saintx
Üye

Aylar sonra foruma girdigimde --Eleştirinin dozunu kacırıp abartarak haklı bir ban yedigimden-- açılan konulara baktıgımda hicbir makul eleştiri goremiyorum. Bir cok insan gercekten kotülemeye calısıyor ne oldu arkadaşlar ne Türk oyunuydu hani arkasındaydık. Oyuncu kitlesinin yol açtıgı sorunlar için yonetimi kotülemek ne kadar mantıklı. Yani taksiyi yapan oyuncu yaptıran oyuncu sorumlu yonetim oyle mi gercekten ki taksi boyutunda ise bir slot işgali durumu soz konusu degil partide 8 kişi var ve 8 kişi level kasıyor yani slota 3 kişi oturup farm yapıyoruz demiyor tek sorun taksiden şikayet eden kişinin o partide olmaması bence yonetimden engellenmesini bekliyorsunuz peki ama nasıl iletişimi discorddan kurup biri bir şey dediginde ise arkadaşımı kasıyorum dendikten sonra kim neyi kanıtlayabilir. Mmorpg türündeki oyunlarda ekosistemi yonetim degil oyunca saglar ya da bozar. Her şeye ragmen günün herhangi bir saatinde ben bir Game mastere ulaşıp süphelendigim bir fiili belirttigimde -macro ya da toxic ya da sabote- 5 dakika icersinde kontrol edilip geregi yapılıyorken elinizi vicdanınıza koyun yonetim daha ne yapsın. Geçmiş konularımı inceleyebilirsiniz 100 kişi alpha oynarkende eleştirdim server açıldıgı günde eleştirdim ama sayın @Justice 'n beyin bir sozü vardı '' yeni dogmuş bir bebekten koşmasını bekleyemezsin'' Umarım bu bakış açısı ile eleştiririz bir gün kotülemek yerine.
Kendi adıma ve bir çok oyuncu adına Gm @Digital Ozelinde butun Game master ekibine yanımda olduklarını hissettirdikleri için düz cinko karbon bi oyuncu olarak sonsuz teşekkür ediyorum. Oyunun eksigi yoktur demiyorum ama bu ekip her eksigi kapatır gonülden inanıyorum.
Kendi adıma ve bir çok oyuncu adına Gm @Digital Ozelinde butun Game master ekibine yanımda olduklarını hissettirdikleri için düz cinko karbon bi oyuncu olarak sonsuz teşekkür ediyorum. Oyunun eksigi yoktur demiyorum ama bu ekip her eksigi kapatır gonülden inanıyorum.