Dx11 feature level 10 hatası

shady19071907

Üye
Microsoft visual c ++ ve runtime dosyalarınız eksik ya da hatalıdır. Genellikle bu yüzden bu hataları veriyor

LunasCar

Üye
Selamlar,

İlk olarak diplay driver uninstaller ile güvenli mod ile ekran kartı sürücüsünün tamamını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar güncel sürücüyü yükleyip dener misin? Sorun devam edersei, visual ve runtime dosyalarını cleaner yada benzeri araçla kaldırıp güvenlik duvarını kapatıp orjinal dosyası ile tekrar kurulum yaparak deneyebilir misiniz?

seniruh35

Üye
BENDE DE AYNI HATA NASIL ÇÖZEBİLİRİZ VARMI ÇÖZEN

Ekli dosyalar

• sssrise.png
    sssrise.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 69

DarkPowder

Üye
arkadaşlar bütün ayarları yaptım ekran kartım güncel buda sistemim aynı hatayı alıyorum bilgisayarım kötü değil yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    496.8 KB · Görüntüleme: 53

Oblation

Yönetici
ROW STAFF
Bilgisayarınızda güncel DirextX paketinin yüklü olduğundan emin olun ve ekran kartınızın desteklediği direct3d sürümünü kontrol edin bu üst kısımda yer alan Ekran sekmesinde yer almaktadır.

1605969853612.png

rdvn1990

Üye
Hatanın çözümünü bulan burdan paylaşırsa sevinirim.

seniruh35

Üye
yok bu bu hatayla ilgili bir çözüm videolu anlatım yapabilecek bir kişi

4techsoul

Üye
Bilgisayarınızda güncel DirextX paketinin yüklü olduğundan emin olun ve ekran kartınızın desteklediği direct3d sürümünü kontrol edin bu üst kısımda yer alan Ekran sekmesinde yer almaktadır.

Ekli dosyayı görüntüle 361
biraz ayrıntılı yazsaydın demek ıstedıklerınıde yardımcı olabılseydın keske :D
dedıklerınden bırsey ckarmadım aynı hata genel kıtlede mevcut gıbı görünüyor ayrı baslıklı bı konu acıp yardımcı olursanız daha güzel olabilir.

DarkPowder

Üye
dx11 hatası alıyorum bilgisayarımın sistem özellikleri iyi tüm güncelleştirmeler yapıldı tertemiz dx11 buda fotoğrafı ancak hiç bir şekilde çözüme ulaşamadım ekran kartım uyumlu ve güncel

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    496.8 KB · Görüntüleme: 39

tayyar

Üye
çözümü yok denemeğim şey kalmadı fprmat dx güncelledim ekran kartı güncelledim visual yükledim herşeyi yaptım a dan zye yine aynı hata

Resquection

Üye
Son güncellediğiniz ekran kartı driverini kaldırır mısınız ? Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

DarkPowder

Üye
dx11 hatası alıyorum bilgisayarımın sistem özellikleri iyi tüm güncelleştirmeler yapıldı tertemiz dx11 buda fotoğrafı ancak hiç bir şekilde çözüme ulaşamadım ekran kartım uyumlu ve güncel

Ekli dosyalar

• hata ekran.png
    hata ekran.png
    396.3 KB · Görüntüleme: 55
  • hata.png
    hata.png
    496.8 KB · Görüntüleme: 53

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt