az oyuncu çok. Yazıklar olsun dcidden ya

Minco

Üye
Foruma yazıyorum konu açtırmıyolar. Öyle yaparlarsa adamlar gelir ks atar. Öğlen 2den beri olduğum slota adamlar klanca ksye geldi. Lastheaven klanındaki karaktersizler

Baskan

Üye
Organizasyonu kim yapiyor ne dusunuyor? hic mi mantigin yok herkes birbiriyle kavga ediyor. DW exp event kapatmak ile neyi dusunuyorsunuz?

Maotun

Üye
2004den beri MMORPG oynuyorum böyle saçmalık görmedim. Madem böyle bir durum var bunun açıklaması yapılmalıydı. Oyunun yönetilmesi ile ilgili ciddi sorunlar var. Bu kadar amatör bir ekip olamaz. Önce DW de açacaksın sonra biz vazgeçtik kapattık diyeceksin. Bu oyunu bu amatör ekip ile yönetmeye devam ederlerse kaybolup giden MMORPG oyunlar kervanına katılırlar.

Pr0life

Üye
Merhaba,

PvE odaklı bir etkinlik olduğu için Death Valley haritası hariç tüm haritalarda geçerli olmak üzere %100 XP bonus etkinliği başlatılmıştır.

Çok saçma değil mi bu şekilde insanları pve ile sınırlamak? Bu oyunu oynayanların %70'i pvp sistemi için oynuyor. Bırakın isteyen istediği yerde kassın. Dv'de kasmak isteyenler zaten en başından slot darlamalarını ve rushları göze alarak ve kabul ederek giriyor bu mape.

EtikeT

Üye
Exp Event oyunun PVE bölümlerinde aktif olması gereken bir şeydir zaten, Death Walley'de olmaması gayet doğru bir karar olmuş.

NeverDieBeforeM

Üye
Ya gercekden su oyuna o kadar merakla basladim ki lag mag sorunlari tamam anladik oyun yeni ama su son yaptiklari gercekden cildirtmalik. Proteana gidiosun 8 kamp var butun slotlar dolu cz de bali slot sayisi cok. iyi kotu slot buluosun madem bunu yapcaksin dorionda 20 kamp yerine 5 kamp yap zaten kasan kasti. Exp event icin git su protean kamp sayisini 20 yap millet rahatca kassin. Bunlari yapmadan bide cz de exp event kapatiosun. Peki bu ex event de pk atmak isteyenler onlarin da onunu kesiosun su an cz nerdeyse bosaldi. Su yaptiginiz yani gercekden beni hayal kirikligina ugratti. Eger boyle pvp mantigi ile oyun yonetirseniz pvpler gibi 6 ay sonra user sayisinda cok buyuk dusus yasarsiniz.

Maotun

Üye
Exp Event oyunun PVE bölümlerinde aktif olması gereken bir şeydir zaten, Death Walley'de olmaması gayet doğru bir karar olmuş.
Dw de olmamasına itirazımız yok. İtirazımız Dw de event başlayıp daha sonra iptal edilmesine

EtikeT

Üye
Dw de olmamasına itirazımız yok. Sorun Dw de event başlayıp daha sonra iptal edilesidir

Tamamda bir hata olmuş olabilir, sonradan düzeltmişlerdir. Adamlar size ne yapsa yaranamıyor anlamıyorum. Event yaparlar itiraz ederseniz, Etkinlik yaparlar memnun olmazsınız. Hiç bir şey yapmasalar, ya niye bir etkinlik yapmıyorsunuz dersiniz.

Bu kadar büyük bir topluluğu ve her insanı memnun edemezsin, size adamlar güzel şeylerle geliyorsa ufak tefek hatalar oluyorsa e bir zahmet onuda görmezden gelin.

Hayatta %100 mükemmel olan bir şey var mı? Yok, herkes birbirini idare edecek ki işler yürüsün. Şu oyunun kitlesinde belli bir grup var, bile bile böyle polemikler çıkartıp insanları gazlıyor maksat ortalık karışsın diye.

Tahmin ediyorum bu profillerin hepsi malum olan GEREKSİZ OYUNUN tarafındaki insanlar.

Maotun

Üye
Tamamda bir hata olmuş olabilir, sonradan düzeltmişlerdir. Adamlar size ne yapsa yaranamıyor anlamıyorum. Event yaparlar itiraz ederseniz, Etkinlik yaparlar memnun olmazsınız. Hiç bir şey yapmasalar, ya niye bir etkinlik yapmıyorsunuz dersiniz.

Bu kadar büyük bir topluluğu ve her insanı memnun edemezsin, size adamlar güzel şeylerle geliyorsa ufak tefek hatalar oluyorsa e bir zahmet onuda görmezden gelin.

Hayatta %100 mükemmel olan bir şey var mı? Yok, herkes birbirini idare edecek ki işler yürüsün. Şu oyunun kitlesinde belli bir grup var, bile bile böyle polemikler çıkartıp insanları gazlıyor maksat ortalık karışsın diye.

Tahmin ediyorum bu profillerin hepsi malum olan GEREKSİZ OYUNUN tarafındaki insanlar.
Hangi ırksın bilmiyorum ama Allah aşkına lunaskar veya protean slotlara gidip ortalığın haline bakar mısın? 1 slotta 2 parti bazılarında 3 parti ne anladık böyle eventten? Dw boş kimse pvp yapmıyor. Sinirlendim oyundan çıktım event yaparken oyuncu kaybediyorsun o event amacına ulaşmamış demektir. Böyle basit bir hata yapıyorsan AMATÖRSÜN...
Ayrıca polemik yapanlar belli KO oyuncuları ben 2007 den beri KO oynamıyorum bilmem anlatabiliyor muyum? Ben oyunu ticarethane olarak görmüyorum ben playerim ve adil bir oyun istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt