İstek E bu bildiğin 3.parti yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gangs

Üye
Merhabalar,

Oyun içi video veya ss özelliği olmadığı için veya ben bulamadığım için telefondan video çekip youtubeye kaydettim, videoda görünen arkadaşlar ve bunlara artı olarak TobinFrosT isimli şahıs hatta kendisi parti başkanıydı ve videosunu çekip youtubeye oradan da foruma konu açacağımı söylediğim için partiyi diğer çarına devretti.

Gelelim konuya TobinFrosT bu şahıs o 3 hatta 2 tane daha var 5 çarın da sahibi ve bot programı ile ki çok net açık belli bu bir 3.parti yazılımdır günlerdir lunaskar 5'de dread cyp. slotunu dönmekte defalarca yazmama ve hatta yazmamıza karşın hiçbir şey yapılmadı. Bu oyunu ve diğer mmorpg'leri oynayan herkes bir şekilde ufaktan da olsa makro kullanmıştır ve makronun ne olduğunu çok iyi bilir , makro kullanıyor olsa z yaptığında yanında yakınında olan yaratığa koşar fakat bu arkadaş bir kere yaratığa kilitlendikten sonra o 3 çar başka bir yaratığa vurmuyor ve yaratık düşer düşmez saniyesinde diğer yaratığa koşup atak yapıyor, 2.bir konu makro olsa yandaki küçük cyplos slotuna gider makro bir şekilde sürekli z yaptığı için.

Fakat bu makro değil ayan beyan 3.parti yazılım kullanılıyor ve buna kimse ses çıkartmıyor , alınan güvenlik önlemleri bunlar mı gerçekten oyunun 2.haftasında bu kadar makro bu kadar hile ve 3.parti yazılım ,biz oyuncuların haklarını gerçekten böyle mi savunacaksınız ,derhal ama derhal bu arkadaşların cezalandırılmasını istiyorum, ayan beyan tren yapmışlar ve tren programı kullanıyorlar, bunun sonunun nerelere varabileceğini eminim biz oyunculardan daha iyi biliyorsunuzdur.

ek video:

exden

Üye
Burada da sonuc alamayacaksin arkadasim. Uzulerek soyluyorum ama mod simdi gelip bu konuyu kilitlicek veya silicek, git oyun ici report et diyecek ve neticede kimseye bisey olmayacak.

Gangs

Üye
Hiç problem değil, ekşi 11 yıldır ekşi sözlükte yazıyorum , kıdemli bi yazarım , çok güzel bi entry ile çok güzel bi konu açarım ki tutacağına eminim , twitterda da çok güzel bi takipçi kitlem var güzel bi floodla da orayı süslerim, biz buranın müşterisiyiz ve burada özellikle hile asla istemiyoruz, konuyu istedikleri kadar silebilirler, biz düşman değiliz ki bu sorunun çözülmesini istiyoruz , umarım konuyu silmezler.

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinden bilet oluşturup video linkiyle şikayet gönderebilirsiniz yetkili ekip inceleyecektir. Aktif bir biletiniz varsa süreci oradan takip edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt