İstek Ekipman Görsellik İsteği

Bench_

Üye
Kolay gelsin karakterimize orta sınıf ekipmanlar giydiğimizde eşyanın görseli ile karaktere taktığımızdaki görsellik bambaşka yerlerde, bu ve bunun gibi bir çok eşyanın tam tamına karaktere yansıtılmasını istiyorum.Örnek; Düşük sınıf bir rogue kask giydiğimizde itemin görselindeki görünüş şovalye tipi ama karakterimize taktığımızda kafasına bere takmış gibi duruyor. Umarım anlatabilmişimdir.. SAÇLI HALİ OKADAR GÜZEL Kİ ÜZÜCÜ BİR DURUM BU ŞEKİLDE DOLAŞMAK :(

Dip Not : En kısa yolu bu işin bi tik ile kaskı aç kapa seçeneği olursa tadından yenmez...

2 RESİM ARASINDAKİ FARKA BAKIN !
O kask ile kafasına taktığı bir mi?

Ekli dosyalar

• 1111111.png
    1111111.png
    4 MB · Görüntüleme: 62
  • 222222223333.png
    222222223333.png
    4 MB · Görüntüleme: 58

hamit

Üye
kardes sen bildigin cami fesi takmissin kafana, cumaya hazirlik yapiyosun sanirim

Karuckos02

Üye
Kolay gelsin karakterimize orta sınıf ekipmanlar giydiğimizde eşyanın görseli ile karaktere taktığımızdaki görsellik bambaşka yerlerde, bu ve bunun gibi bir çok eşyanın tam tamına karaktere yansıtılmasını istiyorum.Örnek; Düşük sınıf bir rogue kask giydiğimizde itemin görselindeki görünüş şovalye tipi ama karakterimize taktığımızda kafasına bere takmış gibi duruyor. Umarım anlatabilmişimdir.. SAÇLI HALİ OKADAR GÜZEL Kİ ÜZÜCÜ BİR DURUM BU ŞEKİLDE DOLAŞMAK :(

Dip Not : En kısa yolu bu işin bi tik ile kaskı aç kapa seçeneği olursa tadından yenmez...

2 RESİM ARASINDAKİ FARKA BAKIN !
O kask ile kafasına taktığı bir mi?
Çok doğru bir konuya değinmişsin evet ekipmanlarda biraz daha görsellik çalışması yapılması lazım

Bench_

Üye
kardes sen bildigin cami fesi takmissin kafana, cumaya hazirlik yapiyosun sanirim
Kanka bende o şekilde yazıcaktım da şey olur diye yazmadım tam bir cami hocası hutbe okucak hazır kıta bekliyor .:D

UMARIM YETKİLİLER GÖRÜR GÖRMEZDEN GELMEZ.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Kafalık, kanat vb. yerleri opsiyonel olarak kapatıp/açabileceğiniz bir seçenek eklenecektir.

Yolcu

Üye
Yalnız arkadaşım güzel bir konuya temasta bulunmuş inventory deki görselle takıldığı görsel aynı olması önemli bence inventoryde göz ve burun acık bir zırh takınca bambaşka bir görüntü :) benzer yada aynı olması oyna güzellik katar diye düşünüyorum.

Aziz

Üye
Bence alfadaki şu an önemli husus bunlar değilde neyse. Bunlar beta konusu diye tahmin ediyorum

Louiss

Üye
Güzel bir konu. Bende şöyle düşündüm. Oyundaki seviye zorluğundan dolayı oyuncuların çoğu premium costume vs şeyler alıcak. Ben, ezik seviye armorları oyunda açık bir şekilde göreceğimizi çok sanmıyorum. Bence kostümler de belirli bir seviyeden sonra giyilmesi taraftarıyım. Yoksa herkes alpha da ki gibi gezecek. :)

gentleman

Üye
Inventory den kaskı gizleme seçeneği gelecekmiş çok güzel bir şey bu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt