İstek Dw Protean bölgesi

Lolgamelol2

Üye
Dw protean arka alanında farm bölgelerinde, banka ve potcu bulunurken Lunaskar bölgesinde neden bu yok. Birde protean arkası çok güzel tasarlanmışken lunaskar bölgesi çok daha kötü.

@SunRise @Digital

Adv3NN

Üye
Dw protean arka alanında farm bölgelerinde, banka ve potcu bulunurken Lunaskar bölgesinde neden bu yok. Birde protean arkası çok güzel tasarlanmışken lunaskar bölgesi çok daha kötü.

@SunRise @Digital
yönetim ırk tarafı tutuyor kankam proteanları sevdıklerını lunaskarlı zombielerden nefret ettiklerini dile getirdiler :D

Digital

Yönetici
Game Master

@SunRise @Digital
Merhaba,

Death Valley bölgesi tamamen bitmiş halde değil.Arkaplanda harita ile ilgili çalışma devam ediyor.Tamamen bittiğinde güncelleme ile birlikte aktif edeceğiz.Süre konusunda net bir tarih vermem şuan için mümkün değil.

İyi forumlar.

erkaya27

Üye
Sonunda aradığım konu. En son ben açacaktım artık. Sadece o değil. Bizim slotlar ayak altı. Protean slotları hep zulada. Misal bizim poison rock, flame rock slotlarında dönen pk bowlda dönmüyor :D
Adamların heryeri özel yapılmış gibi. Özel npc leri bile var. Bir başka örnek vermek gerekirse, lunaskar oracle ve soothsayer slotunda 10 dk baskın yemeden duramazsın. Ama Protean bölgesi öyle bir durumda ki, inanın ilk açıldığından beri oyunu oynarım farm ve pk atarım. Sadece 2 kez gittim. Birinde de exp kasmak için :D

Lolgamelol2

Üye
Merhaba,

Death Valley bölgesi tamamen bitmiş halde değil.Arkaplanda harita ile ilgili çalışma devam ediyor.Tamamen bittiğinde güncelleme ile birlikte aktif edeceğiz.Süre konusunda net bir tarih vermem şuan için mümkün değil.

İyi forumlar.
bekliyoruz hadi bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt