DX11 Feature Level 10.0 Hatası Lütfen Yardım

heracqles

Üye
Öncelikle merhabalar

Ekran kartım Nvidia GeForce 9800 Gt directx 12 destekliyor

işlemci İntel i3- 2120 cpu @3.30 ghz

8 gb ram var

64 bit wındows 10 kullanıyorum ama oyuna girerken

DX11 Feature Level 10.0 Hatası nı alıyorum herşeyi güncelledim ekran kartını driverleri wındowsu yapmadıgım sey kalmadı ama oyuna giremiyorum ekran kartı mı yetersiz gelıyor acaba yoksa işlemcimi ne yapmam lazım ?​

Chog

Üye
"Calistir" komut kutusuna "dxdiag" yazdiktan sonra "Ekran" sekmesinin goruntusunu atabilir misiniz?

heracqles

Üye
ekran.png

"Calistir" komut kutusuna "dxdiag" yazdiktan sonra "Ekran" sekmesinin goruntusunu atabilir misiniz?
tabiki

Chog

Üye
Ekran karti surucunuzu en son ne zaman guncellediniz? Eger ekran kartiniz guncel degilse guncellemeyi deneyebilirsiniz. 9800 GT icin en son islemciyi buradan indirebilirsiniz. Surucuyu tamamen silip bastan yuklemek belki ise yarayabilir.

heracqles

Üye
Ekran karti surucunuzu en son ne zaman guncellediniz? Eger ekran kartiniz guncel degilse guncellemeyi deneyebilirsiniz. 9800 GT icin en son islemciyi buradan indirebilirsiniz. Surucuyu tamamen silip bastan yuklemek belki ise yarayabilir.
dün güncelleme yaptım ekran kartını driverleri wındowsu herseyı :( sunucuyu nasıl silip yuklemem grektıgını bılmıyorum sıstem yeterlımı pekı

Chog

Üye
dün güncelleme yaptım ekran kartını driverleri wındowsu herseyı :( sunucuyu nasıl silip yuklemem grektıgını bılmıyorum sıstem yeterlımı pekı

Gordugum kadariyla maalesef islemci yetersiz ama hata mesaji grafik kartindan kaynaklaniyor. Biraz arastirdim ayni sorun VALORANT'da da yasanmis, eger suruculeri silip yuklemek ise yaramiyorsa gelistiricilerin bu duruma bakmasi gerekli :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt