DXGIGetDebugInterface yordam giriş noktası Hatası....

DarkPowder

Üye
dx11 hatası alıyorum bilgisayarımın sistem özellikleri iyi tüm güncelleştirmeler yapıldı tertemiz dx11 buda fotoğrafı ancak hiç bir şekilde çözüme ulaşamadım ekran kartım uyumlu ve güncel

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    496.8 KB · Görüntüleme: 29

ProOceaN

Üye
win 10 sürümünde alıyorsan ekran kartını güncelleyip tekrar denemeni tavsiye ediyorum

erkanc

E
Bu hata üzerine araştırma yapıyorum şuan. Oyunun işleyişinde ileride sorun yaratır mı bilmiyorum ama şimdilik hatayı ortadan kaldırıyor.

1. yol olarak yapmanız gereken;
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe 'yi masaüstüne kısayol oluşturunuz.
  • Kısayol özelliklerindeki hedef kısmına "-novendordevice" yazınız.
  • Hedef: "C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe" -novendordevice
  • -novendordevice öncesine bir boşluk koymayı unutmayınız.
Screenshot_5.png

2. yol olarak yapmanız gereken;
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\Engine\Binaries\ThirdParty\NVIDIA\NVaftermath\Win64 klasörüne giriyoruz.
  • GFSDK_Aftermath_Lib.x64.dll dosyasını siliyoruz.
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe üzerinden oyuna giriş yapıyoruz.
Not1: Eğer RiseOnlineLauncher.exe üzerinden giriş yaparsanız, aynı dosyayı tekrar indirip, sildiğiniz klasöre yüklüyor.

Not2: Açılıştaki hata almayanlarda gözüken animasyon hala gözükmüyor, yani sadece müzik duyduğumuz kısım hala aynı, ama girişteki hata alınmıyor.

Not3: Yollardan sadece bir tanesini yapmanız yeterlidir. 1. yolu yaparsanız RiseOnlineLauncher.exe üzerinden giriş yapsanızda hatayı yine almazsınız.

Şuan araştırmalarım devam ediyor. Gelişme olursa güncellerim.

Kaynak:
https://forums.unrealengine.com/unr...ld-not-be-located-in-dynamic-library-dxgi-dll

Moderatör tarafında düzenlendi:

tayyar

Üye
Bu hata üzerine araştırma yapıyorum şuan. Oyunun işleyişinde ileride sorun yaratır mı bilmiyorum ama şimdilik hatayı ortadan kaldırıyor.

1. yol olarak yapmanız gereken;
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe 'yi masaüstüne kısayol oluşturunuz.
  • Kısayol özelliklerindeki hedef kısmına "-novendordevice" yazınız.
  • Hedef: "C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe" -novendordevice
  • -novendordevice öncesine bir boşluk koymayı unutmayınız.
Ekli dosyayı görüntüle 424

2. yol olarak yapmanız gereken;
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\Engine\Binaries\ThirdParty\NVIDIA\NVaftermath\Win64 klasörüne giriyoruz.
  • GFSDK_Aftermath_Lib.x64.dll dosyasını siliyoruz.
  • C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline.exe üzerinden oyuna giriş yapıyoruz.
Not1: Eğer RiseOnlineLauncher.exe üzerinden giriş yaparsanız, aynı dosyayı tekrar indirip, sildiğiniz klasöre yüklüyor.

Not2: Açılıştaki hata almayanlarda gözüken animasyon hala gözükmüyor, yani sadece müzik duyduğumuz kısım hala aynı, ama girişteki hata alınmıyor.

Not3: Yollardan sadece bir tanesini yapmanız yeterlidir. 1. yolu yaparsanız RiseOnlineLauncher.exe üzerinden giriş yapsanızda hatayı yine almazsınız.

Şuan araştırmalarım devam ediyor. Gelişme olursa güncellerim.

Kaynak:
https://forums.unrealengine.com/unr...ld-not-be-located-in-dynamic-library-dxgi-dll
REİZ BENDE BU HİÇ BİR İŞE YARAMADI

erkanc

E
@tayyar, bende hata gitti ama siyah ekran halen vardı. Bunu yapmanıza rağmen halen hata almaya devam mı ettiniz?

Yöneticiler benim işimi gören geçici çözüm üzerinden belki sorunun kaynağını bulabilirler.

Nazzy

Üye
Kanka Oyuna Başlıyacaksınız 0 layın pcleri bari

erkanc

E
Yeni patch ile girişteki video bende gözüküyor artık.

Not3 'ü güncelliyorum.

Güncel not3: Yollardan sadece bir tanesini yapmanız yeterlidir. 1. yolu yaparsanız, ilgili klasörde, belirtilen .dll dosyası olsa dahi hatasız giriş yapabilirsiniz. Tabi 1. yolda belirtilen dizin üzerinden ya da kısayolundan. Launcher.exe üzerinden girişler hata veriyor.

testher

Üye
evet oyun hatası degil biliyoruz gereksinim hatası herkez pc sini yenileyemeyebilir gereksinimleri optimize edip tekrar degerlendirebilirler aksi takdirde çogu user giremicek ve oyun düşecek :S

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt