DV'de exp event kapatmak nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EtikeT

Üye
Hangi ırksın bilmiyorum ama Allah aşkına lunaskar veya protean slotlara gidip bir bakar mısın ortalığın haline 1 slotta 2 parti bazılarında 3 parti ne anladık böyle eventten? Dw boş boş kimse pvp yapmıyor. Sinirlendim oyundan çıktım event yaparken oyuncu kaybediyorsun o event amacına ulaşmamış demektir. Böyle basit bir hata yapıyorsan AMATÖRSÜN...

Takdir edersin ki MMORPG oyunları tam anlamıyla rekabete dayalı bir oyundur, güçlü ekibini kurarsın bir spot'a geçer savaşını verirsin. Ekibin sağlamdır, alırsın spotu kasarsın.

MMORPG oyunlarının amacı budur, yapılan eventlar herhangi bir partiye ve bireysel olarak insanların yararlanması için yapılmıyor. Tüm oyun kitlesi için yapılıyor, etkinlik aktif bir şekilde işliyorsa bu etkinlikten ne derece yararlanacağın tam olarak sen ve ekibinin gücüne bağlı olarak ilerler.

Yineliyorum, oyun rekabete dayalı bir oyun yapılan bu eventlar da rekabeti harlamak içindir.

Ya tüm benliğini verir rekabete girer bu rekabetten başarılı çıkar onun keyfini yaşarsın, yada pes edersin köşene çekilirsin.

Biz Lunaskar ırkıyız bu arada.

Şarapçıoğlu

Üye
Hangi ırksın bilmiyorum ama Allah aşkına lunaskar veya protean slotlara gidip ortalığın haline bakar mısın? 1 slotta 2 parti bazılarında 3 parti ne anladık böyle eventten? Dw boş kimse pvp yapmıyor. Sinirlendim oyundan çıktım event yaparken oyuncu kaybediyorsun o event amacına ulaşmamış demektir. Böyle basit bir hata yapıyorsan AMATÖRSÜN...
Ayrıca polemik yapanlar belli KO oyuncuları ben 2007 den beri KO oynamıyorum bilmem anlatabiliyor muyum? Ben oyunu ticarethane olarak görmüyorum ben playerim ve adil bir oyun istiyorum...
Bütün ırklar kardeştir.

Maotun

Üye
Takdir edersin ki MMORPG oyunları tam anlamıyla rekabete dayalı bir oyundur, güçlü ekibini kurarsın bir spot'a geçer savaşını verirsin. Ekibin sağlamdır, alırsın spotu kasarsın.

MMORPG oyunlarının amacı budur, yapılan eventlar herhangi bir partiye ve bireysel olarak insanların yararlanması için yapılmıyor. Tüm oyun kitlesi için yapılıyor, etkinlik aktif bir şekilde işliyorsa bu etkinlikten ne derece yararlanacağın tam olarak sen ve ekibinin gücüne bağlı olarak ilerler.

Yineliyorum, oyun rekabete dayalı bir oyun yapılan bu eventlar da rekabeti harlamak içindir.

Ya tüm benliğini verir rekabete girer bu rekabetten başarılı çıkar onun keyfini yaşarsın, yada pes edersin köşene çekilirsin.

Biz Lunaskar ırkıyız bu arada.
Bir slotta 2 parti biri sürekli kutuları alıyor. Diğer partide inadına slottan çıkmıyor saatlerce 2 parti kasıyorsunuz 3 saat ks yediğimi biliyorum bunun adı rekabet değildir. Bunun adı düpedüz insanları birbirine kırdırmaktır bu eventin amacı da tam olarak budur. İnsanlar birbirlerinin analarına bacılarına sövün bu mu rekabet?

EtikeT

Üye
Bir slotta 2 parti biri sürekli kutuları alıyor. Diğer partide inadına slottan çıkmıyor saatlerce 2 parti kasıyorsunuz 3 saat ks yediğimi biliyorum bunun adı rekabet değildir. Bunun adı düpedüz insanları birbirine kırdırmaktır bu eventin amacı da tam olarak bu insanlar birbirlerinin analarına bacılarına sövün bu mu rekabet?

Neden küfür etmeden rekabet edemiyor musunuz? Edemiyorsanız bu sizin sorununuz benim değil.

Benim Weiwuer adı altında 3 tane klanım mevcut, bize de slotalara "KS" ye geliyorlar buralar bizim, bilmem gideceksiniz falan filanlar yapanlar 2-3 saat dayanamayıp bırakıp gidiyorlar.

Daha sonra bizimkilerden herhangi bir partiyi gördüğünde yanaşamıyorlar, 3 tane klan var full çakılı en ufak bir şeyde slota 100 tane adam koyuyorum.

Mevzu bu güçlü olan kazansın.

Maotun

Üye
Neden küfür etmeden rekabet edemiyor musunuz? Edemiyorsanız bu sizin sorununuz benim değil.

Benim Weiwuer adı altında 3 tane klanım mevcut, bize de slotalara "KS" ye geliyorlar buralar bizim, bilmem gideceksiniz falan filanlar yapanlar 2-3 saat dayanamayıp bırakıp gidiyorlar.

Daha sonra bizimkilerden herhangi bir partiyi gördüğünde yanaşamıyorlar, 3 tane klan var full çakılı en ufak bir şeyde slota 100 tane adam koyuyorum.

Mevzu bu güçlü olan kazansın.
Ben ks yapana tek kelime etmem, gidin, çıkın, bura bizim demem oyunumu oynar geçerim. Mesele benim küfür etmem değil oyunda binlerce insan var ben küfür etmiyorum ama taktir edersin ki 5 parmağın beşi bir değil. Ayrıca neden 2-3 saatimi karakter sahibi olmayan insancıklar la boşa harcayayım...

Şarapçıoğlu

Üye
Ben ks yapana tek kelime etmem, gidin, çıkın, bura bizim demem oyunumu oynar geçerim. Mesele benim küfür etmem değil oyunda binlerce insan var ben küfür etmiyorum ama taktir edersin ki 5 parmağın beşi bir değil. Ayrıca neden 2-3 saatimi karakter sahibi olmayan insancıklar la boşa harcayayım...
Gece yağar gündüz açar, yıl düzgünlüğü; erkek söyler kadın susar, ev düzgünlüğü.

dreadzone

Üye
Merhaba,

PvE odaklı bir etkinlik olduğu için Death Valley haritası hariç tüm haritalarda geçerli olmak üzere %100 XP bonus etkinliği başlatılmıştır.
PvE odaklı bir etkinlik olduğunu söylüyorsunuz ancak en çok EXP'i aldığımız Death Valley haritasını sadece PvP haritasıymış gibi nitelendirmişsiniz, burda bir mantık hatası var sanki.

s7a

Üye
Şu oyunun daha 2. haftasında 48 SAATLİK %100 EXP EVENT saçmalığını açacaksın bununlada yetinmeyip eventsız kasan bunca insana küfür eder gibi Death Valley haritasında eventi kapatacaksın. Exp eventtan yararlanmadan kasan adamlar şu eventın PKsını bile atamıyorlar. REZALET!

Tengrikut

Üye
yorum yaparken kendi adınıza yazarsanız daha sağlıklı olur sanki tüm oyuncuların vekilliğini üstlenmişler :) garip garip söylemler xp eventin 3 ncü saatindeyiz dünyanın sonuna gelmedi.

35lofb35

Üye
Yine boş yapan yapana. Zaten DV de olacağını düşünmüyordum çok mantıklı karar.
zaten yüksek olan yere ekstra yüksek yapıp ve pve sistemi olan bir etkinliği pvp alanında yapmak size mantıklı geliyorsa MMO geçmişinizi gözden geçirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt