Ekran çözünürlük ayarları hala sorunlu ( 3840x1080)

Zonta

Üye
Oyunu indirdim ve giriş ekranını görmek için start dedim. Alfa dan beri ekran çözünürlük ayarlarının sorunlu olduğunu söyledim hep çözülecek cevabını aldım fakat hiç ilgilenilmemiş. Alttan ve üstten basık zoom yapılmış bir şekilde hala. Windows mod ile küçük ekran oynamak hiç hoş olmuyor. Bu kadar zor olmaması gerekir çözünürlüğü ayarlamak. Ekteki resimde görüldüğü gibi alttan ve üstten kadraj kesilmiş zoom yapılmış gibi çözünürlük. Umarım giriş ekranı sorunludur sadece. Umarım oyun içi çözünürlük normaldir.

Ekli dosyalar

• rise giriş.jpg
    rise giriş.jpg
    190.5 KB · Görüntüleme: 156
  • rise karakter ekranı.jpg
    rise karakter ekranı.jpg
    858.9 KB · Görüntüleme: 149

X A

Üye
Bu resimlerdeki çözünürlük modu 4k çözünürlükte mi oluyor ?

Zonta

Üye
Evet. Oran orantı sıkıntısı var çözünürlükte. Görüş açısı büyüyeceği yerde zoom yapıp üstten ve alttan görüntü kaybı yaşatıyor.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Şuan için 1080p de pek fazla sorun yok. Tavsiyem 1080p ile devam edin. İlerde oyuna optimizasyon güncellemeleri gelecektir ve kısa sürede düzelecektir umarım.

Zonta

Üye
1920x1080p de evet sorun yok. Benim monitörüm 3840x1080p kardeşimin monitörü 3440x1440p onda da aynı sorun var. Sıkıntı sadece 1920x1080 çözünürlüğe göre oyun tasarlanmış. Bir sürü oyunda çözünürlükte sorun yaşamıyorum. Ko da bile istediğin ayarlarda oynayabiliyorsun ki yeni yapılan bir oyunda alfa beta süreçlerinde bu sorunu dile getirdiğim halde hep ilgilenilecek denildi ama hiç bakılmadığına eminim. Kullandığım çözünürlük standart dışı bir ölçekleme farkındayım fakat oyunun bu sorunu göz ardı etmesi biraz tuhaf. Sonuçta dünya çapında mmorpg sahnesinde yer edinmek için çalışan bir proje.

Digital

Yönetici
Game Master
1920x1080p de evet sorun yok. Benim monitörüm 3840x1080p kardeşimin monitörü 3440x1440p onda da aynı sorun var. Sıkıntı sadece 1920x1080 çözünürlüğe göre oyun tasarlanmış. Bir sürü oyunda çözünürlükte sorun yaşamıyorum. Ko da bile istediğin ayarlarda oynayabiliyorsun ki yeni yapılan bir oyunda alfa beta süreçlerinde bu sorunu dile getirdiğim halde hep ilgilenilecek denildi ama hiç bakılmadığına eminim. Kullandığım çözünürlük standart dışı bir ölçekleme farkındayım fakat oyunun bu sorunu göz ardı etmesi biraz tuhaf. Sonuçta dünya çapında mmorpg sahnesinde yer edinmek için çalışan bir proje.
Merhaba,

Discord üzerinden Digital ' özel mesaj atabilir misiniz ?

ZerenQ

Üye
Aynı zoom yapma durumu 21:9 monitörlerde de oluyor maalesef. Çözüm bekliyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt