infectedfear
Üye

posion rockta farm yaparken dw'de uniq sc rogue elite alırken 5 dkde.Yarım saat protean kingdomda farmladım hiç bir drop alamadım
+1Evet death valleydeki droplar daha fazla. Darlanmak senin icin sorun olmuyorsa, dv de kasmak her zaman avantajdır. Dv de her mobdan nadir takı düşme şansıda vardır.
Eğer şanslıysan her yerde para kasabilirsin. Ama şansın yoksa allah yardımcın olsunposion rockta farm yaparken dw'de uniq sc rogue elite alırken 5 dkde.Yarım saat protean kingdomda farmladım hiç bir drop alamadım
+1Evet death valleydeki droplar daha fazla. Darlanmak senin icin sorun olmuyorsa, dv de kasmak her zaman avantajdır. Dv de her mobdan nadir takı düşme şansıda vardır.
Bundan da bu sonucu cikardin ya helal olsun .eğer para kasmak ıstıyoran haddar tarzı yerleri tercih ediceksin dwde para iyi getirisi iyi diyen üstünden np kasmaya calışan adamdırposion rock ile venom golemden kıyasla 5 saat ikisinide dön farkı anlarsın haddar daha iyidir. drop oranı savaş bölgesinde daha iyidir diye kanıtlı şekilde acıklama yapan gm görmedim
İşte bu durum slotlamı alakalı yani droplar slota göre mi belirli?@mrhit Sen farm yaparken biri gelirse belki onada gidebiliyo drop tamir gidiyon bi bakıyon adam slot girmiş kesiyo alıyo gidiyo en az 1 saat farm yeterli bazılari goruyom 10 saat boşa farm atiyo
bence tamamen hurafe bunlar takmayın bile 2 slottan 2 drop 3 drop alınıyo kısa süreler içindeİşte bu durum slotlamı alakalı yani droplar slota göre mi belirli?