Ekmek kapısı rise online (!)

Bora321

Üye
Sevgili arkadaşlar bu bir oyundur. Ufak çaplı bir ekonomisi var evet ama burası ekmek kapısı değil çok paraya ihtiyacınız varsa gidin bir işe girin. Günlük masrafınızı, yemek paranızı vs. buradan çıkarmaya çalışmayın artık. Savaşlara girip townda oturup kutu alıp çıkan mı dersin zindanda atak vs bir şey yapmayıp 850 çarla drop kovalayan mı dersin bir ton saçma sapan işler dönüyor. Bu konuda da yaptırım veya düzenleme olması gerektiğini düşünüyorum.

chukyluck

Üye
Etkinliklere kesinlikle belirli bir dakika afk kalirsan atmasi gibi bir sistem gelmesi şart emek hak hirsizlari icin

Zbam

Üye
Sevgili arkadaşlar bu bir oyundur. Ufak çaplı bir ekonomisi var evet ama burası ekmek kapısı değil çok paraya ihtiyacınız varsa gidin bir işe girin. Günlük masrafınızı, yemek paranızı vs. buradan çıkarmaya çalışmayın artık. Savaşlara girip townda oturup kutu alıp çıkan mı dersin zindanda atak vs bir şey yapmayıp 850 çarla drop kovalayan mı dersin bir ton saçma sapan işler dönüyor. Bu konuda da yaptırım veya düzenleme olması gerektiğini düşünüyorum.
BIrak insanlar parasını nerden kazanırsa kazansın bunun ekmek kapısı gibi görenlerle alakası yok.
Senin dediğin adamın karakteriyle alakalı tamamen tek çarla oynayıp afk kalan karaktersizlerde vardır kesin.
Bağlantısı kopmadan afk kalanlar kesinlikle etkinlik ödülünü alamamalı ve belirli bir süre etkinliklerden men edilmeli bence

MaRaKeSH

Üye
geçen gün cf gireyim dedim almaz almaz ilk defa aldı içeri bir girdim 3 tane oltalı afk adam. sövmüyecem çok sinirlendim :)

Bora321

Üye
BIrak insanlar parasını nerden kazanırsa kazansın bunun ekmek kapısı gibi görenlerle alakası yok.
Senin dediğin adamın karakteriyle alakalı tamamen tek çarla oynayıp afk kalan karaktersizlerde vardır kesin.
Bağlantısı kopmadan afk kalanlar kesinlikle etkinlik ödülünü alamamalı ve belirli bir süre etkinliklerden men edilmeli bence
Ne demek yok abi item düşsün de akşam dışarı çıkayım gözüyle oynayan bi ton insan var

Bora321

Üye
Yav evet de sonuç olarak dediğim tarzda bir sürü insan var mı var ben de bundan şikayetçiyim sen başka bi şeyden bahsediyorsun dediğim şeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum

Zbam

Üye
Yav evet de sonuç olarak dediğim tarzda bir sürü insan var mı var ben de bundan şikayetçiyim sen başka bi şeyden bahsediyorsun dediğim şeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum
Arkadaşım konu adamın ekmek parasını çıkarmasıyla ilgili değil adam KARAKTERSİZ benim tanıdığım gbsini satıp senin dediğini yapmayan bir suru insan var
Etkinliklerde afk kalanlar cezalandırılsın tabi %100 katılıyorum. ama sen gelip burda hoşlanmadığın bir gruba sadece onların yapmadığı bir konuda saldırıyosun bunun tek
sorumlusu onlarmış gibi
Ayrıca yaptıkları suçsa ticket at değilse başkalarının hayatı hakkında bukadar yorum yapma bence girsin işe çalışsın falan insanların ne durumda olduklarını bilmiyorsun

Bora321

Üye
Ben tek sorun onlar diye bi şey dedim mi anlamamakta ısrar ediyorsun hala. bu olay sadece karaktersizlikle ilgili değil. oyuna gelir kapısı olarak bakan bir sürü insan var senin gördüğün farklı benimki farklı demek ki. oyunda oynayan adam sayısının 2-3 katı pazarcı var her akşam aynı adamlarla pk atıyoruz. Savaşa bi giriyoruz. Adamın elinde olta oturuyor townda. İşte bu tam olarak ekmek parası çıkarmasıyla ilgili item düşsün siteye satayım parayı yiyeyim kafası.

Zbam

Üye
Ben tek sorun onlar diye bi şey dedim mi anlamamakta ısrar ediyorsun hala. bu olay sadece karaktersizlikle ilgili değil. oyuna gelir kapısı olarak bakan bir sürü insan var senin gördüğün farklı benimki farklı demek ki. oyunda oynayan adam sayısının 2-3 katı pazarcı var her akşam aynı adamlarla pk atıyoruz. Savaşa bi giriyoruz. Adamın elinde olta oturuyor townda. İşte bu tam olarak ekmek parası çıkarmasıyla ilgili item düşsün siteye satayım parayı yiyeyim kafası.
Bence yavaş yavaş hepsi elenecek auctioın gelince pazarcılar azalcak oyun bir tıkk ilerlese insanlar görev itemıyla oyunda herşeyi kesemez hale gelecek.

Jacques

Üye
Adam satıyorsa satsın milleti bi salın la adam oynuyor oyuna renk katıyor sonuçta o pazar yapmasın bu farm yapmasın afk kalıyorsa ceza verilsin ama yeter karışmayın milletin işine.

Bora321

Üye
Adam satıyorsa satsın milleti bi salın la adam oynuyor oyuna renk katıyor sonuçta o pazar yapmasın bu farm yapmasın afk kalıyorsa ceza verilsin ama yeter karışmayın milletin işine.
şaka mısın kanka sen satmasına bi şey denmiş mi? Kimseye pazar farm vs yapmasın dendiği yok. Git bi daha oku.

HeaveN

Üye
Her oyunda böyle oyun böyle dönüyo bi kısım etkinlik çok afk var afk duranlar atılırsa kısıtlama yerse iyi olur town içerisi kısıtlama olabilir çizgi savaş bölgesine girsin adam

Zbam

Üye
geçen gün cf gireyim dedim almaz almaz ilk defa aldı içeri bir girdim 3 tane oltalı afk adam. sövmüyecem çok sinirlendim :)
1659379197893.png

kEŞKE DUNGEONDA AFK kalmasanda bizi sinir etmesen

Zbam

Üye
keşke video alsaydın kardeşim. resim çekince afk mı oluyorum. yalnız iyide yakalamışsın :) taktıysam 1 tane görevimi yapmışım diğerlerini de bi zahmet takarsınız diye düşünüyorum ahahah
yok yok takmadın:DD dikkat et az ayıp:D birine bir şey ispatlamaya çalışmıyorum videoya gerek yok sadece dostane bir serzeniş benimki:D

KAYBERENN

Üye
etkinlik içi a.f.k kalanlara yaptırım gelir yakın zamanda düzenleme yaparlar ben hoş görüleceklerini zannetmiyorum

Hedvein

Üye
Bayraklı takım arkadaşını tattınız mı hiç peki?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt