EtikeT
Üye

Hangi ırksın bilmiyorum ama Allah aşkına lunaskar veya protean slotlara gidip bir bakar mısın ortalığın haline 1 slotta 2 parti bazılarında 3 parti ne anladık böyle eventten? Dw boş boş kimse pvp yapmıyor. Sinirlendim oyundan çıktım event yaparken oyuncu kaybediyorsun o event amacına ulaşmamış demektir. Böyle basit bir hata yapıyorsan AMATÖRSÜN...
Takdir edersin ki MMORPG oyunları tam anlamıyla rekabete dayalı bir oyundur, güçlü ekibini kurarsın bir spot'a geçer savaşını verirsin. Ekibin sağlamdır, alırsın spotu kasarsın.
MMORPG oyunlarının amacı budur, yapılan eventlar herhangi bir partiye ve bireysel olarak insanların yararlanması için yapılmıyor. Tüm oyun kitlesi için yapılıyor, etkinlik aktif bir şekilde işliyorsa bu etkinlikten ne derece yararlanacağın tam olarak sen ve ekibinin gücüne bağlı olarak ilerler.
Yineliyorum, oyun rekabete dayalı bir oyun yapılan bu eventlar da rekabeti harlamak içindir.
Ya tüm benliğini verir rekabete girer bu rekabetten başarılı çıkar onun keyfini yaşarsın, yada pes edersin köşene çekilirsin.
Biz Lunaskar ırkıyız bu arada.