ÇÖZÜLDÜ Easy Anti-cheat Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

codex33

Üye
Merhabalar, oyunu büyük hevesle indirdim ama dün geceden beri giriş yapamıyorum. Playe tıkladığımda 'easy anti cheat is not installed' hatası alıyorum. Biraz araştırdım ama çözüm bulamadım. Dosya konumunu açıp easy anti cheatten oyunu seçmem gerekiyor diye düşündüm ama anti cheate tıkladığımda bir türlü açılmıyor. Tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Düzeleceği kesin olsa silip tekrar yüklerim ama emin olmak istiyorum.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

1-) Öncelikle Launcher üzerinden "İstemciyi Doğrula" butonuna tıklayıp clienti doğrulayın.

2-) Oyunun kurulum klasörünün içindeki "EasyAntiCheat" klasörüne gidin (RiseOnline\Game\EasyAntiCheat) ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını bulun. Yönetici olarak başlatın ve 'Yükle'yi seçin. Eğer Easy Anti-Cheat yüklemeniz bir nedenden ötürü bozulursa, aynı adımları takip ederek ve sonunda ‘Onar’ı seçerek onarabilirsiniz.

iamemrahkurt

Üye
Aynı sorun bende de mevcut. Windows 8 kullanıyorum. Dediklerinizi yaptım ancak hala aynı.

codex33

Üye
hadi ya ben sildim tekrardan yüklüyorum. Gene hata verirse denerim

Merhaba,

1-) Öncelikle Launcher üzerinden "İstemciyi Doğrula" butonuna tıklayıp clienti doğrulayın.

2-) Oyunun kurulum klasörünün içindeki "EasyAntiCheat" klasörüne gidin (RiseOnline\Game\EasyAntiCheat) ve "EasyAntiCheat_Setup.exe" dosyasını bulun. Yönetici olarak başlatın ve 'Yükle'yi seçin. Eğer Easy Anti-Cheat yüklemeniz bir nedenden ötürü bozulursa, aynı adımları takip ederek ve sonunda ‘Onar’ı seçerek onarabilirsiniz.
Sorun düzeldi oyuna giriş yapabildim ve karakterimi açtım ama karakter oluşturma ekranında cpu çok yükseldi umarım oyun içerisinde durum böyle olmaz aksi halde oynayamam :( İlginiz için teşekkürler.

Vision

Senior Moderatör
Sorunun çözüldüğüne sevindim, oyun içerisinde daha iyi bir performans alacağınızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt