Easy Solo Dungeon Eşya Drobu

Iwilliamz

Üye
Dungeon acıldığından beri kolay seviyede her gün 2 defa warrıor karakterimle giriş yapıyorum. Toplamda 20-30 kez giriş yapmışımdır.
Henuz en ufak bir drop bile alamadım. Dungeonlardan karakter gelişimi için item düştüğüne emin misiniz? Mage/priest elite eşya bile düşmedi.
Karakterimde bir problem, bug olabilir mi? Begenmediğimiz oyunlarda bile bu kadar kötü bir item drop rate yok.

rotute

Üye
Dostum clanda 30 kişiyiz bazılarında 2 ayrı hesap var şu zamana kadar solo dungeon dan druid stuff harici bu kadar adam hiç birşey düşüremedi hard hell easy farketmiyor. Drop solo dungeon da zor grup dungeon da en azından bir şansın var oranı daha yüksek sanırım

Alkoer

Üye
Sözde solo zindan da uniq item düşürme şansımız bile olacaktı.

Solo oyuncular bile item yapabilcekti.

Zindan için basılan pota yazık.

SvZ

Üye
Ben solo dungeonda unique item düşüren gördüm. Ama sadece gördüm yani. Daha siftahım yok hala. Yediğimiz mana potu burdan Rokosoft'a yol olur.

N3v3N

Üye
Harcanan pota değmiyor. Drop olayını geçtim expide exp değil. En az 10 katı exp olmaliki harcanan pota değsin.

Birde moblar neden hep tek pot atıyor? 2-5-10-50 pot neden atmıyor?

DAHAKA

Üye
Easyde 2 epic silah aldim 5-6m lik, sans denemeye devam

Delucia

Üye
Solo dungeon dropları gerçekten iğrenç drop diye birşey yok amaç zengine çalışmak gene aman solo oyuncu bi bok cıkaramasın.

soulgrisman

Üye
bugün Hell's Scream uniq aldım. zengin değilim.
drop rate düşük olabilir mi? . evet ..
oyunda bir yığın sorun olabilir mi ? evet.. kaldı ki neredeyse yönetim istifa diye eyleme çıkıcam.

ama bu şans işi.

Iwilliamz

Üye
Solo dungeon pismanliktir. Bugun 2 kez daha girdim yine drop alamadim. Oyundaki item drop neden bu kadar imkansiz

tekpak

Üye
ben 65 oldugumdan beri hell giriyorum. ilk ciktigi gunden beri her gun de hard girerim. yine de tek 1 adet bile drop almisligim yok

tum bu girisleri toplasam harcadigim sc ve pot parasi tamamen cope gitti.

baska bir oyunda bir icerige girip o icerikten zararli cikildigini hatirlamiyorum

Digna Nyx

Üye
Dungeon acıldığından beri kolay seviyede her gün 2 defa warrıor karakterimle giriş yapıyorum. Toplamda 20-30 kez giriş yapmışımdır.
Henuz en ufak bir drop bile alamadım. Dungeonlardan karakter gelişimi için item düştüğüne emin misiniz? Mage/priest elite eşya bile düşmedi.
Karakterimde bir problem, bug olabilir mi? Begenmediğimiz oyunlarda bile bu kadar kötü bir item drop rate yok.
Merhaba,
55 Levelde ilk kez, battle priest ile girdiğim kolay seviye zindan drobunu video sonunda görebilirsin. Belki ben şanslı günümdeydim fakat sonuçta yaşadım bu olayı. Çok değerli bir item değil fakat sonuçta atıyor mu? Atıyor.

anil1991anil

Üye
30-40 kere girmişimdir. 1 kere "Battleshield" attı. İtem düşüyor ama çok çok düşük ihtimal.

Bruce_Lee

Üye
Merhaba,
55 Levelde ilk kez, battle priest ile girdiğim kolay seviye zindan drobunu video sonunda görebilirsin. Belki ben şanslı günümdeydim fakat sonuçta yaşadım bu olayı. Çok değerli bir item değil fakat sonuçta atıyor mu? Atıyor.

''sonuçta atıyor mu? Atıyor.''

Tebrikler, sağlam tespit yapmışsınız. Dün canlı yayında, 16saat Grim Reaper kesen bi arkadaş vardı. 1 Tane War Scythe düşürebildi.

16 SAAT 1 tane War Scythe / 8

Sonuca bakmak lazım. Düşüyor mu ? Düşüyor. Dungeonda o hesap, ben 30kere girmişim drop alamamışım ne olmuş yani ? Bak arkadaş düşürmüş işte.

İnsanımız nanqÖr

Digna Nyx

Üye
''sonuçta atıyor mu? Atıyor.''

Tebrikler, sağlam tespit yapmışsınız. Dün canlı yayında, 16saat Grim Reaper kesen bi arkadaş vardı. 1 Tane War Scythe düşürebildi.

16 SAAT 1 tane War Scythe / 8

Sonuca bakmak lazım. Düşüyor mu ? Düşüyor. Dungeonda o hesap, ben 30kere girmişim drop alamamışım ne olmuş yani ? Bak arkadaş düşürmüş işte.

İnsanımız nanqÖr
"Henuz en ufak bir drop bile alamadım. Dungeonlardan karakter gelişimi için item düştüğüne emin misiniz? Mage/priest elite eşya bile düşmedi."

Bu yazıya istinaden o cevabı yazdım. Drop rate düşük, 3 saatte aldığın drobu yeri geliyor 16 saatte alamıyorsun o konuda çok haklısınız.
Fakat drop oranlarına gelene kadar, aşılması gereken (oyun oynanışı aşamasında) farklı sorunlar mevcut.
Bu duruma drop rate e sitem ederken, hiç düşmüyor diye yargılamak biraz garip geldi bana. Ben mesajımda da belirttim, belki ben şanslı günümdeydim diye.

Bruce_Lee

Üye
Fakat drop oranlarına gelene kadar, aşılması gereken (oyun oynanışı aşamasında) farklı sorunlar mevcut.

Haklısınız, fakat bir şekilde bu kadar bug'a rağmen oyunu oynamak için bir nevi motivasyon lazım. Droplarda kötü olunca haliyle sitemde herkes (ben dahil).

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt