dw nin dropları mı daha iyi ?

infectedfear

Üye
posion rockta farm yaparken dw'de uniq sc rogue elite alırken 5 dkde.Yarım saat protean kingdomda farmladım hiç bir drop alamadım

TryToStayAlive

Üye
Evet death valleydeki droplar daha fazla. Darlanmak senin icin sorun olmuyorsa, dv de kasmak her zaman avantajdır. Dv de her mobdan nadir takı düşme şansıda vardır.

Adv3NN

Üye
eğer para kasmak ıstıyoran haddar tarzı yerleri tercih ediceksin dwde para iyi getirisi iyi diyen üstünden np kasmaya calışan adamdır :D posion rock ile venom golemden kıyasla 5 saat ikisinide dön farkı anlarsın haddar daha iyidir. drop oranı savaş bölgesinde daha iyidir diye kanıtlı şekilde acıklama yapan gm görmedim

TryToStayAlive

Üye
eğer para kasmak ıstıyoran haddar tarzı yerleri tercih ediceksin dwde para iyi getirisi iyi diyen üstünden np kasmaya calışan adamdır :D posion rock ile venom golemden kıyasla 5 saat ikisinide dön farkı anlarsın haddar daha iyidir. drop oranı savaş bölgesinde daha iyidir diye kanıtlı şekilde acıklama yapan gm görmedim
Bundan da bu sonucu cikardin ya helal olsun .
Simdi git bi dv de arc demon kes bir de haddar da, aynisini undead king icin de yap. Deathlord un muadili olan grimm reaper icin de. simdi adam solo deme, sonucta burada oyuncularin %90 i solo geldi ve burada kendi ekiplerini kurdu. Bir kere venom la poison i karsilastiramazsin bile. Dv de catir catir hearthseeker atarken, venom da 5 saatte 1 tane alirsan sanslisin. Bak venom da 2 saate swift shooter alamamisligim var. Bak ben bunu 2 slotu da saatlerce donmus biri olarak yaziyorum. Kulaktan duyma bilgilerle degil :)

Ben darlanmak nefret eden biri olaraktan butun farm gunumu hagard da geciriyorum. Sirf o darlayanlardan gına geldigi icin.

maticmeta

Üye
57 lvl priest ile savaş dışı bölgede 1.5 m rahat kasılır 65 lvl priest ile ortalama 3 m kasıyorum solo buda geçerli, diğer oyunda saatte 5 tl kasmak için cebelleşiyorduk geçerli bence şu an farm

mrhit

Üye
Bir şey soracağım arkadaşlar. Moblardaki droplar slot bazlı mı oluyor yoksa hangi slottan kesersen kes aynı mı?
Yani örneğin golden snake drobu genel olarak ilgili mobta 1000. canavarda mı yoksa mevcut slottaki 1000. canavarda mı? Ya da farklı bir deyişle uzun süre drop atmayan slotun drop atma ihtimali daha mı yüksek? Ard arda birkaç drop atan slotun artık drop atma ihtimali daha mı düşük?
En azından bunu açıklayabilir misiniz? İyi günler

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
@mrhit Sen farm yaparken biri gelirse belki onada gidebiliyo drop tamir gidiyon bi bakıyon adam slot girmiş kesiyo alıyo gidiyo en az 1 saat farm yeterli bazılari goruyom 10 saat boşa farm atiyo

mrhit

Üye
@mrhit Sen farm yaparken biri gelirse belki onada gidebiliyo drop tamir gidiyon bi bakıyon adam slot girmiş kesiyo alıyo gidiyo en az 1 saat farm yeterli bazılari goruyom 10 saat boşa farm atiyo
İşte bu durum slotlamı alakalı yani droplar slota göre mi belirli?

melih42

Üye
3 4 saat bi yaratıgı kestim droplar leş diğer hesapla aynı camp aynı yerde kestim ilk 10 yaratık kesmedim daha o slottan çıkacak en iyi drop çıktı karaktere göre belirli yani ne yaparsan boşa ayarı vermişler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt