Easy Solo Dungeon Eşya Drobu

Relapse

Üye
Oyun başından beri hell dungeon girerim eksiksiz. Bir kez drop alamadım

SandraB

Üye
sorun dungeonlarda değil oyunun genelinde drop sorunu var 7-8 saat kessenizde aynı şeyleri atmıyor

soulgrisman

Üye
konuyu hortlatıyorum belki ama kendi mesajımı alıntılıyorum , tarihi de örmeniz için.
bugün Hell's Scream uniq aldım. zengin değilim.
drop rate düşük olabilir mi? . evet ..
oyunda bir yığın sorun olabilir mi ? evet.. kaldı ki neredeyse yönetim istifa diye eyleme çıkıcam.

ama bu şans işi.
bunun dışında belki 1 ay sonra warlock earring attı . bu 2 item harici daha da item göremedim.
sahi bu item neye göre düşüyor. birisine hiç item düşmezken bir başkasına bol mu düşüyor ne anlamıyorum.

AhmtDmrc

Üye
Dungeon aktif olduğundan beri tek charla hergün girdim nerdeyse giremediğim nadirdir. 2-3 tane epic item aldım biri sunshard biri heartseeker biri çöp çitin. Sorsan düşüyor işte derler ama benim karakterime zerre kârı yok. Potu sc'yi bile karşılayamıyorsun ki çıkan itemle karaktere ekstra bi item koyasın. Exp desen %1-1.5 anca veriyor oda leş.

mmtakiff06

Üye
Dungeon acıldığından beri kolay seviyede her gün 2 defa warrıor karakterimle giriş yapıyorum. Toplamda 20-30 kez giriş yapmışımdır.
Henuz en ufak bir drop bile alamadım. Dungeonlardan karakter gelişimi için item düştüğüne emin misiniz? Mage/priest elite eşya bile düşmedi.
Karakterimde bir problem, bug olabilir mi? Begenmediğimiz oyunlarda bile bu kadar kötü bir item drop rate yok.
Kesinlikle drop konusunda oyuncuların isyani hakli sebep. Ayrica solo dungeonlarin günde bir kere olmasi ve droplarinin daha sağlıklı olmasi çok iyi olacaktir. Oyuncular drop ümidiyle 2 kez giriyor. Ve 2 giriştede drop göremeyince dungeonun verdiği yorgunluk hissiyle agresif oluyorlar bu çok normal 2 kez girmek çok ama çok saçma

theTitan

Üye
defalarca diyorum dinleyen yok bildirin şikayetinizi atmıyor drop zindan resmen zaman kaybı şansa 2,3 kişye gülüyor gerisi boş dropsuz. allah aşkına 10 gm girsim zindanad10 gün boyunca baksın dropsuzluğa kendileri sıkılıp oyunu bırakır

Zbam

Üye
Oyunun şu anki işleyişine göre solo dungeondan tatmin edici bir drop beklemek gereksiz bir çaba bence
Herkes farkındadır ki solo dungeon güzel drop atsa maximum 1 haftada oyunda herkez +7 güzel güzel eşyalarını çekmiş olur piyasadaki dengeyi sağlamak nerdeyse imkansız olur
Benim elimde solo dung yapabileceğim nerdeyse 15 tane char var güzel bir drop atsa oyuna tek başıma sokabileceğğim itemın haddi hesabı yok ve ben tek değilim benim gibi bir sürü insan vardır.
zindanlara token drobu eklenebilir telafi ödülü olarak insanlar bu tokenlerini özel bir npcde satılamayan fakat işine yarabilecek şeylerle takaslayabilir
Şu an zindanlar kutu açmak gibi tamamen şanş çoğunluklada üzüyor

maticmeta

Üye
Harcanan pota değmiyor. Drop olayını geçtim expide exp değil. En az 10 katı exp olmaliki harcanan pota değsin.

Birde moblar neden hep tek pot atıyor? 2-5-10-50 pot neden atmıyor?
Pot masraflarını çıktığında priest ile 300 200 k arası kasıyorsun. Yani artıdasın dungeon çıkışında. Nasıl oluyor bu

Westkhan

Üye
Dungeon yarattıklarının can ve hasarlarının düşmesi hali hazırda en azından oyuncunun pot masrafından kısacağı için solo dungeon daha anlamlı hale gelecek. Ayrıca exp ödüllerinin de artması gerek.

SiNiSTeeR

Üye
siz hala bırakmadınız mı oyunu valla benim çok oldu bırakalı arada girip bakıyorum foruma vaktinizi harcamayın boş yere

Archantos

Üye
siz hala bırakmadınız mı oyunu valla benim çok oldu bırakalı arada girip bakıyorum foruma vaktinizi harcamayın boş yere
Hakkında hayırlısı olsun.

Bıraktığın şeylere dönüp bakmamanı tavsiye ederim :)

Hala oyunda eğlenerek zamanını geçiren , oyunun daha fazla gelişmesini ve oyunu oyun olarak gören bir topluluk mevcut.

SiNiSTeeR

Üye
Hakkında hayırlısı olsun.

Bıraktığın şeylere dönüp bakmamanı tavsiye ederim :)

Hala oyunda eğlenerek zamanını geçiren , oyunun daha fazla gelişmesini ve oyunu oyun olarak gören bir topluluk mevcut.
umut işte bişeyler düzeldiyse oynamaya devam edicem yönetim verdiği sözleri belki tutmaya başlamıştır diye girip kontrol ediyorum ama maalesef hüsran

AstoVidatu

Üye
Sözde solo zindan da uniq item düşürme şansımız bile olacaktı.

Solo oyuncular bile item yapabilcekti.

Zindan için basılan pota yazık.
ne ilginçtir ki bir arkadaşımız hard mod zindana girerek StormBringer düşürdü. Bence gerçekten şans , piyango tutturma oranı ile aynı sanırım :)

İyi forumlar.

Alkoer

Üye
ne ilginçtir ki bir arkadaşımız hard mod zindana girerek StormBringer düşürdü. Bence gerçekten şans , piyango tutturma oranı ile aynı sanırım :)

İyi forumlar.
Tabiki dediğiniz gibi stormbringer düşürme işi piyango kadar şans olabilir. Çok değerli bir item.

Ama genel olarak günlük zindanı kaçırmayan arkadaşlara daha küçük itemleri belirli bir dengede atsa bizde gelişebiliriz.

hakan1811

Üye
Arkadaşlar tek hesapla totalde solo ve gruplardan :1 storm 1 assas ring 1 holy pp ring 2 swift pendant(easy solo) -1 knight ring 3-4 mino. 1-2 tabarise -1 arch sword aldım. ilk günden beri yapıyorum aksatmadan. atacağı varsa atıyor

AstoVidatu

Üye
Tabiki dediğiniz gibi stormbringer düşürme işi piyango kadar şans olabilir. Çok değerli bir item.

Ama genel olarak günlük zindanı kaçırmayan arkadaşlara daha küçük itemleri belirli bir dengede atsa bizde gelişebiliriz.
+1 katılıyorum ben zindan geldiğinden beri maksimum solo zindanları 10 kere kaçırmışımdır. Sunshard dışında bir şey alamadım :D

soulgrisman

Üye
biz konuşuyoruz ama neyse.
birden fazla acc ile girenler oluyordur. her girdiğimizde item düşmesin. ben de tek hesap da 2 karakter var. birileri bir kaç hesap ile girip vaziyeti sıkıntıya sokmasın diye benim gibi solo oyuncular da sıkıntıya girmese. arada bir yüzümüz gülse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt