Easy Solo Dungeon Eşya Drobu

Iwilliamz

Üye
1 yeni gun daha, 2dungeon ve 0 drop. Paylastigin video icin tesekkurler. Dusuyor mu dusuyor evet ayda 1 flan ?

khajm1

Üye
oyunda zindan dışı etkinlik yok onda da geldiğinden beri avutsun diye bir item bile alamadık yani. çöp item bile gelmiyor şöyle 5-6m e satalım. 5k pot gitmiştir 2 haftada bir drop yok elde tutulan şunu yaptım diyebileceğim. herkes oyunu bıraksın biz kazanacağımızı kazandık diyorlar sanırım

Iwilliamz

Üye
Yeni bir gun, 2 dungeon 0drop. Ben bu basligi aktif tutmak istiyorum ki insanlar kolay seviye zindanin nasil bir iskence oldugunu bilsinler.

Geo

Üye
Acildigindan beri 2 hesaptan yapiyorum solo dungeonlari, 1xfacelifter disinda drobum yok henüz

gorkem

Üye
her girilen zindanda item fışkırtsa itemlerin ne değeri kalır böyle çok iyi

Mmomanyagı

Üye
Bana bi tane staff düştü solo dungeondan adını hatırlamıyorum 10 m ye sattım. Fire epic bi staftı.

müstefaq

Üye
Bu tür oyunlarda tek başına oynayanlar daima kaybediyor sanırım.

Digna Nyx

Üye
1 yeni gun daha, 2dungeon ve 0 drop. Paylastigin video icin tesekkurler. Dusuyor mu dusuyor evet ayda 1 flan ?
"Henuz en ufak bir drop bile alamadım. Dungeonlardan karakter gelişimi için item düştüğüne emin misiniz? Mage/priest elite eşya bile düşmedi."

Bu yazıya istinaden o cevabı yazdım. Drop rate düşük, 3 saatte aldığın drobu yeri geliyor 16 saatte alamıyorsun o konuda çok haklısınız.
Fakat drop oranlarına gelene kadar, aşılması gereken (oyun oynanışı aşamasında) farklı sorunlar mevcut.
Bu duruma drop rate e sitem ederken, hiç düşmüyor diye yargılamak biraz garip geldi bana. Ben mesajımda da belirttim, belki ben şanslı günümdeydim diye.
+ + +
Lütfen mesajımı yanlılş algılamayın, ben droplar şelale olmuş her girilen zindanda drop atıyor demiyorum, çoğunlukla da atmıyor. Fakat hiç atmıyor diye de bir şey yok buna dikkat çekmek istedim. Tekrar ediyorum, oyundaki drop oranlarından daha önce halledilmesi gereken (oyun oynanışı aşamasında) farklı sorunlar mevcut.

ARTYOM

Üye
easy de epic priest zırh hardda ise epic rogue kolluk aldım başkada birşey yok level kasmak için giriyorum drop beklentim yok :)

Digna Nyx

Üye
easy de epic priest zırh hardda ise epic rogue kolluk aldım başkada birşey yok level kasmak için giriyorum drop beklentim yok :)
Gayet güzel exp veriyor hard seviye girildiğinde, easy de girilse orada da güzel exp veriyor. Harcadığın zamana değiyor, drop dışında.
Hele hele grup zindanlar exp kasma işini gerçekten kolaylaştırıyor.

esnaf

Üye
Herkes 10 tane mob keseyim, 20dk dungeona gireyim, item düşüreyim de 5-10 bin tl ye satayım derdinde. O zaman adama sorarlar, bu drop yüzdeleri yüksek olsa düşüreceğin itemi şu andaki değerinden satabilecek misin? Arz-talep!

JaxSui

J
Expine giriyorum gayet de makul. Tek derdim bosa canını %5 değil de %3 toplasa daha iyi olur.

Iwilliamz

Üye
Asla item dusureyim, satayim, para kazanayim derdim olmadi aksine oyunu oyun oldugunu bilerek keyifle oyanayanlardanim. Ancak solo oyuncular icin karakter gelistirmek imkansiz. Dungeon disinda etkinlik yok. Warrior karakterimle bugun de 2dungoun 0 drop. Allahtan orumcekten int kagidi atti. Abartisiz soyluyorum dungeonlar acildigi gunden beri easy modda giris yapiyorum. En iyi drop bu int kagidi emegi gecen herkese teskkurler. Kanser dungeon. Bir yetkili de cikip cevap vermiyor

SSKEmeklisiBuffer

Üye
Neredeyse dungeonlar açıldığı zamanlardan beri 65 %100 biri olarak sadece item motivasyonuyla giriyorum.Şu ana kadar bana 1 kere bile item düşmedi.Ha ama mesela bir arkadaşıma da düşüyor.Şans işidir illa ki ama yani 30-40. dungeonına girip eli boş dönen insanlar olarak teselli ikramiyesi tadında pot parası çıkaracak bir şeyler verilebilir.Ne bileyim her dungeon sonu 1m veya 10 dungeon sonu 5 m gibi gibi.

Zirzopsky

Üye
Droplat yetersiz zindan 30 kere girdim hiç bişi düşmedi şans diyorlar 1000 1 mi şansımız var böle şans mı olur konu açıyoruz konuyu siliyorlar

JaxSui

J
1 adet frozen heart ( BASIC ) item aldım naaberrr. :)

Şaka bir yana gerçekten drop diye bir şey yok... En azından sarf itemler upgrade scler falan atmalı...

CuneytARKIN

Üye
Dungeon'dan sıfır drop açıldığı günden beri giriyorum. Sadece priest elite kolluk +1 attı 100kdan pazara attım çekilmedi. Şimdiye kadar 40-45 saatimi falan dungeonda geçirmişimdir :D İtem drobu yok, upgrade desen berbat niye oynuyoruz onu da bilmiyorum. Tamamen saçmalık :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt