Öneri EFSANE solo mage sınıfı Zehir Mage ..

CAZBEM

Üye
bence zehir mage olabilir kara büyü tarzı elinde bir staffa gerek yok 2 tane kara büyü pathos tarzı olur tamam mı her vurduğunda %7-10 arası zehir etkisi bırakır bu üst üste vurunca yan yana stacklenir uzak skilleride yerine sabitleme olup sabitledikten sonra adamı tokatlarcasına zehir etkisi uygulayarak seri seri cok güzel bir solo mage sınıfı olabilir sence ve mobility skilleride olmalı 1 adet atlama olmalı . SAYGILARIMLA , RİSE UP ..

Assassin

Üye
Başka bir isteğiniz varmıydı beyefendi isterseniz kalkan yeteneğide ekleyelim belli bir süreliğine hasar almaz olsun rogue sınıfının rush yeteneğinide ekleyelim hatta kolayca kaçabilsin.

cango53

Üye
bence zehir mage olabilir kara büyü tarzı elinde bir staffa gerek yok 2 tane kara büyü pathos tarzı olur tamam mı her vurduğunda %7-10 arası zehir etkisi bırakır bu üst üste vurunca yan yana stacklenir uzak skilleride yerine sabitleme olup sabitledikten sonra adamı tokatlarcasına zehir etkisi uygulayarak seri seri cok güzel bir solo mage sınıfı olabilir sence ve mobility skilleride olmalı 1 adet atlama olmalı . SAYGILARIMLA , RİSE UP ..
mantıklı olabilir birçok mmo oyunda bu tür sınıflar var. Silkroadda warlock Knight Online da kurian da bir Posion mage örneğidir. bence 3 farklı elemental mage sınıfı olmasındansa fire ice lightning bu 3 ünü tek bir sınıf altında toplayıp kalan 2 skill seçeneği geliştirilebilir olabilir dediğiniz gibi posion bir wizard yada tank wizzard.

kerem16310

Üye
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş ben açıkçası cursed Staff olacak şekilde bir staff bekliyorum albion da bunun çok güzel bir örneği var warlock tarzı bir mage ve 1 sikil stackleme stack biriktirme üstüne kurulu bir skill ve toplanan stackleri de adama damage olarak döndürecek bir sikill şeklinde düşünüyorum bu mage sınıfına da alan sikillerini yüksek damage atmak şeklinde değilde curselemek zehir işletmek amaçlı koyulabilinir harika bir mage sınıfı olur solo ağarlıklı ama tabi geliştirme sadece solo olarak da olmaya bilir bir kaç alan sikili de eklenebilir ama bir fire elemental mage kadar yüksek damage çıkartan alan sikilleri olursa karakteri çok güçlü yapar diye düşünüyorum

cango53

Üye
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş ben açıkçası cursed Staff olacak şekilde bir staff bekliyorum albion da bunun çok güzel bir örneği var warlock tarzı bir mage ve 1 sikil stackleme stack biriktirme üstüne kurulu bir skill ve toplanan stackleri de adama damage olarak döndürecek bir sikill şeklinde düşünüyorum bu mage sınıfına da alan sikillerini yüksek damage atmak şeklinde değilde curselemek zehir işletmek amaçlı koyulabilinir harika bir mage sınıfı olur solo ağarlıklı ama tabi geliştirme sadece solo olarak da olmaya bilir bir kaç alan sikili de eklenebilir ama bir fire elemental mage kadar yüksek damage çıkartan alan sikilleri olursa karakteri çok güçlü yapar diye düşünüyorum
albion oynadım haklısın farklılık getirebilir AMA oyunun mentalitesi suanda stacklemeyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. Albion WoW tarzı oyunların oyun hızı Rise online a göre yavas Rise online Knight online ve biraz daha yavaş da olsa silkroad online gibi mmo oyunları hıza, mekaniğe ve reflexe dayalı bağımlı bir oyun. Bu sebeplerden dolayı bu sistem işlenemeyebilir.

oguzhan kılıç

Üye
Bence solo mage pk sı yerine mage parti sınıf etkileşimleri arttırılmalı atıyorum ice dan sonra gelen flame hasarı şok etkisi ile fazla vurabilir ice dan sonra gelen light ın kitleme ihtimali arttırabilir hatta rüzga sınıfı mage eklenerek canavarlar ve karakterler nova alanının ortasına doğru bir adım sürüklenebilir. Böylece sırf fazla vuruyo diye herkes flame mage oynamaz.

cango53

Üye
Bence solo mage pk sı yerine mage parti sınıf etkileşimleri arttırılmalı atıyorum ice dan sonra gelen flame hasarı şok etkisi ile fazla vurabilir ice dan sonra gelen light ın kitleme ihtimali arttırabilir hatta rüzga sınıfı mage eklenerek canavarlar ve karakterler nova alanının ortasına doğru bir adım sürüklenebilir. Böylece sırf fazla vuruyo diye herkes flame mage oynamaz.
çok vmantıklı oyuna bir strateji ekleyebilir.

oguzhan kılıç

Üye
Tek başına pk atan mage yine milyarlık çarları başımıza bela eder daha çok takım oyununu destekleyrn yenilikler getirilmeli kişiyi oyunda tutan milyarlık charlar değil arkadaş ortamıdır sıkılmadan geniesiz sabahtan akşama kadar harpy apos dönüyorduk muhabbet ede ede zaman geçiyordu afk kalanları tolere ediyorduk partyde oturup bekliyordu arkadaşlık olduğu için. işin içine milyarlık charlar dahil olunca dilenci tayfa dediğimiz sınıf türedi lure ile lvl kasma bitti slotta birbirine söven insanşar geldi biz slot doluysa beklerdik biri çıksın diye slota ks atmazdık adı malum oyun bunun ekmeğini yedi yıllardır herkesin aklında o oyun çok güzel bir oyun gibi kaldı ama şuanki oyun tamamen farklı

BOSUNASAYMA15HARF

Üye
daha ice flame ve light skilleri dengeli değil ki yenisi getirilsin, light ve ice okadar etkisiz ki magede şuan oynayan magelerin %99'u flame mage oynuyor

Taarruz

Üye
bahsettiğin class warlock. zehirden çok lanet skilleri ile oynar (zehir gibi çalışır) ve summoner yeteneği vardır. çeşitli demonlar summonlayarak ve rakibine damage over time curselerini atarak saldırır. main skilli shadow bolt gibi skillerdir. karanlık büyü ve hastalık saçan bir sınıftır. fear skilli ile rakibe bir kaç saniyeliğine kontrolünü kaybettirir. umarım developerlar bu yorumları dikkate alır. @Justice

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt