Earthshaker silah görünümü

Earthshaker silah görünümü güncellenmeli mi

• evet

Oy: 37 88.1%
  • hayır

Oy: 5 11.9%

• Kullanılan toplam oy
    42

RZR

Üye
Görev itemiyle aynı görüntüde olması bana hiç cazip gelmiyor sizin fikriniz nedir? En ufak renk değişimine dahi okeyim ben

HeaveN

Üye
değişim olursa çok güzel olur evet görev itemi aynı olması görsel anlamda görev itemi oldunu gösteriyo insan elinde belki çalışma gelir ilerde haliba oyun hala henüz yeni daha

RZR

Üye
değişim olursa çok güzel olur evet görev itemi aynı olması görsel anlamda görev itemi oldunu gösteriyo insan elinde belki çalışma gelir ilerde haliba oyun hala henüz yeni daha
Şu evrede gelmesini düşünüyorum yani +6 almayı düşündüm sırf görev itemiyle aynı görüntüde diye arch sworda yöneldim lakin hala aklımda yani ufak bi değişim olsa en azından

Gangsta

Üye
Görev itemiyle aynı görüntüde olması bana hiç cazip gelmiyor sizin fikriniz nedir? En ufak renk değişimine dahi okeyim ben
İki ay önce raporlamıştım niyetleri olsa şimdiye kadar değiştirirlerdi. Bir oyuna aynı görünüme sahip dört silah koymak mantık dışı fakat dinleyen yok.

Hedvein

Üye
Pri classının şuanki en sağlam iteminin bu görüntüde olması bence de hoş değil, kesinlikle afilli bir şey olması lazım xd

psikolog

Üye
bu +7 olduktan sonra da bi cazibesi yok yanıyormu diye görmek için mikroskopla bakmak lazım dibine girip

Klausnicky

Üye
Keşke +5 ten sonra parlama efekti gelse ve konuya katılıyorum. Bir fark olması için alıyorsun ve süpriz bildiğin görev itemiyle aynı.

Human

Üye
Kesinlikle, priestin en iyi epik silahı fakat albenisi yok.

FANTECH

Üye
Abi whac-a-mole oyunundaki tokmak gibi bence de görüntüsü düzeltilmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt