dx11 hatasını çözebilene ne isterse vericem artık yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkPowder

Üye
ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım admin sorun çözümü diye bi konu açmış sorun ile alakası yok

önce açtıım konuya bakarsanız eskı ekran kartım ile aldığım sorunu paylaştım bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım

GPU: AMD Radeon R7 250X

Bellek Boyutu: 2GB GDDR5

Çekirdek Saat Hızı: 1000 MHz

Bellek Saat Hızı: 4800 MHz

Bellek Arayüzü: 128 bit

DirectX Desteği: 12

Arayüz: PCI Express 3.0

Bağlantılar: DVI-I, DVI-D, DisplayPort, HDMI

Ekli dosyalar

• 1 EKRAN BÖLÜMÜ.png
    1 EKRAN BÖLÜMÜ.png
    419.9 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.SİSTEM.png
    2.SİSTEM.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 38
  • 3.bilgisayar.png
    3.bilgisayar.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 39

Nart

Üye
Windows 10 kurmayı denediniz mi?

shady19071907

Üye
ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım admin sorun çözümü diye bi konu açmış sorun ile alakası yok

önce açtıım konuya bakarsanız eskı ekran kartım ile aldığım sorunu paylaştım bugün ekran kartımı yeniledim dx12 destekli ekran kartı aldım ati radeon amd r7 250x ve internet sitesinde kontrol edebilirsiniz dx12 son sürüm destekli 2 gb ddr5 çok güzel bi ekran kartı ama gene aynı hatayı aldım

GPU: AMD Radeon R7 250X

Bellek Boyutu: 2GB GDDR5

Çekirdek Saat Hızı: 1000 MHz

Bellek Saat Hızı: 4800 MHz

Bellek Arayüzü: 128 bit

DirectX Desteği: 12

Arayüz: PCI Express 3.0

Bağlantılar: DVI-I, DVI-D, DisplayPort, HDMI
Yabancı kaynaklardan araştırıp bir çözüm yolu arayacağım

shady19071907

Üye
Dostum onay almış güvendiğim sitelerden dediklerine göre çözüm önerileri şöyle:
  • Windows 8.1 sürümünde birçok oyunda böyle sorunlar meydana geliyor
  • Konunun en büyük çözümü şöyle: Komple bilgisayardan ekran kartı sürücülerini kaldırıp, manuel olarak yüklemek olacaktır
  • Run Driver Easy uygulaması ile çok rahat eksik sürücülerini bulup güncelleyebilirsin
  • Direct X sürücülerini komple kaldır, en baştan tekrar yükle
  • DXDIAG yaz sonra ekran sekmesinden en altta yazan Direct Draw, Direct3D, AGP texture seçeneklerinin etkin yani ENABLED olduğunu kontrol et
Dostum internette yaklaşık 1000 kişinin yararlı bulduğu bir çözüm yolu denemeni öneririm. Windows 8.1 güncel sürüm o yüzden sürümünle pek alakası yok

Vision

Senior Moderatör
Aynı konuyu 2.kez açınca daha hızlı çözüm üretemiyoruz, lütfen mevcut konunuzdan devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt