Özellik doğru ama ekran kartı adını görmüyor yani tam anlamıyla ekran kartı halen görmemiş microsoft temel görüntü sürücüsü olarak görüyor bu kısmın düzelmesi gerekir. Ben sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ati radeon olan güncel sürücü kurulmalıdır. Yada laptop ekranına diğer kart bi şekilde gösterilmeli. ayrıca bunları yaptıktan sonra yeni bir restart ile denediniz mi?Bir aygıt yöneticisi fotgrfı alayım birde dxdiag 2 adet ekran görütüsü alayım . dxdiag önce ilk ekran sonra ekran sekmesini görüntü atar mısın?
Dahili ekran kartını devredışı bırayıyoruz. Otomatikmen ikinci ekran kartı aktif oluyor. dxdiag dedigimizde eklerdeki fotografda gördüğünüz gibi özellikler kısmında 12 sumunu görmeniz lazım. daha oyunda deneyeedım . 20 dk sonra bu yazıyı güncelleyecegim. Bu devredışı bırakma olayını aygıt yöneticisinden yaptım ve laptopda deneyecegim.
Herkeslere tekaradan merhabalar. Oyunu yukledım pach leri yaptım. dirext sürüm 12 gecerli ekran kartıda dx 12 ancak oyuna girmek istedigimde yine dx sürümü eski uyarısı alıyorum. İşte ortada bi sıkıntı var ama nedir . Bu konu hakkında baska bir bilgisi olan varmI?
Bu arkadaşın dediği gibiyse zaten ekran kartı driverın tamamen yanlış onu kaldırıp yeniden kurman gerekir@herakles Dostm senin kullanığın laptop HP PROBOOK 4530s . dxdiag da gördüğüm kadarı ile. Senin ekrankartın hd7400m deil hd 6470m. doğrumudur.