Öneri EKİP ÇALIŞIYOR

ForVictory

Üye
Dün gece birden çok görev bugu ve giriş bugu bulunuyordu. Bir bugu kapatmak bir diğer bugları ortaya çıkarıyor ama emin olabilirsiniz ki ekip çalışıyor. Gözle görülen farklar ortaya çıkmaya devam ediyor.

qwerty123

Üye
oyuna giremiyoruz ki. aşırı yüklenmeden kaynaklı mı sorun nedir bir açıklama yapsalar keşke.

herkes sunucudan bağlantısı başlatılıyor. sunucu taraflı dosya kontrolü bekleniyor diye takılma yaşadığını söylüyor.

yani net hızımız da kötü değil ama neredeyse 1 gün olacak daha giremedik. bi açıklama yapsalar iyi olurdu.

Majinze

Üye
Ben oyuna girmekte sorun yaşamadım. Güncelleme biraz yavaştı ama yoğunluktan olduğu bariz. İlk gün için kabul edilebilir bir durum. Oyundan atılma gibi bir sorunda yaşamadım internet hızım 50/10

qwerty123

Üye
Ben oyuna girmekte sorun yaşamadım. Güncelleme biraz yavaştı ama yoğunluktan olduğu bariz. İlk gün için kabul edilebilir bir durum. Oyundan atılma gibi bir sorunda yaşamadım internet hızım 50/10
daha önceden mi yaptın yüklemeyi? ben dün akşam 6 gibi başladım. hala durum aynı. sinirim bozuldu.

edit: bu arada net hızım seninle aynı turknet kullanıyorum. internet sağlayıcısıyla mı alakalı acaba diye düşünmedim değil.

Majinze

Üye
oyun indirmeye açılınca indirdim daha sonra mesaiden çıkıp eve gittiğimde oyunun açılmasına 2 saat kala kalan güncellemeleri yaptırdım 45 dk kadar sürdü

Majinze

Üye
ilk gün yoğunluğu :D olur böyle şeyler :D bu akşam olmadı yarın akşam düzelecektir. Yeni patch gelmesi uzun sürmez eksiklikleri gidermeye başlarlar

ForVictory

Üye
clienti açtığınızda sağda dosya kontrolü var. Aynılarını bende yaşadım dosya kontrolü ile çözdüm. Oyuna başla dediğimde sunucu bakımı diyordu ama sağdan karaktere 2 kez tıkladığımda oyuna girdi.

qwerty123

Üye
clienti açtığınızda sağda dosya kontrolü var. Aynılarını bende yaşadım dosya kontrolü ile çözdüm. Oyuna başla dediğimde sunucu bakımı diyordu ama sağdan karaktere 2 kez tıkladığımda oyuna girdi.
daha karakter açamadık ki yükleyemiyoruz. dosya kontrolüne tıklanmıyor bende.

ForVictory

Üye
şuan mesela durduk yere oyundan atıldım ve sunucu hatası diyor bendede :D

X A

Üye
İlk günlerde bu tarz şeylerin olması gayet normal biraz sabır gerekiyor 32 tane kanal var ve her slotta mutlaka birileri var :D

ForVictory

Üye
Oyuncunun bağlantısı kesilsin mi diyor evet diyorum ve tekrar aynı sayfa :) Bakalım bekleyelim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt