Ekran kartı Dx sorunu

vitocorleoon

Üye
Merhabalar,
Benim ekran kartının dx11 özelliği yok o yüzden dx11 feature lvl 10 hatasını veriyor oyun, yakında oyunun lite sürümü çıkacakmış diye duyumlar aldım bu konuda iki sorum var;
1. Şuan mevcut oyunda ekran kartını değiştirmeden bu hatayı çözebilmenin bir yolu var mı? Yazılımsal olarak veya başka bir şekilde, dxcpl ve ekran kartını devre dışı bırakmayı denedim işe yaramıyor.
2. Bahsedilen lite sürüm dx10’lu kartları destekleyecek mi?
Belki yazacak arkadaşlar olur diye belirteyim; grafik takıntım yok, net olsun keskin görüntü olsun takıntım yok, yeni ekran kartı almayı biz de biliyoruz ;) şuan sadece oyunun çalışıp çalışmayacağını merak ediyorum, fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz, bilen adam yorum yapsın lütfen.

EaGLe*

Üye
dxclp ye oyunun ana exe leri ekledin mi ? RiseOnline.exe , RiseOnline-Win64-Shipping.exe, UE4PrereqSetup_x64.exe , çalışması düşük ihitmal ama.

vitocorleoon

Üye
Hepsini ekledim, feature lvl 11, 11.1, veya disable feature lvl şeklinde falan da denedim nafile. Bir de anlayan varsa İntel Core 2 Quad 4Gb ramli sisteme 4gb 256 bit rx470 alsam diğer oyunlar açısından ve bu oyun açısından nasıl olur acaba? Rami yükseltmek için anakartı değiştirmek lazım, onu değiştirince işlemci de değiştireyim bari derim zamanla belki yaparım ama şimdilik ilk olarak kartı alsam en gerekli olan olarak? Ne dersiniz

EaGLe*

Üye
Hepsini ekledim, feature lvl 11, 11.1, veya disable feature lvl şeklinde falan da denedim nafile. Bir de anlayan varsa İntel Core 2 Quad 4Gb ramli sisteme 4gb 256 bit rx470 alsam diğer oyunlar açısından ve bu oyun açısından nasıl olur acaba? Rami yükseltmek için anakartı değiştirmek lazım, onu değiştirince işlemci de değiştireyim bari derim zamanla belki yaparım ama şimdilik ilk olarak kartı alsam en gerekli olan olarak? Ne dersiniz
Sadece bir hatırlatma yapmak isterim. Unutulmamalı ki pc sistemleri en düşük donanımı kadar hızlıdır. rx470 kötü bir ekran kartı değil fakat 4gb dd4 ram + core2Quard sistemi yeteri kadar hızlanmasını engelliyecektir. ekran kartını değiştireceksen ilk etapta ram ide değiştir. ssd yi yok ise onuda ilave etmeyi düşünebilirsin.

Bu konu altına yazarsan konu sahibi arkadaş sana fikir verebilir.

vitocorleoon

Üye
Anakart ram için 4ün üstünü desteklemiyor, en düşük parça kadar hızlı olayı doğru olabilir :) en zayıf halka misali. Tabiki sıfırdan sistem toplamak en güzeli ama bir oyun için bunu yapamam şuan cevap için teşekkür ederim başka bir yolu yok sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt